Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (178)
0BeğenmedimŞikayet
Sümeyra_81 ()En son çıktığınız 92.13 parçasını ne zaman yerine koyarsınız 0.90 mı 0.88 mi yada daha da düşmesini bekler misiniz. 0.85 alımımı 0.89 ve 0.90 da çıktım. 0.88 alımımı da 0.9166 da çıktım. Sizce nereler uygun. Tekrar alım için. Son çıktığım parçayı 27.50 de mi alım yapayım 26 ları mı bekleyeyim almak için karar veremiyorum.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Reşat abi emeğine sağlık. Abi şu zararlılar için elinde bir ilaç var mı ya ilaçlama yapsak. :) abi kirlilik günden güne artıyor bi önlem almak lazım. :) hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
https://altin.in/bildirim
Sana da kardeşim 2020 den beri sayfayı takip ediyorum ilaçları mevcut. Konu başlıkları altında eski yorumları engelcileri ne yaptıklarını ve ne olduğunu hatırlatmak ispatlarıyla ortaya koymak.
Bunlar grup halinde ve yan çok sayıda yan hesapları da olabiliyor. Hiç bir şey yapamazlarsa sayfadaki faydalı yorumları anında sayfadan düşürmek için laf kalabalığına başlayıp sayfayı sohbet yerine çeviri yorlar.
Sayfadaki bir başlığım da ara işlemlerin önemine vurgu yapmıştım. Sırası geldikçe eski konu başlıkları ile engelcileri ve yaptıklarını sayfaya yazıp konu başlıkları altında geriye doğru yazılanların okunmasının faydalı olabileceğini söylüyorum.
Rasyoya gelince gene kritik yerde kapattı bir süre önce onsların rasyoya göre hareket etmeyeceğine dair yazanları görüyorduk. 16 Mayısa kadar takip edelim bakalım sinek az mı yoksa çok mu kaybetmeye karar verecek ?
Yukarı devam edip 29,70 i geçerse kademeli olarak % 10 daha çıkar dönüş yakaladığım yerde de yerine koyarım sistematik olarak ilerliyorum.
Sinek çok kaybetmeye karar verirse de aşağı doğru çıktıklarımı toplarım inlaallah.
için Reşat 12 yorumu (14 saat önce) Cevap yaz
Konu: sadece kendime not
TL ile ilave alım işlemlerim 19,58303 21,01030 20,77409 alış,
21,35555 21,88313 satış 21,63321 alış
Dolar ile 0,5684 ten sonra ilave alışlar, ( 0,74335 0,73524 ), satış 0,78041, alış 0,77399, satış 0,78219, alış 0,77493, satış 0,79933, satış 0,81750, alış 0,79066, (satış 81421 0,86027 ve 0,90134, (alış 0,90134 ün üçte biri 0,88367 ) 0,8627 den satılanı 0,84748 alış.
0.8627 den satıp 0,84748 alınan gümüşü 0,86687 den satış 06,05,2024
0,90134 ten çıkıp 0,88367 den geri girdiğim gümüşü daha az gümüş vererek tekrar 0,92134 ten tedbir olarak dolar a geçtim
https://altin.in/resat12
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi sen bildiğini yazmaya devam et boş ver uçuran kaçıran çok ama sonraları sesleri pek çıkmıyor nedense ? :) abi bu rasyo yine takip ettiğim hattın üstüne atıp orada kapadı haftaya açılacak olan mumla belki yine iğneleme yapar hattın Altın a ama kapanışa daha üste atabilir yani haftaya geri dönüş olabilir tekrar üste doğru takibe devam ediyorum haftayada önemli bence hattın üstünde tutunursa yine yol vermeyecek bu gümüşe çok gibi ama bakalım? Neyse önemli olan düşüşleri çıkışları değerlendirebilmektir alınan kârlar çıkılan parçalar ile eklemeye devam alttan :) bugün için düşüşte 27.80-28 takip edin demiştim tepede 28.04 geldi tepe yine kâr alma yeriydi
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Reşat abi emeğine sağlık. Abi şu zararlılar için elinde bir ilaç var mı ya ilaçlama yapsak. :) abi kirlilik günden güne artıyor bi önlem almak lazım. :) hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()4 hafta önce gümüş henüz yükselmeye başlamadı dediğimde İnternetten ezberlenen bilgilerle daha 30 dolar gelmeden gümüşü uçuranlar tepki göstermişti ispat alt yorumdaki grafikte.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eski zararlılar yan hesaplarla kirliliğe sebep olacağa benziyorlar. Sayfa zararlılarına dikkat!
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sendende razı olsun kardeşim görüyorsunuz gün içinde en az 3 kere fırsat verdi elde malla sabit beklemektense birazını al sat için ayırıp destek direnç trend ve haberleri takip ederek işlem yapmak iyi sonuç veriyor aksi taktirde sürekli yapılan manipülatif hareketler sonucu yatırımcı psikolojik olarak yıpratılıp yanlış işlem yapmaya zorlanıyor. Ama bu şekilde aşağı da gitse yukarı da gitse kazanıyorum hissiyle malını erken elden çıkarmıyor aldığı kârı da kolay vermiyor. Malda sabit kalan ise enflasyonu da hesaba katarsak zarara giriyor. En iyisi iki yöne de tedbir.
@Azrcll
Teknik_100 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teknik_100 ()Allah senden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Kusura bakma çok giremedim sayfaya
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayırlı bayramlar kardeşim 1 ay içinde 29 TL nin üzerine çıkması durumunda yukarı doğru artan oranlarda biraz çıkmakta fayda var diye takipçilerim için paylaşmıştım sayfama girip okumadınız mı ? Ben veri takip etmiyorum manipülasyon aracı olarak kullanıyorlar ama hep biz kazanıyoruz. Ytd.
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Abi merhaba hayırlı bayramlar veri açıklandı mı neyi etkiler
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Karar sizin daha iyisini yapıyorsanız mesele yok ben işlemlerimin tamamına yakınını ne zaman neyi ne sebeple yaptığımı paylaştım
0BeğenmedimŞikayet
Teknik_100 ()Sizin yatırım şekliyle benimki farklı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Mesela şu an iz süren stop işe yaramadı çünkü banka makası açtı 27,685 e kadar geriledi çok yukarıdan çıktığımı geri giremiyorum 90,134 ten son parçayı çıkmıştım şu an geri giremiyorum. Benim usul daha garantili oluyor. Onun için takip ettiğiniz kişilere dikkat edin ben her yaptığımı ispat ediyorum işlemlerimi de paylaşıyorum bu da ispat. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hoşbulduk kardesim iyi bayramlar. Sizleri de görmek güzel
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Oo hocam hoşgeldin, seni görmek güzel..
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Insanlari zarara sokuyorsun ya da onlarin zarar etmesine sebep oluyorsun diye bir cumle kurmadim. Onu kim kuruyorsa ona soyleyebilirsin bana bunu aciklamaniza gerek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bir konu yok zaten 50 dolar a yukselip 1 dolara inse benim icin yukselmistir. Senin icin yukselme olmasa bile :)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben insanlar zarara uğramasın diye uğraşıyorum elimden geldiğince yardım etmeye de devam edeceğim inşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Belki grafiğe bakarsanız anlarsınız gümüş şimdiye kadar en fazla 31 dolar a yakın bir yeri görmüş iğneler baskı yediği ve geri döndüğü yerler. Konuyu kapatalım hayırlı bayramlar.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim gördügüm kadariyla dedim :) 2.5 yil yoktum ne bilgi verdi ne yanlis bildi bilmem.
17 dolar dan 28 dolara cikinca yukselis baslamamis oluyor yani :)
Peki siz bilirsiniz. Celikle benzer yonunu tekrar soyleyim bak senin icin 53 de yukselis basliyor ya celik icin de atiyorum 30 da yukselis basliyor. Yani onun icin 17 de 30 a gitmesi senin icin de 17 den 53 e gitmesi yukselis olmus olmuyormus :)
Soyledigim sadece bu baska da birsey demedim. Hayirli bayramlar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Anlama konusu hakkında ben de aynı fikirdeyim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çelik yanlış bilgi vermedi dedin bende verdiğini yazdım. Yükseliş konusunda görüşlerimiz farklı olabilir. Ben başlamadı diyorum düzeltme yapmadan devam ederse sahte çıkış diyorum 28 dolar ın üstünde dip yapması lazım diyorum ben böyle düşünüyorum. Benim tarzım bu eğer düzeltme yapmadan çıktığımı geri girme fırsatı vermeden devam ederse çoğunu tut stratejimi bırakır elimdeki gümüşün % 50 sini çıkar % 50 sini sabit bırakırım. % 20 çıktım % 80 gümüş duruyor üst sınır koymuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bence sitedeki insanlar okudugunu anlama sıkıntısı var :)
Alt yorumda senin yanlis dedigin seyle yukarda anlattigin arasinda bir alaka kuramadim :)
Sana ben terst kaldin ya da yanlis islem actin demiyorum. Bir daha tekrarliyim mi 53 dolar i gecince yukselis baslar dedin ya bak bu yanlis.
Celik ile ayni dedigin de bu. O da senin gibi soyluyor. Atiyorum 27 yi gecince yukselis baslar diyor. Ikiniz de ayni seyi soylemis oluyorsunuz. Yoksa ben seninle celik arasindaki muhabbetide bilmem yorum da yapmam.
Ben sadece benzetme yaptim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()siz bilirsiniz kardeşim şu anda iz süren stop iş görebilir. Ben düşen bıçağı tutar koşan atı da hafifletirim ne tarafa gitse kazanırım. Tercih senin.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yanlış bilgi verdi ve ben de yazdığı yanlış bigiyi sayfaya yazdım hiç bir zamanda 28 parçam terste kalmadı ikisi de tyanlış hele zarara hiç girmedim üste dolar alıp gümüş biriktirdim hala savunacaksan sen bilirsin kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Soylediginle işlemlerin ayni degil zaten :) şuan sana onu anlatmaya calisiyorum :)
Islemlerin icin ya da stratejin icin birsey demedim. Tekrar gosterecegim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Saygı duyarım ben mum kapanışlarını alttan gelen trend çizgisini baskı gördüğü ve tepki verdiği yerleri dönemler itibariyle oynaklığı önemsiyorum.
Temel analiz olmadan da olmaz diye düşünüyorum. Analizlerim kendime has ve hataları olabilir ama şimdiye kadar hiç kaybettirmedi asıl kazandıran sa strateji. Yoksa çok işlem kaçırılır.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bu aciklama tamamen celik hocanin aciklama tarzi ve benim icin yuzde yuz bak yuzde 99 demiyorum yuzde yuz yanliş :))
Bir daha yanlisini soyleyim. Gunluk mum kapanisi haftalik mum kapanisi aylik yillik bin yillik yuz yillik mum kapanisi. Bir seyin yukselis ya da dusus trendinde oldugunu gostermez.
Mum kapanislari sade ve sadece düşüş onaylarını yükseliş onaylarini gösterir.
Dedin ya en az 53 dolar i gecmesi lazim yukselisin baslamasi icin
17 den 53 e 3 kat cikmis urunun 53 dolara gelmesi zaten bir boga bir yukselis. Bu dusuncen bence yanlis :)
Yinede sen bilirsin ben isine karismis olmayayim :)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Nasıl bir benzerlik var anlayamadım söyle ki derhal hatamdan vazgeçeyim ben konular üzerinden gidiyorum kişilerle işim yok çelik i siz gündeme getirdiniz. Ben sayfa manipüle edilmesin zarara girmesin diye uğraşıyorum.-