Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (148)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()103,72535 102,89399 ten küçük geri alım aşağı doğru alım miktarını artırıyorum. ( 168,85 e kadar satış yapmış ful TL ye geçiştim al satla geri topluyorum isteyen sayfamı tarayıp görebilir ben iş bittiktten sonra aldıydım sattıydım diyenlerden değilim anında paylaşıyorum)
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aşağı doğru küçük parça alımları yavaş yavaş yükselteceğim inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()105,44734 ten sembolik alımla devam aşağı doğru da alıma devam tabi geri satmak şartıyla.. @nakres0 evet aldım neyi anlamadın ben de onu anlamadım. 160 tan da almış 168,85 162,50 den de satmış ve ful TL ye geçmiştim hepsini de sayfada paylaşmıştım istersen aç sayfamı oku hepsi var. Ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()105 rakamından aldın mı yani onu sordum da hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gece anlık 103,70 gördü bastım rakam değişti alamadım moralim bozuldu uyudum demin aldım aşağı doğru sembolik toplayıp kâr yazanları çıkarak aşağı çekerim inşaallah bu gün bu sayfaya ve kendime not olsun ytd.
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Like verildi
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şimdi de zararkes yapıp insanlar zarardan kurtulmasın diye yazdıklarıma eksi veriyorsun pislik manipülatör, ben kendime, senin gibi manipülatör kuşlara ve sayfayı üye olmadan takip edenlere not düşmeye devam edeceğim inşaallah. Ne takipçi ne de lıke peşinde değilim paylaşımı da bıraktım gene de zoruna gitmiş engelci pislik.
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()usta 105,97 den mi aldın suan onumu dıyon kafam yandı
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,70 den sattığım parçayı daha az para verip daha çok gram alarak 105,97139 dan çok daha az para vererek biraz gram artırarak yerine koydum. Aşağı doğru daha az para verip daha fazla gram almaya yukarı tepkilerde de daha çok para alıp daha az gram vermeye devam inşaallah. TL miktarını artırmak malı biraz azaltmak gerekiyor Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Maalesef çok üzülüyorum çok kişiyi terste bıraktılar :/ inşallah en kısa zamanda zararınız kara dönsün.
Sadri_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sadri_ ()Kendim aldım ama burdaki yorumlardan etkilendim uçacak yok kaçacak yazıyorlardi
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sbars ()Bir ürün çok sivrilmişse uzak duracaksın kardeş isterse 200 olsun
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Umarım biran önce toparlar çok yüksekten girmişsiniz birsimi yönlendirdi kendinizmi aldınız?
0BeğenmedimŞikayet
Sadri_ ()165 lerden aldım zarar büyük
Valide_hanım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()170tl ye geldiğinde sizden başka full tl ye geçin diyen kimse olmamıştı
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Sisteminiz mantıklı geliyor
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfa geçmişimde her türlü durumda ne yapılacağının açıklaması var paylaşımı bıraktım üye olmadan sayfayı takip edenlere manipülasyoncu sinek kuşlarına ve kendime not yazıyorum. Doğru stratejiyle gümüş zarar ettirmez. Ytd
@Valide_hanım bilmukabele.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Maaşallah Reşat hocama düşsede insede kardan nasibini alıyor. Sayın hocam söz dinlemez hep erken satıp çıkardım. Son telkinlerde bi dur diyenlere dinledim tam tersde kaldım ne yapacağıma artık bende bilmiyorum.
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sarı soytarı gene boyundan büyük laflar etmiş hiç bir itibar ve etkinliği olmadığı halde arkasındaki trail kaynaklı sermaye fiyatları yukarı yönlü hareket ettirirse sembolikten başlayarak artan oranlarda daha az gram verip daha fazla para alarak kademeli satışa devam edeceğim inşaallah. Önceki turda 168,85 e kadar satıp ful TL ye geçmiş 89,95 e kadar da al sat yaparak geri toplamıştım. Fiyat yükseldikçe sembolikten başlayarak aralıklı yukarı doğru artan oranlarda stop. geri dönüşlerde az miktarda kısmen geri giriş Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,70 minimum satış emrim gerçekleşti üstte 114,60 satış emrim beklemede. 104 seviyesine kadar topladıklarıma dokunmuyorum çıksada düşse de kasa masa sinek hep kaybediyor. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()50 liyede verseydin
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bankalarla görüşerek TL ile alım emri hangilerinde var hangileri daha güvenilir ve kuru avantajlı birebir görüşülmeli bana sorular geliyor ancak ben sayfaya paylaşımı bıraktım sadece kendime not yazıyorum. Sürekli manipulasyon yapıldığı ve ani dalgalanmalar olduğu için 99,50 98 95 ve yüklü olarak 78 den haftalık ve 15 günlük alım emirleri girdim oralara inecek gibi bir iddiam yok, aldıklarımın bir kısmıyla satış yaptığım için her an TL de hazır bulunduruyorum. Sayfayı üye olmadan takip edenler varsa ve yazdıklarımı mantıklı buluyorlarsa sayfama girip eski paylaşımlarımı da kontrol ederek benimle birlikte işlem yapa bilir bu sayfadaki hiç bir üye ile alakam yok. Bu sayfaya yazılan her faydalı yorumun üzerine panikle sayfaya sağanak halinde pislik yağıyor bu yüzden faydalı paylaşımları ancak faydalı yorum yapan kişilerin sayfasına girerek okuya bilirsiniz başka türlü göremezsiniz saniyeler içinde sayfaya pislik boca edilerek faydalı olanlar sayfadan düşürülür tek hedef size zarar ettirmek isteyen kontrol ederek % 100 doğru söylediğimi teyit ede bilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Emirle çalışan hangi banka
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()altın ons çıkıyor ama gümüş geriye gidiyor aksine hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,70 ve 114,60 tan minimum satış emri girdim düşündüğüm gibi düzeltme olmadı. Aşaüı iğne attığında alım fırsatı vermeden hızla yukarı dönüyyor bu sebeple alttaki emirlerim duruyor, Ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gri alanın içindeyiz ille de alt gri çizgiye gidecek diye bir şey yok, buralardan da yukarı tepki verebilir düzeltme için erken. Ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()116,44598 satış sonrası 115,624279 dan itibaren 108,30321 e kadar kademeli alım 108,98660 109,21670 den biraz kademeli satış sonrası 106,7729 105,4088 104,93853 ten alım aşağı doğru artan oranlarda toplamaya sağlam tepki verene kadar kısmen kâr satışlarıyla devam. Gene de ani iğne atar diye aşağıda emirler duruyor şu an aşağı düzeltme yapacağını düşünmüyorum girirlen parçalara gene satış imkanı vereceği kanaatindeyim. Mustafa moral bozmaya paniğe yer yok. Kısa sürede artıya geçersin inşaallah. Ytd.