Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sana dedıgım kagıda bak mezar taşı ve gap bıraktı cano :) @katates_
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Bakın eğer size rahatsızlık verdim ise sadece sizi değil sayın @broker beyi deplatformdaki hepsini bırakayım kimi üzdüm ise özür dilerim ben galiba bu platformun fazlasiyim hepiniz Allah a emanet olun
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()İsmet bu nasıl bi nispet:)) aga bu formda parası olmayanın ne işi var herkesde çanta ile var:) ama sen yinde @_BROKER_ takip et o ekstra gitarda çalıyor:)
Mavi_gül_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Ama ikinizide takip ediyorum hanginizde çok para varsa söyleyin ona göre adres belli edelim:))
0BeğenmedimŞikayet
Lider_ismail ()2 fotoğraf var gözüken.
1 / Fincan kulp
2720 direnç / 2620 destek buraya kadar gelirim dönerim.
2720 kırarsam taban olursam 2900 a giderim diyo ozaman son parçayıda alırız izleriz.
2 / Ters flama
Diyorki ;
2720 direnç kırmazsam mal yedire yedire aşağı gelirim diyo.
Şuan izliyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()İsmet geçende söyledim yanlış yerdesin:))) @_BROKER_ hocamı takip et sana nasıl para çoğaltılır yardım etsin..
0BeğenmedimŞikayet
Nevrans ()Ons 2800 geldiğinde elimdeki altınları bozdurabilirim trump kazanması iyi olmadı altının ayarını bozdu
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Hamd olsun bir şekilde çorba kaynıyor aynı zamanda sizin gibi bilge insanlardan bilgi sahibi olmaya gayret ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()bizde aynı iş güç takılmaca. İşler nasıl var mı hareket bereket.
0BeğenmedimŞikayet
Selam49 ()Ons altın geçen hafta yükselirken hacimsiz yükseliyor gerçek yükseliş değil demiştim. Güven vermeyen yükselişlere aldanmayalım. :)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Allah razı olsun çalışmaya devam siz nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()unutmak mumkun mu her gözlerımı kapatınca gözumun onune gelıyor grafıklerın :)
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Haklısın kankim benim grafikleri de unutma derim:):):)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Emeginuze saglkk hocam, bir begeni
Lider_ismail için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Malesef amin büyük oyunlar döndü yine zenginler ucuzdan malı topladı.
altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()tamam kanka çok kaale alma meyveli ağaç taşlanır meyvesiz ağaç kökünden kesilir :))
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()İsmet napıyon nasılsın
6BeğenmedimŞikayet
Lider_ismail ()4 te 3 maldayız demiştik.
Ama son parça için bekliyoruz dedik.
2700 e kadar hareket ve biraz üstüde olsa hacimli değil bu yüzden gel gel gibi hissediyorum demiştim.
2717 gördü 2700 taban olmadı geri geldi.
2680 Kısada direnç oldu geçilmezse tekrardan aşağı hareket devam edebilir gibi.
Teknik grafik diyorki 2720 direnç oldu mal yedire yedire benim düşmem lazım diyo.
İşin gram boyutu başka o çift bacak çünkü.
Dolar da 34 taban oldu artık.
Yüzde elli faiz yedi bide yıl sonuna doğru hareket gelmesi lazım dolar da.
0BeğenmedimŞikayet
drturca ()Konu: #33894914 Grafik detay ve yorumları
4h grafiğinde Fincanın kulpu tamamlanır ve çalışırsa onsda güzel bir hareketlenme beklenir.Takip etmekte yarar var! (Teknik Grafik eğitim amaçlıdır, Yatırım Tavsiyesi İçermemektedir.)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ():))) aynen kardeşim güldürdün beni ALLAH de seni guldursun
Casillas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sazi77 ()Yaw he he salla ya tutarsa
alaaddin_tarsuslu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ağah_11 ()Geçenlerde banada sardırdı. Arada saricak yer arıyor. Pa. t. vt sız boşver ona cvp yazmaya değmez kuzen
0BeğenmedimŞikayet
{Zero} ()2667-8 önemli bence..
0BeğenmedimŞikayet
Casillas ()Ne turmp Muş be. Her ülkeye lazım.
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Baris olacak elbette, o gune kadar ne kadar dusecek gorecegiz.
Ne soylesek bos, ram rakam veren yalan soylemis olur. Trmp dususunun devami olabilir, suan icin her iki durumda da kazancliyim..
Dusunce aliriz, yukselince kardayiz!