Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Rafinerix ()Tam düşüş pskolkjisine girdik şimdide ters yapıyor, sabahki grafikciler atıp tutuyordu
0BeğenmedimŞikayet
tatarramazan_ ()Farketmez ben her türlü beklemedeyim. uzun vade
uraltay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Zarlar Acayip Hileli. Normali şuan 5-6 binli ons fiyatı olmalı. İşte. Ama Öylede böylede yerine mutlaka gelecek. Bı babayiğit çıkıp Yahu Kral Çıplak Diyecektir. Hep böyledir bu işlerin sonu
0BeğenmedimŞikayet
cocokss ()Yarına kadar atar yapar inşallah
1BeğenmedimŞikayet
uraltay ()Koca koca MB başkanları 2 mi yapsak 3 diye vıttırı zıttık işlerle ilgileniyor. Ortada dönen de 0,25 . Yahu millet BSMV hbdm Vsm vs. Bile yüzde 3-5 veriyor alım satım makası vs 3-5 ödeme yapıyor Bu Çok Bilmem Uzmanlar kadar düşünüp saç baş dökmüyor. Ve sonuçta Ayşe Teyze Koca koca finans şirketleri bankalar dan fazla getiri sağlıyor. Tavsiyem Hepsi Ayşe Teyze den Eğitim Alsınlar :))
tatarramazan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
the_doctor ()Ataklar gelecek 3.500 e doğru
0BeğenmedimŞikayet
Erkan_2384 ()Arkadaşlar düşmeyen altın yükselir, yikselemeyen altın düşer der susarim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Düzeltme.. de, üst yorum çıktı mı acaba, neyse artık, fibo bazlı yıllık pivotta r3 yazmam lazımdı.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Benim baktığım yerden fibo bazlı yıllık pivot bu, kritik bir destek olması alta kırılmayacağı anlamına gelmez ama belirli bir dayanıklılığı olması beklenir. Şahsen ancak buraya yaklaşırsa daha aşağıya bakarım. Bereketli kazançlar.
mehmetgkr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Gerçek fikriniz olup olmadığını bilmiyordum ama aslında sadece size cevap vermiyorum, çok gergin birileri varsa sakin olsunlar diye..
cocokss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmetgkr ()Hanım teyzeninde dediği gibi 3272 desteği kırılmadan 2950 lere gelmez.
0BeğenmedimŞikayet
cocokss ()Basharin gönlü olsun diye kırmak istemiyoruz ama isterim 2000 de olsun full altındayım normalde
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cocokss ()Yav bashara cevap veriyorum nerde 2950
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()3.272 desteği yıkılmadığı sürece aklımdan bile geçirmem. Yıkılmaya başlarsa bakarım.
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt26 ()Hayal dünyasında yaşıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
cocokss ()Sorma 2950 gelmesi gerekiyor
bashar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cocokss ()Bizim bildimizi onlarda biliyor müdahale düşünüyorlar
Erkandolar78_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yağmurdede ()Fed faizi çok büyük bir ihtimalle SABİT bırakacak.
0BeğenmedimŞikayet
tatarramazan_ ()Faiz birmi, iki defami 3 defami inecek onu fiyatliyor..
KOŞKİNA61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Teknik olarak en basitinden, geçmişteki yüksek tepesini ki bu 3.508 galiba, geçip de arkada destek haline getiremeyen bir şey için daha yukarıya yol açılmaz. Buna bir orta vade direnci olan 3.469 üstünde kapanışlar almak olarak da bakılabilir - alamadı. 1 kere üstüne iğne attı o kadar.
Yazdığım şeyde teknik yönden bir ustalık yok, 1 - 2 göstergeyle herkes kolayca görebilir.
Bunda sanırım esas temel faktörlere dayalı bir çıkış bekleniyordu, o da şimdilik ezber bozdu. Çalışmadı, işlemedi..
Amatör_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Beklenti pas gibi görünüyor pwl baskılara dirençli
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Ortalık yıkılıyor faiz imkansız inmez
0BeğenmedimŞikayet
KOŞKİNA61 ()Muhtemelen Fed faiz açıklamasını bekliyor bu şartlarda faiz inmez
Nevrans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_16 ()Onsun yükselmesi için SAVAŞMI çıkması gerekiyor? Neden yükselmiyor sebebini biri açıklasın bakalım...
0BeğenmedimŞikayet
Kazim4535 ()Temelden 1 1 ev 1.3-1-4m anlaşılabilir konuma göre, tarla burada dönümü 250-300k, zeytinlik dönümü 350-400k, bağ 500k, eğer yoksa da otomobil. Bunlar gerçek varlıktır. Enflasyon karşısında gerçek varlığa geçiş yapmak en mantıklı karardır. yaşadığım Manisa bölgesini baz aldım.
Bynewlife için cevaplandı (yorumu göster)