Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (146)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Yusufcum , ben takipteyim onu ama o asla yardımcı olmsk istrmiyor boşuna konuşuyorsun :((
27accouant27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Abla sen bana bir kağıt sordun. O hissenin ismini veremem dedim. Kimseye de vermem zaten o hisseyi sözüm var. Yoksa niye yardımcı olmayayım:(( Hangi hisseyi sordunda yardımcı olmadım söyle bakayım:))
Nur30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Ya gerçekten şaka gibisin @27accouant27
1BeğenmedimŞikayet
_YSF_ ()Sen bilirsin abide nur zarar etsede kağıt dussede dan dun etmez görmedim bu zamana gadar birine ters bi tepkisini
Yardımcı olursan memnun olurum
@Nur30
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Ben senin başkalarınla konuşmanı takip edemiyorum yusuf :((( kaçırıyorum yani :(;
_YSF_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()A aaa şaşırdım yazdıklarına @27accouant27 kaç kez yardım istedim senden mesajlar kayıtlı , açık açık edemem dedin
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Hele abla bıraksın bakalım gdo lu ürünleri. Biraz organik takılsın bakalım ne yapacak? @Nur30 Böylelikle sabrını görmüş oluruz.
1BeğenmedimŞikayet
_YSF_ ()Sen ginede yardımcı olursan memnun olurum bekler neden beklemesin olsun yavaş gitsin gazansinda @Nur30
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Vur Nur abla vur. Kafasına kafasına:)))
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Tamam da sabredebilecek mi:((( @Nur30 Hem biz senin kadar hızlı bulamıyoruz. Bizimkiler yavaş ilerliyor.
1BeğenmedimŞikayet
_YSF_ ()Nur nateni dio ya arkadasim arkadaşı 400 beklio yazdım ya siteye defalarca
0BeğenmedimŞikayet
_YSF_ ()Abi herkes istediğini takip eder sen ginede yardımcı ol arada denk gelirse yaz sıkıntı yapmaz bizden nur @Nur30
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Ama sen almamak kaydı ile:))
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Benim analizini yaptıklarım sonradan yükseliyor hep
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Hahahaha hayırlı olsun abi inşallah:))
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ala ala maliyet 41.84 e düşürdüm
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Berbat benim ciddi zarardayım , zor yani benim için bından sonrası .. yusuf sen bana hiç bir şey vermedin sayfandada hiç bir şey görmüyorum :(( canın sag olsun
-1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Canıma sikti çıktım onun üstüne 4 tur attım paranın yarisindan fazlasına bagfs aldım ters çekiç var 3 lü paten var kanal dibi var var da var :)))
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Aynen o üstadını takip etmekten görmüyor:))) Kısmeti yokmuş diyelim:))
0BeğenmedimŞikayet
_YSF_ ()Verdim abi herkese ne yazdimsa @Nur30 yazdım herkes okudu ise oda okumuştur arkadaşin arkadasinda çok olduğu filan dedim abi okumuştur herhalde; ) sen nur yardımcı ol gerçi o hasrud takip edio genelde ama denk gelirse nur yaz bişeyler
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Evet abi çıktın mı?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Natenmi ?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()4 s grafik çekiç geldi @_YSF_ @Hanım_Teyze @Que değerlendirin bence ytd
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Hayırdır Ali abi. Beni @_YSF_ la başbaşa bırakmışsın hissede:)) Nur abla duyarsa @_YSF_ u vurur o hisseyi nasıl vermezsin diye:)))
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()@Hanım_Teyze yine ekleme yaptım bagfs hayırlısı bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sanırsın endeks taban yaptı; ))