Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (247)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Estğ. Hüseyin bey araştırmanız çok ince bir davranış:) size sabah cevap yazdım düşmemiş nezaketen her daim dönerim mesajlara..
Astrolji den farklıdır insan psikolojisinide pisyasayı da etkiler borsa tecrübemde çok deneyimledim doğru yorumlanması önemli döngüye diptemi tepedmi girmesi gibi..
Gann fanları döngüde görülen dip destekteki iğneye 25 derecelik açılar atılarak grafiğe yerleştirlir ve güzel çalışır
@16paramıknatısı
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Grafikte nokta atışı destek dirençleri verdim hiç takip etmiyorsun:))
yok öyle yön aşağımı yukarı emeğe katkını görelim:))
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Calculator hocam teferruatlı anlatmış size az öz prfilme kopyaladım yanlız hangi ürün emtia borsa nasıl etkiler kısmında ince çizgiye dikkat döngüye nerede giriyor diptemi tepedemi ona göre analiz edilir eğitimini tecrübesini bilmeyen yanlış yorumlayabilir..
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Buna göre 4710,451 destek çalışıyor hocam hocam. Bi el atsanız da 4742 dese.
1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()varlığın yeter azizim.
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Merhaba hocam, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:) Gönlünüzce olsun herşey...
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Bunu bir edebiyatçıya söylüyorsunuz kardeşim. Aaah ah. İşletme fakültesi maceram da var ama işte "ol sebepten" edebiyatta karar kıldım. Kelimeler bahar- çiçek, rakamlar güz benim için :)
enjöy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()a. selam azizim hoş geldin. ne zaman teknik olarak yorumlarınızı göreceğiz.
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Merhaba hocam tşk ler hep birlikte inşallah
2BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Merhabalar can hocam, selamınızı aldım. Teşekkür ederim. El yükseltip ben de size gönlünüzce bir hafta diliyorum :) @Çakarkeyf @Azraa_ @enjöy
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nehirmelek ()merhaba , epeydir takipteyim sizi son attığınız grafik benim de dikkatimi çekmişti, bu konuyla ilgileniyorum, gann.. hocam bilgi kirlliliği olmadan nereden detylı bilgi alablirim , öneriniz olur mu, tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Bnm ekonomi bilgim :). Şimdi ''Gann döngüsü'' görünce Allah Allah Zeynep hanım astrlji ile ilgileniyor muydu diye düşündüm :))). Sonra internette araştırdım. Okuyunca gülümseyip utandım :))). @Unique_xy
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()izliyoruz bakalım. :)
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Yon aşağı bence sence
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Günaydın Bence alınmaz gözleme devam ytd
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()@calculator hocamdan baktım biraz, kısa ve net olursa diye. kolay gelsin..
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam müsade istesem sizden dışarı çıkıyorum işlerim var döngüleri akşam size yazarım mevsimsel ay döngüleri gann döngüleri biraz kafa karışabilir
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()bende o döngüyü soracaktım hocam şimdi yazıyordum bi arkadaşa. biraz daha bilgi verir misiniz? majör ve minör?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel enerji motivasyon kattınız ben teşk. ederim..
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Günaydın hocam, teşekkürler değerli yorumunuz için, sağolun
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydınn 15 nisan majör döngü piyasalarda sıkışma var diye geçen haftalrda yazmıştım hocam..
@musaelik en dibi bekleyen alamaz en tepeyi bekleyen satmaz:))
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()günaydın, berekerli haftalar, sıkışma var.. @musaelik burdan alınır mı?
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Günaydın. Çok net ve anlaşılır bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Sevgilerimle. @Unique_xy
4BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın dostlar bereketli bir hafta diliyorum alt grafikten destek ve dirençleri takip edebilirsiniz..
4673 desteği Altın a iğne atıp tepki almış şimdilik
4710 desteği korunmalı savunma hattı
4742 4758 4800 4850 dirençler
Alt destekler 4603 4586
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()El yapımı organik grafikleri kıskanan yapay zekalar çatlasın:))
kurşunları sakla taktılar dedim dimi sağdan sağdan geliyoree :)
Haksız yere (- )verenin Yldızı düşşün:) bpd form. çalışsın:)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim, paylaşımlar organik zeka ürünü olunca. yp zeka ya alışmış olanlar dan da başka ne beklenirki :((
düzelttim (_) layk ı :((
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çakar kaptanın da emeğine sağlık..
Dün attığım grafiğe ve teşk. eden arkdaşlara 3 lük (- ) layk yağmuruna tuttular düzelt düzelt bitmedi, beğenileri idareli kullnalım şarjörler dolu dursun:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()emeğinize sağlık tşk ler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Haber akışı düşmedende teknik grafik paylaştım takip etmek isteyen dostlar için..
@_Kafkas_ hocam selamlar keyifli pazarlar..
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Düzeltmek için yldıza gerek yok hocam bir deneyin:)) beğeni hakkımı bonkorce kullanınca tükendi..
İyi geceler sağlıcakla kalın
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)