Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (148)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Yok o fırçayı bandırmış boyaya , çalacak kimin neresi gelirse, :))
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Oyle dememis tekrar oku...89 lere kadar geri almis
ahmeDoo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()Yahu ne alakası var makasa bakarız fiyat tahmini mi olur?
Gümüşsüsüm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()oruç değilmisin yeme zaten gargara yap,
yalan borcumu var insanların size, neden böyle yaparsınız anlamıyorumki
O kişinin yaptığı işlemleri boşver sen banka makaslarına bi bak anlarsın ne dediğini ne yaptığını
@REŞAT12
ahmeDoo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()169 dan satıp 89 aldın bizde yedik :)
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Ful mu satmıştınız? :)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ana sayfada 111,15 ama teknik grafiği bilgisayarınızdan açıp bakarsanız 110,92
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bankalar gümüşü şuanda uygun satıyor varmı 89tl geceside banka maksasları düşükmüydü hatırlıyormusun
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Dk perşembe gecesi dolar a gelen artisi cuma günleri yansıtmıyor pazartesi yansıtıyor ondan dolayı öyle
1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Palmiyedede ilk defa çok uyguna satılıyor bu bi tesadüf olamaz hangi banka seninki farklımı
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()110,68472 den biraz daha sattım yukarı doğru artan oranlarda satışa devam inşaallah. ytd Üye olmadan beni sayfa dışından takip eden takipçilerime not ful TL ye geçersem isterseniz benimle % 4 lük çıkış yapa bilirsiniz şu an elimde çok var. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben de de ekranda ne yazıyorsa aynı rakama satıyor gerçekten çok ilginç..
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ekranda 111,40 yazıyor banka 111,09 dan satıyor bir anormallik var üye olmadan takip edenlere not bu gün için geçerli 116 TL aşılırsa ikinci % 3 lük satış yapılabilir. sattığınızın daha aşağıdan aldırmadıkça da her geçen gün üzerine 4 TL koyarak devam yani pazartesi 120 salı 124. ytd. Terste olan tekipilerim şu an benim işlemlerime göre işlem yapmayın pozisyonum farklı ve ayrıca riske girmeyin ben tepeden 168,85 ten sattım 89 TL lere kadar da geri aldım.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ekranda 111.11 yazarken banka 110,869828 den satıyor yukarı hareket devam ederse azar azar artırarak satmaya devam edeceğim inşaallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109,46929 dan biraz daha sattım yukarı aşağı devam. Terstekiler dikkate almasın ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kerimuls ()Hocam elimde 5kg gümüş var bunun ne kadarıyla al sat işlem yapmalıyım 500gr mı 1 kg mı
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan3437 ()Makas 20 krş dediniz, nereden alım satım yapıyorsunuz.?
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şimdiye kadar hep ihanete uğradım onun için paylaşımı bıraktım sadece not düşüyorum. Gerçekten soruyor musun yoksa tuzak manipülasyon için mi soruyorsun bilmiyorum ama istersen sayfayı üye olmadan beni takip edenlerle gibi benimle birlikte sabırla işlem yapa bilirsin her işlemimi anında paylaşıyorum makas bazen 20 kuruş bazen 1 TL yi geçiyor al sat makasın yüksekse benden sonra satacaksın benden sonra alacaksın acele edersen kesin zarara girersin başlangıçta malın % 90 ı elinde dursun sonra kâr ettikçe yavaş yavaş artır. Emir dizmeyi ihmal etme sayfamda örneği var. Bazen beklersin bazen günde 30 işlem yaparsın. Ytd. Paylaşımı bıraktım kimseyle diyaloğa girmiyorum isteyen beni takibe alır sayfamdan takip eder bende engelli hiç kimse yok. Ytd.
Altinci__$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altinci__$ ()Abim zararda karda benim
Al sat ta bana yardımcı olurmusun ortalamam 156 full maldayim
Zarar kes le tepeden anca buraya kadar düşürebildim ortalamayı
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Ya yukarı gidersek kaçırırsan alamazsan Reşat bey satmamak daha garanti değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Reşat bey kafamız aynı vur kaç bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altta yatırdığım para miktarı 106,71074 ten satış yaparak gene 0 kuruşa gümüş ekledim. yukarı doğru artan oranlarda satışa geri dönüşlerde de yerine koymaya devam inşaallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Hocam sizde sürekli almışsınız maşallah 112 den beri hiç satmamışsınjz :)
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Boşa emek harcamayın sizi gören yok beğenen bile olmamış
Kendini işlemlerinize bakın
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()102.35207 den minik bir parca daha geri girdim bundan sonra aşaği devam ederse artan oranlarda geri alima devam emir fiyatina yaklasti ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()104.11530 dan minik bir parça daha geri aldım yemlemeye devam ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()104.9178 den çok küçük miktar geri alım aşağı dogru azar azar artirarak devam. Aşagı da gitse yukarı da yatay da kaçış kurtuluş yok her yere döşüyorum. Turbun büyüğü dizdiğom emirler ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt alımlarda kullandığım parayı 105,71213 ten geri alıp bedava gümüş ekledim. Bu şekilde yukarıdaki parçayı da aşağı çektim. Yukarı devamı halinde üste para alıp gümüş eklemeye fiyatta gevşemelerde de geri girişe devam inşaallah. Kasa masa sinek kuşu daima kaybeder ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Artık alt yorumdaki alım emirlerini bekleyeceğim inşaallah. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
ahmeDoo ()zaten herkes ordsnn sattı :)