Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0510 01:22:29
EUR 36.3095 01:22:29
USD 34.4583 01:22:29
ALTIN ONS $2564.8300 01:22:29

Grafiği gönderen: Kzılhafiye1

Bakalım büyük biraderler gölddaki gölgeyi nerede bozucak al tın şuqn paytak paytak gölgenin yolunda ilerliyor

Yorumlar (137)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yani kendisine söylemesek neysede en alt kademede 10tl de n ftm al dedik almadı şimdi gelmiş 16 emir at bekle demişim de 25 olmuş mal ki 23 tl civarında 16 emir gir demişim 2 tl çıkmış onun hesabını soruyor

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

68500 dıyor sımdı

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Dostum. İlk günden beri insanlara olan konuşmalarından dolayı engelledim. 1 gün bile selam vermedim. Tavsiye ederim. Artık tanımalisin buradaki herkesi.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Peki sen ısrarla burada 45 diyordun ne oldu 65 oldu değilmi btc ?

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

12 liradan almayan 25'ten mı alacak. Sızlananlarla yıldızım hiç barışık değil müdürüm.

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Tamam işte 25.16 demiş yalan mı 23 den 19 a değil 25.16 ya gitmis

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Günaydın müdür evet düştü bir ihtimal 62800 civarları bir yükseliş başlatır gibi duruyor tabi yinede haftalık veri varmı yokmu bakmak lazım

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bana bak bana sabah sabah işin tadını kaçırma ayıp ayıp hiç utanmıyormusun bunu söylemeye ben sana ftm kaç ken 19 emir gir bekle dedim hiç utanmıyormusun ayıp değil mi ben sana 23 ken 19 emir at bekle dedim olası düşüşte alırsın 19 emir ver demişim 25 gitmiş sabah sabh şakamısın sen bence fazla zorlama

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sinem 2400 lira iken bende sadece cesaret eksik tl de param var bunu bilen insan 3000 olacak ben almam alttan alımlarım var ama sende yoksa istersen alabilirsin derdi dost olsa uzatmaya gerek yok canım kalbimi kırdı bile bile kâr kapısını kapattı.

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Siz bilirsiniz bol kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

O öyle olmuyor kimse o sorumlugu almaz bazen çok emin olduğumuz bile bekletir

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Müdürüm günaydın, btc düştü malum, görüşünüz ne müdürüm?

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Ozaman iç sesini dinleyecek etkilenmeyeceksin yatırım stresi sevmez dün full girdim dedim niye zamanımda var sabrıma var hesap kitap önemli

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Ama herkes fikrini söyler bende sisti dedim satti. Çok ta karım vardı yine yukseldi dolar ların satmadim bazen oluyor ticaret nasip meselesi

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sinem düşer demedi almam dedi elimde var demedi ya da hedefi belli yoksa az da olsa kar payın var alınabilir elinde yoksa demedi biliyor benim güvendiğim biri al alınır alınabilir demeden alamadigimi. Ftm bak 19 a emir ver dedi 25 i gördü 27.7 sonra 31 yukarı gidiyor

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Herkes fikrini söyler olur olmaz mesela ben 15gun önce elimdeki bütün Altın ları sattım yukseldi sattiktan sonra

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sana güvenip sana sordum bir de dalga geçer gibi gülme bende var ben burdan almam ama hedefi bu elinde yoksa biraz al diyebilirdim. Sana bir daha soru sormam güvenmem de. Kalbimi kırdın.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yok öyle bir dünya malesef sonra bana aldırdın zarar ettim battımları dinleyemem islam abi dedi ya alın dedi niye almadın dinlemedin islam memişi :)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Almam diyeceğine elinde yoksa al deseydin 2400 den 3000 e kar kardır şaka yapmıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Valla patron içine sinmediyse değiştir

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ben degıstırcem baska bankaya geccem kagıtta alıs 64.65 zatı uzun vade ıcın aldımdı

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Günaydın müdüre hanım bencede sorun yok arada şakalar yapıyor işte:)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Günaydın patron biraz sarssada pek etki etmez arada bankalara suni haberler atıyorlar nedeni kağıtlarını ucuza toplamak

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Günaydın mudurum herzamanki Selda sorun yok bence:)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

gunaydın mudur elımde akbank var dun akbankda olumuz haberler geldı kredı cekmeler fılan habersız bu borsada etkılermı

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Günaydın hayırlı sabahlar müdür sabah sabah hesabı bir açtım malumunuz yine taşlanmışız

Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Texber_ ()

Günaydın müdür hayırlı sabahlar

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Günaydın hiç uğraşma benimle onu söyledin böyle oldu onu dedin böyle oldu bana sormuşsun al tın 2400tl deyken ben sana demişimki bana pahalı ben almam altın 3000 olmuş olabilir bak ne hedef vermişim 2679 on s demişim 4 ay önce şimdi 2683 on s yapmış şimdi sen bunu görmemişsindir yüzde 1500 ve eminimki şaka yaptın şakacı seni :))

@Selda09

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

:)Çok Amin

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Vaalla güzelmis ne diyeyim Allah böyle kolay borç odemeyi nasip etsin. :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum