Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Akd_07 ()Adamın kendinden haberi yok ne anlar mumdan indikatörden. yanlızca lak lak.
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bak kardeşim deşeledikçe dahada batıyorsun beni tanımıyorsun kurtlar vadisinin 7. Sezonunda işk defa izleyip bu adam bunu niye öldürdü diye soran arkadaşım gibisin bu indikatörün özelliğini yıllardır onlarca kez yazdım indikatörle mum farkı açılırsa ta fiyat yataya bağlayıp indikatörün yükselmesini bekler yada çakılıp temas eder. Tutturmuşsun düşüş düşüş diye sen buna düşüş diyorsan git faize bulaş o haber vermeden hiç düşmez :)) ivmeden kastımın yükseliş olduğunu anlamadıysan o senin eksikliğin
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Olur mu olabilir şayet gümüş ons tekrar zirvesini test ederse ve dolar da 60tl ler görürse o zaman grgmş 250tl olur ama önemli olan tekrar o zirveyi ne zaman görecek
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Moral oldu bize teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Boşver onu üstadım ona göre bu sayfada sadece o biliyor engelleyin gitsin
3BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Kardeşim senin ya teknik okur yazarlığın zayıf yada geçmiş paylaşımlarımı okumaya üşendin düşmekten kastın ne? Benim için bu kırmızı çizginin üstü her daim pozitiftir hatta tekrar onay temasına gelebilir diyede yazmıştım halada pozitif kısada da indikatörün üstünde kalması daha pozitiftir
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()2 sene sonrayı nereden görmüş ki baya mübarek biri olmalı :))
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Boşver bu seneyi 2028de celik2119 250tl olur dedi
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Sayfa mı incelersen mahçup olursun
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Bereketli olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Nereye kadar yükselir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Acaba bu sene sonu için bir tahmini rakamınız var mıdır gram gümüş için
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bende parça aldım kardeşim ben uzuncuyum
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Çaylar benden 103 TL den aldım nereye kadar yükselir hocam