Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()o nasıl birşey :))
firatdogusu6_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Kardeşim, yeter artık, nasıl yorumlar bunlar? Kaç üye, ben de dahil, tavsiyelerde bulunduk. Bu site neler gördü, sen de unutulanlardan birisi olma. Engellemeye karşı olduğumu için, bir amca olarak yazıyorum. Cidden yeter artık
Altın_yönü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Umuyorum. Hak etti.
sülo20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sülo20 ()hakettiğini buldu darısı diğerlerine
YakamoZ35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Bu üyelik site kuralları gereği iptal :)))
Size cevap vererek şahsiyetimi kirletmeyeceğim.
_UzMaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Merhaba Mehmet. Tesekkur ederim, iyiyim. Sayfadayim genelde ama izleyici olarak ; ). Umarim sen de iyisindir? Kendine iyi bak, seviliyorsun.
Altın_yönü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atahan35 ()En büyük pişmanlığım Ocak ayında bozduğum altınlar , 3080 de çıkmıştım , şuan yerine koyamıyorum , altın bozmak pişmanlıktır
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Abla daha yeni öğrendim bu olanları bunların işi bitti pis çete kaçacak delik arayacaksınız
Ozfer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Nasılsın hocam Bayadir yoksunuz iyisindir inşaallah bı sıkıntı yok degilmi
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Nasılsın Cem abim omerta yumurta olmaya başlamış
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Nasılsın ablam
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Zibidi senin ismindir
Omerta_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Kardeş dediğin adam daha oyun benden yorum ve fikir alioyrumus ismine bak hayyr
Omerta_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Omertaya baksen beni topa cevirecekmis
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Eyvallah kardeş varolasin üç tane zibidi ahlaksız uzman özfer altın yönü koskoca siteyi ne hale getirdi hasiyet yoksunular
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Soruyu anlamadımki arkadaşım, anlayan varsa cevap verir
firatdogusu6_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firatdogusu6_ ()Merhaba ons altın veri paylaştı mi arkadaşlar ? >?
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Kibirli kendini beğenmiş takipçi ve like düşkünü. Hayal alıp satan. Rüzgarın yönüne göre yorum yapan. Usta Hoca ayagına yatan. Yıldız meraklısı. Olası yükselişlerde ve düşüşlerde ben demiştim diyerek ortaya çıkan sonradan ortadan kaybolan- Karşısındakini küçük gören İnsanlardan uzak durmak iyidir,
İyilik iyidir.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()@_BROKER_ Dogum gununuz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice saglikli yaslar gorun. Sevgilerimle.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Allah razı olsun kıymet bilen birinin olması güzel:)
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Malesef vardı söndürüldü sanırım Allah bir daha yaşatmasın bu yaz çok üzüldük yangınlara:(
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hoş buldum kardeşim geç gördüm özü diliyorum. Nasılsın?
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Senin zeka seviyen yaşından küçük oldugu belli oldu
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Abi insanın bir yere kadar sabrı var bunlar anlamıyorlar çeteler süloya engeli basıyorum
_UzMaN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_yönü ()Onsta tüfe ve üfe vergisine kadar 3430 3440 görebiliriz