Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1518 09:32:23
EUR 51.2493 09:32:23
USD 44.4651 09:32:23
ALTIN ONS $4529.2100 09:32:23

Konu: 12. Tur kendime not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (148)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alış yerine satış emri yazmışım 113,50 den alış emrim gerçekleşti. Ytd.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

113,50 satış emri gerçekleşmiş. Aşağı devamı halinde kademeli abanırım. Bir kısmını yukarı tepkide satıp ortalama düşürerek devam inşaallah. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

ali_55 ()

Ben sizi zaten takip ediyorum ve yazdıklarınızın doğruluğunu her eylemlerimde not ediyorum. Bir şey ispat etmenize gerek yok. Notlarınız 365 günde bile yüzde yüz doğru çıksa da benim için kesin kanıt taşımaz. Eğer milyonlarla anlık olarak kişisel işlem yapıyorsanız yüzde 1lik hata bile yüzde yüzlük ölüm demek olduğunu biliyorsan hiç kimsenin verisi kesin kanıt olamaz. Siz ve diğerleri "Kendime not" veya "ytd" yazarak nasıl ki koruma kalkanı kullanıyorsanız, ben de hiç bir veriye yüzde yüz güvenip de koruma kalkanımı deldirme riskini almıyorun. İnsanlar bu vahşi piyasada grafik ve veri okuma uzmanı olmakla değil, kendi psikolojinin uzmanı olmakla para kazanabilir. Kazanıp kaybetmenin yüzde doksanı psikoloji, yüzde onu sizin gibi grafik uzmanı olmakla ilgilidir. Sizin gibi öngörüleri çıkan bir uzmanın bile kararlarıma etkisi yüzde onu geçemez. Bu kişisel düşüncedir, asla bilimsel bir kanıt taşımaz. Kazandığım yöntem benim için en doğru olandır. Hangi yöntemle daha çok kazanıyorsanız en bilimsel yöntem odur. Benim yöntemin uzman dinlemek değil, psikolojimi dinlemektir.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Grafiği hariç tutarsak en doğrusunu yapıyorsun benden like.

ali_55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben kimseyle muhatap olmuyor sadece kendime not düşüyorum ama yorum yazdığın grafik 13 Şubat 2026 tarihli gri alanla işaretleme yapmışım ve 18 şubatta da gri alan içinde 100,98 TL ye kadar alım fırsatı vermiş. Grafik üç aylık TL üzerinden ve 2030 Temmuz ayına kadar ilerletilmiş hiç bir aşırılık yok bu arada 136 TL ye kadar da satış fırsatı verdi. 2030 emmuza kadar da grafikte görünen rakamlar hiç te aşırı değil yazmadan edemedim. Ytd

ali_55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

113,50 den alım 123,50 den de bir miktar satış bir haftalık emir verdim. Ortalama düşürerek toplamaya devam inşaallah. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

ali_55 ()

Artık buradaki aşırıya kaçan yorumlardan zerre etkilenmiyorum. Daha başarılı hamleler yaptığımı görüyorum. Bu psikoloji bende işe yarıyor, belki bşkalarında işe yaramaz. Öylesine yazdım. Kimseyi etkilemek istemem.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

119 TL den de alım emri gerçekleşmiş ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Nasıl aldın vs dediniz

Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aysimaa_ ()

Ne demek istedin ? Anlamadım Kusura bakmayın

Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ceryanci58 ()

Bah hele size yorum attım

Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aysimaa_ ()

Bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

bu parçayı 119,79290 dan geri yerine koydum aşağı doğru kademeli alış yukarı tepkilerde de kısmen satıp ortalama düşürerek toplamaya devam inşaallah. ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Musti077 ()

Bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Defalarca denedim sistem ya yazdığımı tamamen sildi ya da rakam değişti diyerek aldırmadı bende 119 TL den bir miktar geri alım emri verdim aşağı doğru artan oranlarda kademeli alıp yukarı tepkilerde bir kısmını kademeli satarak düşük maliyetle toplamaya devam inşaallah. Ytd.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

114,72069 dan alıp aşağı doğru abanırım dediğimde kuşş gene eksiyi vermişti bu parçanın birazını daha 122,32093 den sattım hem fazlasıyla gram artırdım hem de ortalamamı düşürdüm. Çok sayıda yan hesap zarara girmeniz için kendi kendini överek sırayla farklı isimlerle kendi kendilerini davet ederek paylaşım yapıyor kendi kendilerine like yağdırıyor. Bunların büyük çoğunluğu engelci doğruları yazar eleştirirseniz engelleme yaparlar ( Üye olmadan sayfamdan takip edenlere not)

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Düzelttim Başkan bereketli olsun tamam @REŞAT12

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kuşşş alt yorumda vermiş olduğun eksiyle ve yan hesaplarınla kendi kendine konuşup saçma sapan yorumlarına kendi kendini övüp bol like vererek bir kere daha rezil oldun. Bunun üçte ikisini sattım. 114,72069 dan daha fazla geri aldım birazını sattım hem eldeki malı artırıyorum hem de ortalama düşürerek devam ediyorum fiyat gene gevşerse artırarak kademeli daha çok alır arada da seviyeye duruma göre çıka gire devam ederim inşaallah kuşşş. ytd

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Duruşumuzu bozmadiginiz için teşekkürler

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Dogruları yazdıkca eksi vermeye devam et kuşşş nen de seni rezil kepaze etmeye devam edeceğım. Sayfaya üye olan takipçim yok yan hesabım da yok ne like ne de takipçi peşinde değilim. Üye olmadan sayfamdan takip edenlere ve kendime not düşüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

120,94283 e kadar satış yaptım. Fiyatta aşaği yönlü gevşeme olursa aryan oranlarda alır ciddi bir gevşemede de artan oranlarda abanır dönüş yakaladıgim yerde de bir kısmını satarım. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Düzeltildi... Bereketli olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Serkan66 ()

Reşat hocam selamlar Bayadır üye girişi yapmadan giriyor dum sayfaya ama yorumlarınız düşmüyor du şimdi giriş yaptım yorumlarınız düştü

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Su ana kadar yukarıdan kademeli sattığımi aşaği dogru kademeli topladım ve son aldığım parcanın üçte ikisini kademeli sattım. İşlemlerimin hepsini anında paylaştım. Terste kalanlar icinde paylaşım yaptim hangi durumda ne yapilir hepsini sayfamda açıkladım. Kimseyle muhatap olmuyorum sadece not düşüyorum. 13. tur kendime notla devam. Ytd

Hakan4343 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakan4343 ()

Sattınızmı

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alttaki alim yorumuna eksi veren kuşşş bu parçanın ucte birini daha 120,94283 ten sattım aşağı yukarı devam inşaallah ytd. Not: Alt seviyelerde alınan satilırken kar ı gramda bırakmalı ytd.

0BeğenmedimŞikayet

irfan1 ()

hocam ben terste kaldım.110 usd ortalama ile dolar ile gümüş aldım. gümüş ons 110 dolar ortalamam var. örneğin pazartesi 96 ons iken satsaydım yani zararına daha sonra da dün 79 ons a düşmüştü alsaydım bu şekilde yükselince de al sat yaparak zarardan kurtulabilirmiyim yoksa beklemek mi daha iyi?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

117,3319 dan bu parçanın üçte birini sattım kuşşş aşağı yukarı devam inşaallah ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Fiyattaki aşağı yönlü hareketlerde kademeli olarak toplanır ciddi gevşemelerde de kademeli artan oranlarda abanılır bir kısmıyla da çıkış giriş yapılarak toplanır yazdıklarımi islemlerimle hep ispatladım ve inşaallah ıspatlamaya da devam edeceğim eksiye devam et kuşş bir kaç hafta icinde fiyatta üst seviyeleri de göreceğiz inşaallah düşerken insanları panikletezssin alırlar yükselirken de uçuyor diye satmasını engelleyemezsin işlemlerimin hepsini paylaştım paylaşıyorum. Ytd

-1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

115,80583 ten aldım. Fiyat çok gevşerse artan oranlarda abanırım ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum