Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (178)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()konu başlıklarını yeni üyeler için hatırlatmaya devam.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()A. slm kardeşim
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Aleykum selam kardeşim benden de selam olsun sana ve tüm dostlara.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Pekı yok beklemedeyim şuan
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey iyi günler. Bugün asya piyasalarında metaller yeşil, dolar endeksci kırmızı acaba bu iyimserlikle altin ve gumus de nereler gelebilir.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben kâr ettikçe oran artırmayı riske girmeden ilerlemeyi tercih ediyorum karar sizin 31.80 de TL ile %30 çıkış yaptınız acele ederseniz zarara girersiniz diye düşunüyorum ytd.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()dolar a gecseydım bırazdaha ıyı olucaktı sanırım dolarla teker gumus alırdım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bana sekiz tane yorumunuz gelmiş bazen gelmeyenler de oluyor konu başlıkları benim açımdan önemli daha iyi anlaşılsın ve nereden nereye gelindi kim ne yazmış sonuç ne olmuş herkes tarafından görülsün art niyetli kişiler gruplar ve yan hesaplar tarafından insanlar zarara uğratılmasın diye arada bir hatırlatmalar yapıyorum.
Yukarı çıkış sonrası aşağı dönüşlerde bir seviyenin üzerine sürekli atıyorsa burası direnç değil destek ben bu şekilde takibimi yaptım değişik zaman dilmlerinde takip edip alt zaman dilimlerinde iğne attığı yerlerden alım yaptım en son da 22 dolar civarı ekleyip ortalama düşürerek devam ettim işlemlerimi de paylaştım doğru strateji hep kazanır. Selam ve dua ile.
Alt zaman diliminde grafikte görünen 30,10 seviyesini defalarca denemiş ve sürekli ilk desteğin üzerine atıyor nereden yukarı döneceğini bilemem.
oluşan formasyon 28,28 e kadar uzuyor ama oralara inmeden buraya yakın seviyelerden yukarı tepki verebileceği gibi daha aşağılara da iğne atabilir. ben beklemem 28,70 aşağısı gelmesi halinde çıktığımı geri girer yukarıyı beklerim geri çekilme devam ederse de memnuniyetle kademeli olarak toplamaya devam ederim burada insanları panikletenler gittikçe daha aşağıları gösterenlerde yukarı dönüş başlamadığı halde tuzak uyarısı yapmak yerine yukarı hedefleri verip arkasından bakakalma diyenlerde kötü klavuzluk ediyor ve zarar veriyor.
@Derin93 Kesin buradan aşağısı gelir şuraya kadar düşer şuradan döner gibi bir iddiam yok ben daha aşağı ineceğini ve daha aşağıdan destek alıp bir önceki seviyeyi geçeceğini düşünüyorum. Ne kadar zamanda bunu yapar bilmiyorum.
Şu an 29,26 siz hangi seviyede parite ettiniz kâr yazınca daha az gümüş verip doların yarısını geri alırsanız iki tarafa da işlem kabiliyetiniz olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Bu sayfaya girdiğimde en çok yol gösteren teknik yorumları sessizce izlemek hoşuma gidiyor..
Ayrıca,
@Yılmaz34 kardeşim gibi güzel insanlar da olmalı. Çok hoş bir insan olmalı.. Onu da okuyorum. Bir selam göndereyim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Ekim 2022 den beri bu sayfayı takip ediyorum. Geyik muhabbeti yaparak sayfayı meşgul edenler.. Emek veren ustalara saldırıp hakaret edip suyu bulandıranlar oldukça, katılıyorum size Dursun konu başlığı.
Zira KARGALAR eksik olmaz burada.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Bak şimdi yorumlar düşmeye başladı. Az sonra tekrar buharlaşır... :))
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Burada sayıları az olmakla birlikte öyle güzel insanlar ve Ustalar var ki, tek tek isimlerini sayabilirim. Yürekleri ve emekleri farkediliyor..
Bilen bilir..
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Tekrar parça parça sayfaya atmaktan usandım.
Biz en iyisi okuyalım ustaları..
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Selam ve dua ile.
Takiptesiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Yorum düşmeyebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Üstadım, nasıl bir emek verip sabırla teknik yorumlar paylaştığını bilirim. Bir yıl önce yazdıklarımın hala arkasındayım. Yazdığım yorumları yeniden okumuş oldum. Ayrıca sözünü ettiğiniz kişi beni engelleyenler arasında. İstedikleri kadar engellesinler.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Eyvallah!
Bir yol önce paylaşılan yorumları yeniden okudum.
Yazdıklarımın arkasındayım usta.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1 dolar 4,32 İsviçre frangı alabilirken şu an 0,85 isviçre frangı alamıyor zaman geçtikçe daha fazla batıyor tarihin ilerleyen dönemlerinde dolar diye geçerli bir para biriminin olmayacağı alt grafikte net bir şekilde görülüyor bakalım ne kadar dayanabilecek asıl soru bu.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar sürünmeye devam ediyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Kaz_Dağları daha önce konu başlığını keşke böyle atmasaydınız şeklinde görüş paylaşmıştınız. Maalesef cihanaranın hem beni engelleyip hem de arkamdan ismimi vererek sayfaya tarafıma terbiyesizce sataşmalar yaptığına telefondan sayfaya bakarken denk geldim bu kişi art niyetli sayfanın bilgisine
Bu sebeple denk geldikçe konu başlıkları altında sayfayı uyarmaya devam edeceğim. Çünkü hep aynı oyunlar grup ve yan hesaplarla oynanıp insanlar zarara sokuluyor. Sayfayı tekrar uyarıyorum engelcilerin eski yorumlarını okursanız tuzaklara düşmez daima kazanırsınız yt. Selam ve dua ile.
(1 yıl önce)
@REŞAT12 üstadım, gözlerimiz sizin yorumlarınızı da arıyor..
Bizler hangi ustalar takip edilir bunun farkındayız..
Gümüşün altın gibi sakin olmadığını uçarı hareketlerini de biliriz.
Bizleri yorumsuz bırakmayın mümkün oldukça.
(Konu başlığını siz koymasaydınız böyle.. )
Selâm ve duâ ile ..
https://yorum. altin.in/konu/32577574- kargad an- klavuz- olur- mu-2020-2027/6
Kaz_Dağları (1 yıl önce) Cevap yaz
@REŞAT12 Üstadım,
Öncelikle hakkınızı helal edin. Farkında olmadan size like verirken TAKİBİ BIRAKMIŞIM.
Mümkün mü sizi takip etmemem. Kaldı ki, takibi bırakıp sizi eleştiren kimseye uzun bir yorum yazdım.
Neden bırakayım takibi usta?
Allah razı olsun biz sizlerden istifade ediyoruz.
Ayrıca yakınlarımdan kayıp yok çok şükür.
Lakin, bütün kayıplar bizim kayıplarımız.
Allah sabırlar versin.
Sizi eleştirenleri takip etmem zor.
Az sonra TAKİPTE olduklarımı kontrol edip bakayım bakalım.
Sizin, tartışma ve polemiklerden uzak durmaya çalıştığınızın farkındayız .
Takiptesiniz üstadım.
Selâmette olasınız.
Selâmlar.
https://yorum. altin.in/konu/32577574- kargad an- klavuz- olur- mu-2020-2027/6
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grafik yukarı taşma yapsa da nereye kadar taşma yapacağı belli değil geçmişte nadiren de olsa 4,236 üzeri bile taşmalar gördük. Normal şartlarda bir geri çekilmeye işaret ediyor. Ancak sadece teknik analiz bizi yanıltır temel analizle de desteklenmesi gerekiyor taşma beklediğimizin üzerinde olabileceğinden buradan itibaren yukarı tepkide dirençlere takıldıkça yukarı doğru artan oranlarda dolar a parite ve dönüş yakalanan yerde de gram artırarak devam etmek mantıklı görünüyor. Ytd. Ben şimdilik çıkış düşünmüyorum beklenmeyi tercih ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüş parite 0,9428 0,9470 31,4951 32,2339 TL JPY 146,1002 146,6928 parite 0,2277 0,2330 0,2280 Altın da alım verirse belki biraz alabilirim.
Dolar hak ettiği yere yavaş yavaş ilerliyor.
yalandünya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yalandünya_ ()teşekkür ederim hocam . makas kaç sizde şuan
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@yalandünya_
ve aleykum selam bilgim yok ben de sadece kuveyt var belki daha uygun olan olabilir.
Alt yorumdaki uyarımı tekrarlıyorum. Sayfamda engelcilerin ismini daha önce yazmıştım.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dirençlerde son durum.
Bu arada destek ve direnç konusunda yapılan yanlış bilgilendirme konusunda uyarıyorum.
İnternetten ezberlenen bilgilerle hareket ederseniz zarar edersiniz. Şu an yukarı devam edebilmesi için üstüne atması gereken minimum seviye 27,70 0,236 27,424 seviyesi de ayrıca önemli buraya yakın seviyelerde dolaşması aşağı yönlü risk. Yön şimdilik yukarı tepki yönünde ama 27,70 seviyesini kısa zamanda 10 gün içinde kırması lazım aksi taktirde gene aşağı iğneleme olabilir ve fırsat verebilir. Ana yön zaten hep yukarı.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfa zararlıları her zaman olduğu gibi kritik zamanlarda sayfayı abluka altına alıyorlar dikkat.
Dirençlerde son durum şu an gümüş ons 27,51 den destek almaya çalışıyor dirençler grafikte görüldüğü gibi. 29,60 a kadar çıkış fırsatı vermiş. Dirençlere takıldıkça sembolikten başlayarak isteyen ağırlığı yukarı vererek çıkış geri dönüş yakaladığı yerde de parça veya ortalama üzerinden devam edebilir. Ben şimdilik çıkış yapmıyorum yukarı devam etmez geri çekilme olursa yukarıdan çıktıklarımı sinek in hediye ettiği dolar larla eklemeye devam ederim inşaallah.
için Reşat 12 yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: Gümüş 2 Ay Çok kısa Vade NU
Şu an takip edilecek çikiş seviyeleri 27.30 27.60 28.10 olarak gorunuyor istersen aralarda tedbir olarak sembolik miktarda bir cikis yap istersen bekle. Bu cikisı cikistan saymiyoruz moral islem icin geri donus yakaladigimizda daha az gumus verip ayni dolar i yerine koyuyoruz karar senin ytd. Ben simdilik yukaridan çiktiklarimi sinek in hediye ettigi dolarlarla alta geldikce sadece toplama tarafindayim simdilik cikişa baslamiyorum
https://altin.in/resat12/2
Bir gün önce yazdığım 27,60 seviyesi gelmiş
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Engelcilere dikkat geçmişte yazdıklarına bakın kaç kere uyardığımın sayısını unuttum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Klavuz hatırlatması konu başlığı alt yorum ve devamı.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altın onsla rasyo arasındaki ilişki normal değil sanki tuzak bir yükseliş görüntüsü var.
Ancak Altın ons geri çekilmez ve gümüşü desteklemeye devam ederse şu an fazla bir geri çekilme olmayacak gibi. Gümüş onsta şu an 29,6710 seviyesi önemli elinde gümüşü çok olan tedbir olarak bu seviyenin yukarısında biraz aralıklı kademe çıkış yapabilir diye düşünüyorum. Çok yukarı gitmeden düzeltme ihtimali var 29,50 seviyesine yakın seviyelerde uzun süre kalıcılık düzeltmeyi beraberinde getirebilir. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()@REŞAT12 günaydın abi. Ben dün tl ile aldığım gümüşün bir parçasını sattım 0.953x'lerden. Düşerse ons 28'lere inerse alım, yükselirse ikinci parçayı satarım. Risk varsa ama iniş çıkışlara göre hareket edicez artık.