Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (178)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Abi yavaş yavaş toparlayacaktır diye düşünüyorum benim şuanlık düşüncem bu. Tabi bir anda olmaz bu iniş çıkışlar olur ama toparlama sürecine girdi bana göre. Tabi böyle düşünüyoruz diye rahat davranmıyoruz takibi elden bırakmıyoruz takibe devam… yeni bir oluşum olur mu olursa nasıl hareket edebilir mum lar fm lar bunlar takibimizde abi evelallah. :) ters köşe olurmuyuz yinede diyecek olursak bu ihtimalde her zaman var zaten buna yapacak bir şey yok. Biz elimizden geldiği kadar iyi takip etmeye çalışıyoruz ters köşe olursak ta sağlık olsun ne yapalım nasip der geçeriz artık. :) iyi tatiller abi kendine iyi bak.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sağ ol kardeşim maalesef gümüş şu ana kadar yukarı güzel bir tepki veremedi dolar endeksi aşağı devam eder ve rasyoda omuz baş omuz yapmazsa gümüş yukarı güzel bir tepki verebilir ancak manipülasyondan vazgeçeceklerini tahmin etmiyorum. Ytd.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Emeğine sağlık abi kolay gelsin hayırlı geceler…
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Asiii_ Bilmukabele kardeşim.
@Cem34fatma yazışmalarımız varsa ben de sizden çok şeyler öğrenmiş olsam gerek moral verdiniz teşekkür ederim.
Kuşçu69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Hocam takip ediyorum önerileriniz içinde sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Cem34fatma ()Sizinle 7 ay önce yollarımız bu sayfada kesişmişti hatta sayfamda yazışmalarımız var sizden çok şey öğrendim saygılar
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşü sağı solu belli olmaz dip beklemektense destek direnç takip edip birazıyla parite edip kâr alarak devam etmek şartıyla aralıklı girmekte fayda var sonuçta alanı değil satanı daha çok pişman eder diye düşünüyorum.
Başından beri düşerken almayan pişman olmuş açın grafiğe bakın.
@Kuşçu69 20,90 üzeri dirençleri takip edip takıldığı yerde kâr yazınca gene yarısını çıkıp 3 0 yapın isterseniz. 0,236 üzerine atmaya çalışıyor buranın altında kaldığı sürece dip yapma ihtimali devam ediyor ytd.
Cem34fatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem34fatma ()Hocam bu ons 19**leri görmeden rahatlamıcak gibi duruyor paylaşımlarınız çok güzel emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Tamam hocam
emegineze saglık
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Kuşçu69 herhangi bir geri dönüş olmadığı için ekranı takip etmedim 20,67 ye kadar giriş vermişti kâra geçmeye başlamış istersen alt yoruma göre dirençleri takip edip 3 0 yapabilirsin ytd. Şimdilik aynı dirençler geçerli dip ve tepe değişmemiş
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yoruma ek dirençler 20,852 20,965 21,057 21,148 21,278 21,443 21,921 21,90 üzeri direnç takip ederek isterseniz değerlendirin.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çok ilginç bende 878 takipçi görünüyor ama beni yeni takibe aldığınız halde ilk golü siz attınız gümüşünüz eksilmedi elinizde dolar var. Bir çıkış bir de giriş 2 - 0 tabi yanlış anlaşılmasın benim 21,80 den beri paylaştığım fikir sadece işlem yapacak doları olmayanlar için geçerli ve % 1 lik bölümü 2 3 5 ağılığı yukarı vermek şartıyla geçerli. Çok detay var ama sayfamda zaten hepsine yakını var yorum uzuyor hayırlı olsun. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Çıktıgım bir parçayı yerine dolar arttırarak 0.66821 den geri koyuldu
1BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Tamam hocam biraz daha takip edeyim. Giriş yaptıgımdada gine bilgi veririm.
Teşekkür ettim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İşleminizi yazarsanız ben de kendimi sorumlu hissetmemiş olurum ne yapalım tuş senin elinde yapmasaydın diyemiyorum. Yt.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eğer tek parça çıktıysanız girişte acele etmemekte şu an ofansif davranmak gerektiğini fayda olduğunu düşünüyorum öreneğin sembolik 100 gram çıktıysanız ağırlığı yukarı verecek şekilde aralıklı dirençlere takıldıkça ikiciyi 150 üçüncüyü de 300 çıkmanız lazım her seferinde siz daha fazla kazanmak karşı taraf da daha fazla kaybetmek zorunda sıkiştırıyoruz kımıldayacak alan bırakmıyoruz alta da gel se yukarı da gitse kımıldatmıyoruz ytd.
0,236 Altın a indi burayı kırarsa daha dibe de gitme ihtimali var ama isterseniz yarısını hem dolar hem gümüş artıracak şekilde girin ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Hayırlı sabahlar hocam.
Ben 21.17 den önce bir parça çıktım. 0.67646 dan çıktım.
Bunu tekrar yerine koymak içinde bekliyorum
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumu değerlendiren fayda gören oldu mu ? yoksa uğraşmayayım.
Tekrar tekrar uyardım 21,17 ye kadar gitti spek kendi kalesine gol atmaya bedava gümüş dolar hediye etmeye devam ediyor ben idiot olma ihtimalini görmüyorum buna göre öyle 14 15 doları görecek bir düşüş yaşamamız lazım fazla düşmeden yukarı çıkış ihtimal tahminimce fazla keşke düşse sayfada terste kalan kimse kalmaz.
Buranın aşağısında aralıklı kademeli giriş yapana ortalamasını sıfırın Altın a çekme ihtimali verir diye tahmin ediyorum. Daha önce de çok yanıldım ama kaybetmedim. Az kazan hep kazan ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()21,97 ye kadar çıkış fırsatı vermişti yerine 21,7 yazmışım alt yorum.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu anki duruma göre sembolik çıkış ikinci kademe aralığı 21,357 21,925 tekrar hatırlatayım bunlar elinde işlem yapacak dolar ı olmayanlar için geçerli. Daha önce 21,80 üstünü defalarca yazmıştım ve 21,7 ye kadar çıkış defalarca 21,17 20,38 e kadar giriş imkanı vermişti baştan itibaren uygulayanlar elde ettikleri kâr oranında isterlerse işlem miktarını artırarak % 2 % 3 devam edebilir.
Nasıl ki yukarı giderken işlem yapmak yerine hele bir aldığım yerin Altın a insin de öyle alayım demenin yanlış olduğunu ve az miktarlarda alıma başlayıp desteklere indikçe kâr alarak azar azar artırarak devam etmenin doğru olduğunu yazmışsam çoktandır elinde işlem yapacak doları kalmayanlar için geçerli hele ki bir aldığım yerin üstüne çıksın da öyle satayım demenin yanlış olduğunu ve sembolik miktarlarda çıkış ve desteklerde giriş yaparak ve kâr etikçe işlem miktarını azar azar artırarak devam etmenin doğru olduğunu yönündeki düşüncemi paylaşıyorum.
21,057 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı dönebilir.
Bir önceki yorumda çıkış yapan için ikinci kademe çıkış yeri bence 21,357 21,925
ilk başlayan için işlem miktarı yüzde bir üç parça 2 3 5 olarak. Ben fikir olarak paylaşıyorum her kesin kendi kararı yanılabilirim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Abi sağolasın teşekkür ederim. Benim de son giriş 20.82 idi düşerken aldım birazda altta alırım dedim sonra baktım çok fark olmadı arada almaya değecek kadar bıraktım dedim dönsün tam olarak ta ozaman bakarım devamına diye bıraktım öyle. Sen bildiğin gibi devam et abi kimseye takma kafanı yoksa bu işler yoruyor insanı. Daha öncede dedim sana kafanı dinle gel işine bak kim ne yaparsa yapsın diye. Parçalı devam abi tam dönüş olursa yüklü girerim ama şuan değil. Kolay gelsin abi.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Helal olsun kardeşim ben eleştiriye açığım ve bende engelli kimse yok.
Aksine kimseyi takipten vazgeçmeyin aksine daha fazla takip edin ve kendinize sorun.. Yaptığınız takip size fayda mı zarar mı getirdi kafanızı mı karıştırdı faydalı iseler takip edin.
Maalesef çok acı verici bunca felaketten sonra bile öyle bir kin tutmuşlar ki engeli kaldırmadılar benim için önem arz etmiyorlar onları zaten görmek istemiyorum.
Şu an gümüş 20,624 civarı bir dönüş deniyor 4 kere yukarı dönüş denemesi var.
20,88 i kırıp kıramayacağına bakıp sembolik çıkışlar yapılabilir 20,88 21,60 üstü ama bu sefer ofansif 2 3 5 tek çıkış yapabilirsek geri dönüşte girmek için acele etmiyoruz alttan giremeden yukarı dönerse aşağı döndüğünde daha da aşağıdan vermek zorunda mecbur beklememiz lazım varsın çok sembolik bir parça terste kalsın tekrar yukarı dönüş bekliyoruz ben böyle düşünüyorum yanılabilirim herkes endi karar verecek. Ytd.
@Kerim5461 elinize sağlık ben şu an alttan eklediklerimle çıkış giriş yapıyorum. 17,44 ,18,90 dan sonra işlemlerle biriken dolar ları 19 dolar seviyesi kırılırsa girebilirim yoksa elimde kalsın yukarıdan çıkış giriş yakalarsam hem dolar hem gümüş hem de işlem miktarını artırarak ilerleyeceğim inşaallah oyalamasına da elimdeki kârı enflasyonla eritmesine de izin veremem. Ytd.
@TTShasan yukarıda kendi fikrimi paylaştım sizin de farklı fikirleriniz varsa paylaşın acele etmeden aralıklı kademeli sol üst köşede fibonacci extension ve fibonacci retracement ile dip tepe dip ve dip tepe değişik zaman dilimlerinde kontrol ederek devam et istersen Bedirhan rahat yapar.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@REŞAT12 Üstadım,
Öncelikle hakkınızı helal edin. Farkında olmadan size like verirken TAKİBİ BIRAKMIŞIM.
Mümkün mü sizi takip etmemem. Kaldı ki, takibi bırakıp sizi eleştiren kimseye uzun bir yorum yazdım.
Neden bırakayım takibi usta?
Allah razı olsun biz sizlerden istifade ediyoruz.
Ayrıca yakınlarımdan kayıp yok çok şükür.
Lakin, bütün kayıplar bizim kayıplarımız.
Allah sabırlar versin.
Sizi eleştirenleri takip etmem zor.
Az sonra TAKİPTE olduklarımı kontrol edip bakayım bakalım.
Sizin, tartışma ve polemiklerden uzak durmaya çalıştığınızın farkındayız .
Takiptesiniz üstadım.
Selâmette olasınız.
Selâmlar.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Başsağlığı ile ilgili yorumunuzu tevafuken telefondan gördüm sayfadaki yorumları gördükçe psikolojim iyice bozuluyor arada bir açıyorum. Kapatıyorum.
Galiba kaybınız var Allahtan sabır ve geride kalanlarınıza sağlık diliyorum.
Takip noktasında haklı olabilirsiniz bana hakarette bulunan ve engelleyenleri takibe almışsınız böyle bir arkadaş daha var o da aynı şekilde beni takip etmiyorsunuz sağlık olsun.
Sadece kendi takibim için belli yerleri işaretlyorum arada grafik gönderiyorum.
Bir süre dinleneceğim inşaallah.
Bana sayfayı zarar ettiren kişi de bilsin ki 2020 den beri işlem yapıyorum az kazandım ama hep kazandım terse düşülse de doğru adımla düze çok rahat çevrilir yeterki düşsün ve defalarca uyardım kâr alarak aralıklı parçalı işlem direk 25 dolar a gitmez manipülasyon devam edecek elinde işlem yapacak dolar TL si olmayan için geçerli 21,80 ve üzeri çıkış geri giriş düşen bıçak tutulur dedim 10.48 den 11,52 ye kadar aldım uçacak demedim parite ile de devam ettim.
Benimle işlem yapanın zarar etme gibi bir ihtimali yok ama 10,48 de düşen bıçağı tutmayıp 24,60 a kadar giriş çıkış yaparak ortalama düşürüp gram artırmayanın bu ihtimali var makasta açıldı bakalım nasıl alacaklar.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@REŞAT12 üstadım, gözlerimiz sizin yorumlarınızı da arıyor..
Bizler hangi ustalar takip edilir bunun farkındayız..
Gümüşün altın gibi sakin olmadığını uçarı hareketlerini de biliriz.
Bizleri yorumsuz bırakmayın mümkün oldukça.
(Konu başlığını siz koymasaydınız böyle.. )
Selâm ve duâ ile ..
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Emeğine sağlık abi kolay gelsin…
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kendime takip için