Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (137)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()2650$ gördüğünüzde tabelada başlıyorsunuz eş dosttan Altın olarak borç istemeye tabi o ara çok veren olur nasıl olsa altın diye zati saklaması bir dert ondan sonra 2700 itibariyle aşağı çekilmeye başlar ta 1600 kadar sizde o ara borcumu ödiycem der geri verirsiniz :)buna halk dilinde şhorttan para kazanmak deniyor
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Bu nasil oluyor:)nezaman bu zaman:)
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim Müdürüm
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Müdür patek 56tl civarı giriş üzmez 125tl gibi bir hedefi var burayı kırarsa son hedef 195 tldir buda iş yapıcaktır yakın zamanda şuan 70tl de
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bol kazançlar müdür
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim müdürüm
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()15 tl gibi bir düşüncem var lakin piyasa şartlarınıda takip etmek lazım müdür zati 13.50 ana merkez lakin ben orayı beklemeden gelirse şayet 15 seviyeleri sepete atarım bakalım nasibimizde ne var
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Müdürüm Agrotta kaçtan alım yapmayı bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İyi yapmışsın patron tek ürün de kalmamak lazım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()10 hısse sepet aynı urunde olmasın dıye yaptım
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Agrot biraz salınım yapsada 2 3 ay içinde rahat 60 tl yi görebilir bende son vuruşu bekliyorum listemde takipteyim patron
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()yok rasgele 10 hısse aldımdı ılk borsaya gırdıgımde 3 tane celık almısım kale usak burcelık burcelık kaldıdı dun sattım ageot aldım destek dıren hedef bılmem pek
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sen burçeliği dah önce satmadınmı patron
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ıyıkı burcelıgı satıp agrot almısım dun
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şuan altın olarak borç alma zamanı değil patron altını 2700$ seviyesindeyken alıcaksın 1600$ seviyesinde ödiyeceksin geri eğer uzun vadeyse :))
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()amcakızına para ver arabayı degıstıreyım dedm Altın verırım dedı almadım korktum 2 katını oderım dıye uzun vade vercektı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Gold da küçük bir sapma olsada hedefe emin adımlarla yürüyecektir bir önceki durumda kırılan bölgede globalde gelişen son dakika olayları nedeniyle bu kırılıma maruz kaldık al tındaki son hedef 2680 on s seviyeleridir