Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (148)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()124,10827 den de fazlasıyla geri aldım fiyat aşağı gevşemeye devam ederse artan oranlarda geri alır çok gevşerse de artan oranlarda abanırım inşaallah ytd
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()126,96925 ten geri alım yaptım. Ytd Fiyatta aşağı gevşeme olursa artan oranlarda geri alım yaparım inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()129.33307 den biraz daha sattım ileri geri devam ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bereketli olsun Başkan tamam @REŞAT12
0BeğenmedimŞikayet
acemiöğrenci ()Hangi bankadan alıp satıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()126,08638 den bir miktar sattım yukarı tepkilerde kademeli kâr alıp ortalama düşürerek geri dönüşlerde de dip tepe beklemeden kademeli yerine koyarak devam inşaallah daha üst seviyeleri görebilir şu ana kadar dipler yükseldi ytd Kasa masa sinek kuşü daima kaybeder zoruna gitmiş bu ifadeye eksi vermişsin gene eksi ver devam et kuş
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()124,66388 den biraz daha geri aldım. ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()126,67636 dan az miktarda geri aldım aşağı yukarı devam sinek kuşu kasa masa zıpladıkça kaybediyor. Sinek kasa masa daima kaybeder. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı tepki vermesi halinde kademeli olarak azdan çoğa artan oranlarda satarak malın çoğunu boşaltacağım fiyat aşaği gevşerse de duruma göre gümüş oranımı artirabilirim. 168.85 e kadar satmış ve defalarca mundar olan mal elde tutulmaz diye uyarmış eksi ortalamalı olanı bile elimde tutmamış ful TL ye geçmıştim. Eksi ortalamaya düşünce duruma gore bu sefer belki elimde tutabilrim. 12. Tur ortalamam çok yükseldi 118.18 TL oldu 101 TL ye kadar ben de defalarca zararkes yaptım 89 a kadar da geri aldım. Elimdeki kârı kaptirmak istemiyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Sata ala makas yapio yukari dogru
Ünal72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Ben anlamadım zaten hicbirsey satacak mı alacak mı devam mı edecek açıklayıcı olmamış
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Senin kafan karisir karışık iş yapıyor makaslarda al sat yapio
Ünal72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Benim anlamadığım birsey var şimdi siz satacakmisiniz yoksa devam mı edeceksiniz daha açıklayaci olsanız lütfen
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an satacağım fiyata göre % 40 ın üzerinde gümüsteyim yukarı tepki vermesi halinde gene artan oranlarda satış fiyattaki gevşemelerde de gene islem miktarıni artirarak yerine koyarak şimdilik devam inşaallah. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
By_driver ()Ama. sonra dusmesse daha yukarilardan mi sisteme ilave olacaksiniz. biraz biraksaydiniz.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()127.29117 den de kalan beşte üçü sattım. 120,92672 den geri aldıgım simdilik duruyor. Yukarı tepki devam ederse onu da parcalı cıkarim insaallah. İslem miktarinı artirarak devam inşaallah ytd. Destek verenlere teşekkür ederim like vererek belirtmek istedim puanlaması kapalıymış.
0BeğenmedimŞikayet
ugrbzby ()Hocam hangi bankada işlem yaptığınızı paylaşırmısınız?
0BeğenmedimŞikayet
ismtt ()5 dakika sonra ne olacağının garantisi yok gümüşte valla
newsmh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()Helal olsun yapabilene
ismtt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
newsmh ()Ee şimdi buradan alım fırsatı vermeden 92 ye giderse hiç birşey bilmiyormuş mu diyeceğiz
ismtt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ismtt ()Adam işi biliyor bak nasıl düştü
Hakan4343 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()Usta sende dakka başı ya alıyon ya satıyon
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son aldığım bu parçanın beşte ikisini 124.27037 den sattım. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Reşat bey takılmayın insanlar çirkinleşmiş kötülükten keyif alır hake gelmişler allah islah etsin.
Adamların değişik nicklerle yan hesapları var topluma zarar vermek olmuş işleri
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Denk geldim düzelttim okuyorum sizi işi gücü kalmamış takılmayın sizde boşverin.
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben işlemlerimi altı senedir yazıyorum ve yazmaya inşaallah devam edeceğim. Sayfadaki üyeler kendilerini zaten ıspatladı eksiye devam edin ben ne like ne de takipçi pesinde degilim. Bende engelli de yan hesap ta yok. Sadece sayfa dışından üye olmadan takip edenler için gerekli gördüğüm yerde not düşmeye ve kimseyle diyaloğa girmemeye cevap vermemeye inşaallah devam edeceğim.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()122.3737 den yarisini tekrar aldım ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()15 gün geçerli 145 TL den biraz satış emri verdim. Emrin zararı olmaz. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sadece % 6 zararkes yapıp hiç çıkış giriş yapmadan bekleyen için sabırla 145 150 TL aralığını beklemekten başka çare yok zaten zamanla çok daha yukarılardan satış imkanı da verecek inşaallah ama satış yapmayanın parası enflasyon karşısında gene eriyecek. 160 170 ten maliyetlenen dikkatli gitmez acele eder panik yaparsa hem ortalama yükselir hem de zarar büyür. Dikkatlice azar azar devam edip kâr ettikçe yavaş yavaş oran artıran Mayıs sonu gibi 100 110 TL gibi bir ortalama rahatlıkla elde ede bilir diye tahmin ediyorum bu da enflasyon karşısında paranın erimemesi için yeterli ola bilir Ytd.