Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1501 10:59:04
EUR 51.1813 10:59:04
USD 44.4698 10:59:04
ALTIN ONS $4526.2400 10:59:04

Konu: 12. Tur kendime not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (148)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Sevmek ()

Abi be fiyat zor bu kafirler yuzunden

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu parçayı TL artırarak 123,48125 ten sattım TL mi artırdım işlem miktarını artırarak aşağıdakileri yukarı çekiyorum 120,92677 den geri girilen şimdilik beklemede yukarı tepkide onu da çıkar devam ederse satışa fiyattaki gevşemede de geri girişe devam inşaallah. Zararkes yapıp küçük miktarda yukarıdan alıp daha yukarıdan satan sayfa dışı takipçilerim işlemlerinizi tek tek yazıp ağırlıklı ortalama ve genel ortalamanızı sürekli kontrol etmenizde fayda var oranlama mühim kendi durumunuza göre davranmanız acele etmeden sabırla devam etmeniz menfaatiniz icabı. Benimle hiç işlem yapmadan bekleyenler için son % 4 lük çıkış 145 150 aralığının gelmesi beklenmeli derim. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

120,92677 iymiş.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

120,90677 debn biraz daha geri girdim aşağı doğru artan oranlarda bir miktar geri alım yapacağım inşaallah. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

122,42705 ten gene TL artırarak geri satın aldım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

124,38766 dan bir miktar daha sattım ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Aytekin83 ()

Hocam hangi bankayı kullaniyorsunuz

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

120,76030 dan geri aldığım parçayı da tekrar 122,71656 dan TL ye geçtim. Yukarı artan oranlarda satışa geri çekilmelerde de kısmen yerine koymaya devam inşaallah ytd

1BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Sayısal hareketler noktasına kadar yazmışsın robot mu kurdunuz işlemler k lı sanırım bereketini görün

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

bu parçayı gene TL artırarak 122,45387 den sattım. 120,76030 da aldığım parça şimdilik dursun bu şekilde kâr oranını artırarak alttan sattığım parçaları yukarı çekiyorum Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Oguz5434 ()

Hangi sistem açıklasana ekonomist

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

120,76030 dan biraz daha geri aldım çok aşağıyı görüyor ama sistem izin vermiyor ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Yorumcu1234 ()

Hocam İkinci büyük salınım ihtimali yokmu boğadan önce? 92 yi aşmadığı sürece 60 düzeltmesi riski devam etmiyormu? Bu gece çin satsa, yarında abd devam etse sıkıntı…

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

121,15872 den biraz geri aldım çaok daha aşağı gördü ama aldırmadı sürekli rakam değişti fiyat gevşerse aşağı doğru azar azar geri alırım ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Ars_Bozok ()

Hocam şuan tam da dediğiniz durumdayım. Üçte iki TL deyim ama nasıl olacak bakalım izliyoruz:) çok sevdim bu kelimeyi:)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Beklenmedik zamanda beklenmedik rakamlar geliyor 15 gün geçerli 101 TL alış emri verdim altta 92 duruyor. Bu rakamlar gelecek diye bir iddiam yok emir vermenin bir zararı olmaz. Zaten manuel olarak sattıklarımı çok daha yukarılardan az miktarda yerine koyuyorum. Şimdilik satış emri vermiyorum yukarı hareket devam ederse gelişmelere göre vere bilirim inşaallah. Şu an çoğunu satıp birazını elde bırakmayı düşünüyorum oyalama yukarı yönlü manipülasyon bir süre devam ede bilir. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

123,18151 den bir kısmını geri sattım yukarı devam ederse kalanı da satarım inşaallah gire çıka devam ytd.

1BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Bereketli olsun.
Bende bugün sabah ve akşam 2 al sat yaptım, bakalım bu gece nolacak ? Düşündüğümüz olacakmı?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hem gram daha çokta TL artırarak 121,8963 ten geri aldım. Geriçekilme olursa 123 ten sattığımı da duruma kısmen yerine koyarım ytd.

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Robotiko işlem yorulmuyor başkan? Başka işin yok galiba kısa bantta al sat sıkı takip gerek ekstra iş olmaması lazım

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Farkında değilim 123 TL den de çok önceden verdiğim satış emri gerçekleşmiş görsem bir öncekini satmaz önce geri alır satardım.. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

122,66419 dan biraz daha sattım yukarı devamı halinde artan oranlarda kâr alarak geri dönüşlerde de kısmen yerine koyarak devam inşaallah. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

117,25 TEN BİR KADEME DAHA SATTIM. Bundan sonra önceki taktik gene ful TL ye geçeceğim inşaallah. İkinci % 3 lük seviye geldi. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

115,63614 ten biraz daha sattım satışı azar azar artırıyorum ve işlemimi anında paylaşıyorum. sonradan ben aldıydım sattıydım demiyorum similasyondaki işlemlerimi de gizlemiyorum kimseye engel de atmıyorum. sayfayı üye olmadan takip edenler dikkat burada hem algı uyandırıp paylaşım yaparken işlemimi insanlar etkilenmesin diye paylaşmıyorum diyerek çelişkiye düşenlerden insanları aptal yerine koyanlardan uzak durmanız menfatiniz icabı manipülasyona gelmeyin derim ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Fortune1984 ()

Ben de sata sata ilerliyorum yukarıda kalan parçaları :)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

114.47510 dan biraz daha sattım. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Kokusu ()

Yine shit grafikci çıkmış Centci Reşat grafik diye bi saçmalık atmış. dolar başı işlem yapar her 1 TL de alır satmadan düşerse 3 TL yükseğine tekrar emir girer. Beyniniz yanabilir

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bereketli olsun. Full satışı kaçta düşünüyorsunuz ben beklemedeyim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

113,16608 den biraz daha sattım yukarı artan oranlarda satışa devam. 116 üzeri % 3 satış rakamı terste olanlar a bu gün için geçerli ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Uyuyakalmışım 12,78605 ten biraz daha sattım. Ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum