Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (137)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Çapraz hedge modunda kullanıyorum 48 den de çok az short açtım o da 100 usd zarar yazıyor Long 7k usd zarar yazıyor
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()fazla heyacana kalbin dayanirsa sıkinti yok
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()baskan btc takiliyom kafam rahat her turlu menavra yapiyorum emirleri veriyorum alip satiyo :)
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Canım hocam 2400 den alıp 2900 lerden satardım ben de biliyorum yıl sonundan önce bir düzeltme gelecek 3000 demeden
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yakında Altın da ağlayanları gördüğünüzde verilmiş sadakam varmış dersiniz bu saatten sonra gidipte banakaya 150 tl makas farkı vermem ben
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla müdür ben bütün ihtimalleri belirttim gerisi kendisine kalmış hangi ihtimal işine geliyorsa o şekil ilerler benim elimde olsa on dakikada 2 do lara çıkarayım ama bizde izliyoruz öylece
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yooo Altın la kriptoyu güven anlamında aynı kefeye koymayın
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Demekki al tını da söyleseydik korkup almıyacaktınız onun için konu kapanmıştır uzatmanın alemi yok bence
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Burası dip korkma hadi deseydiniz 10 11 den de alırdım korktum :(
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()3 yıldir bi insan hep tersde kalirmi insam kendini biraz gelistirmezmi stopsuz islem acma diyoruz yok marjini birak yok git biraz egit kendini bü isler rasgele olmaz diyoruz bi gelısme yok kusura bakmasin kimse yarin dedigin rakamdan satar yukselir senden kotusu yok bunuda boyle bil
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Doğru çıkmıştım 9 olmadan 9 olunca aldın mı hadi diyen olmadı ama
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Size gelince size 10 tlden ftm alın dedim neden almadınız ? Bakın 25 tl oldu yani 100 bin koyan 250 bin aldı naber bunuda söyleyin hadi yalan diyin
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Size söylenmedi çaylaktan bahsediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()altın kefere mı 2400 liradan 2900 lere geldi ben onu diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ya insan üzülüyor be müdür gidicek olan para imansız keferelere gidicek yazık günah bir faydamız olsun gitmesin diye çalışıyoruz
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Seninki çapraz mı yoksa izolemi müdür
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Elime geçeni liq seviyem düşsün diye 3 aydır atıyorum short açsam çoktan 1 dolar olmuştu ama kesin
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()mudur tam adamina yatırim tavsiyesi veriyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ben sana sat demiyorum müdür durumlardaki görüneni söylüyorum ayrıca vadeli affetmez işler ters gittiyse ya belli oranda zararı kabulleniceksin yada sıfırlanmayı göze alıcaksın bekliyeceksin para atman pozisyonuna göre lig seviyeni ya yukarı taşır yada aşağı çeker çaprazda
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yok öyle düşünme şuan bende zarardayim insallah cikarsin
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Bi ben zarar ediyorum sitede geri kalan sürekli karda onu da anlamış değilim hiç mi zarar eden yok
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Ya 73 de bile 5,5k zarar yazıyor nasıl zararına satayım sürekli para attım liq olmamak için resmen içine çekti beni kurtuluş yok bundan
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Adam kurtarsa çok şeyler yapıcakta öyle bir yerden yakalamışlar ki tam bir terazi seviyesi
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()gecen dedım caylaga marjın olmasın bı sepet yap bogaya gır dıye
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Hakikaten nasıl bir arb mis tam belaymis
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İyi düşün iyi olsun sen 73 gibi duruma göre 73 de bir müdahaleye git ama buna asılma çıktığını farklı bir malda değerlendir ama çıktığını kullanmak için hemen acele etme öyle bir yerden mal alki arb yanında eşantiyon olsun yoksa seni siler bu piyasa müdür
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Nasıl bi belanın içine düştük ya maliyete gelsin diye 1 sene beklenir mi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yok altlarda oluşan köpük gideriliyor müdür
Tuneman için cevaplandı (yorumu göster)