Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (247)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Zeynep kardeşim hayırlı cumalar kapanış derken 00:00 mı :) Balkabagına dönüşmeyelim bak:))
Çok geç kalma ğüzel günler...
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim can hocam haftalık kapanışta görüşmek dileğiyle..
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Amin… Teşekkür ederiz can hocam, bilmukabele…
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Altın grafikten destek dirençleri takip edebilirsiniz..
Haftalık kapanıştan sonra yeni graikte yeniden yorumlarız..
Cumanın huzuru bereketi üzerimize olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Yapcak birşey yok kötülüğü yaymadık sonuçta
mentino46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Amiiin güzel kardeşim.
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mentino46 ()Evdekilerin haberi olmaz ama sizde çok ketummuşsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Normalde gizli tutarım evdekilerin bile haberi olmaz :( Yazmış bulundum Allah hayırdan çıkarmasın
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Hayrın gizlisi makbul gizli tutalim
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Çok güzel düşünmüşsünüz değerli hocam uygulandım, bende her trade ettiğimde bir miktar bağışlıyorum. Allah hayrımızı kabul etsin :)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Vefasız değildir de gelmez neyse varlığı daim olsun can üstadımın iyi geceler herkese, tşkler sende hep iyi gelensin Varol:))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İlla müge yemi çıkalım:)) gel vefasız Kayahandan gelsin @H_s_Bursa iyi geceler iyi ki geldin
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Can hocamın sözüdür çınlıyodur belkide:)Allah'a emanet canım çıktım
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hemşerimi hatırladım her daim En güzele emanet ederdi kulakları çınlasın @H_s_Bursa
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nasipten öte köy yokmuş daha güzeli ile Raabim buluştursun..
biraz daha alttan yakalamışsındır diye düşünmüştüm
Berketli olsun..
Altın_adam30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Oydu sanırım, çok yakıştı hemde sende iyi ki varsın en güzele emanet:)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Demeseniz de tahmin edebiliyorum can hocam. Siz gönlü berrak, zekâsı keskin ve yüreği inançla dolu Mumlara Fısıldayan Kadın'sınız… :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@_Kafkas_ hocam mı taktı bu ismi yakıştı dimi:))
Dostluk tacını takmışız yeterli iyi ki varsın sağlıcakla kal
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhametli yardımsever insanlar kurtaracak dünyayı Allah kabul etsin hocam çok duygulandım..
Altın biriktirirken malımızın zekatıda unutmayalım ramamzanda ihtiyacı olanalra dağıttım çok şükür bunun mutluluğu bize yeterli
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Evet hocam arsa işi vardı sonradan sıkıntıları çıktı tapu vs iptal ettik . Sonradan bı yerden alacağım vardı geldiği gibi Altın a yatırdım has gram 7000 TL den girdim. 500k kadar
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Rica can arkadaşım:)eline sağlık mumlara fısıldayan kadın:))görünce taçlandırmak istedim yorumu iyi geceler cümleten görüşmek üzere
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Kutlarız demiştik elbet unutur muyum. Emriniz olur. Sizin @Çakarkeyf ustanın, @Azraa_ kardeşimin ve bu fakirin amel defterine yazılması kaydıyla Gazze'ye bir miktar bağış yapacağım. Orada bir çocuk olsun hiç olmazsa gülümsesin bu sayede. Böyle kutlayalım can hocam.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin cümlemizin keyfi sağlığı yerinde olsun...
Tam zamanında arsa bulmuştun kararsızlık seni üzdü herşey düzelir dert etme..
İnşallah altını dipten yakalamışısındır
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim can arkadaşım; )) 11 Nisan Cumartesi grafik tarihi piyasa kapalıyken çizmiştim trp haber akşı teknikte mumlara fısıldar:))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Allah keyfinizi bozmasın inşallah. İş güç uğraşıyoruz hocam Altın düştüğünden beridir keyfim yok zaten o yüzden pek sayfaya da giremiyordum. 500k kadar arada alımlar yaptım beklemedeyim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gönül alanları çok olsun kabul ediyorum:))
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Tebrik ederim canım pespembe grafiğe ayrıca bayıldım emeğine sağlık maşallah diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar şükür herşey yolunda Altın adam hoşgeldiniz siz nasılsınız neler yaptınız