Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (477)
0BeğenmedimŞikayet
ilteriş__x ()Dolunay bana yaradı :)
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BU_Sİ ()Hocam hoş geldin nasılsın bugün bir kaç mesaj yazdım kusurumuz mu oldu farkında olmadan
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Sıkma canını gitmeni istemem. Gerçekten sensiz olmuyor. Ben grafik mirafik derdinde değilim. Kazanırız kaybederiz alışkınız zaten. Ama seni burada görmek iki kelam etmek isterim.
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Ööyle yapayımmm.. Altın ons coştu...
ilteriş__x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()Yarasın kardeşim rabbim bereket versin İnş
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Nasıl olduğumu ben de bilmiyorum abi..
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah emoğlu..
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah usta sağolasın..
BU_Sİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Usta sen tek başına uetersin şu sayfaya boşver beni:)
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Hoşgeldin kardeşim nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Evet yaaa. Müdahale edin artık.. Bugün çok üzdü... :))
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Hoşgeldin kardeşim nasılsın. Nasıl huzurlu oluyorsan öyle yap. Sevildiğini biliyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Yaa zaten bugün 1000 adet aldım.. O bir şey değil.. Sayas yüklü.. Onu parçalayabilirim... Az tl de var..
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Elhamdülillah 4x4 iyiyim kardeşim. Çok şükür
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Beni bu ara mazur görün hocam.. sizler iyiseniz sorun yok..
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilteriş__x ()Bryat daha iyiydi de 400- 500-400 de aldım sattım kağıt oynadı ben oynadım 800 e gitti adım gibi biliyorum oynuyor benimle gidecek ama miatek gibi onda da duramadım.
0BeğenmedimŞikayet
BU_Sİ ()Rica ederim buradaki amacımız da bu degilmi hocam birbirimizi tamamlamak. Burce yine bana kaldı kaldırmak
0BeğenmedimŞikayet
ilteriş__x ()İkisi de degerli arkadaşlarımız busi hocam biraz daha uzuncu sanki benim gibi hakedis günlük haftalık bakıyor gibi. Yine de her yazılanı alma iyice bi sor burdaki arkadaşlara emin ol öyle al
0BeğenmedimŞikayet
BU_Sİ ()Brsan aksiyonlu dip tepe dolaniriz hocam)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Tabiiki.. Teşekkür ediyorumm.
0BeğenmedimŞikayet
ilteriş__x ()Ben sizin aranıza girerim sıkıntı yok :) @Que mavi diyor ki ilteriş bir tane onun gibisi yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()BuSi ve hakediş vasıtasıyla..
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Haha... Asıl yazdıklarım düşmedi.. Bunu ilteris e yazdım güya.. Sana geldi... Komik olduuu
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilteriş__x ()Brsan da ağırdır iki yıl önce 32 idi şuan 55 fiyatından ötürü korkmadan alınır arkadaslar ümitli bu defa belki trenin başında binmişizdir.. Bezdirirse satarım ama. Sayas da kalabilir, diğeri sektöre zamanı mı bilmiyorum araştırdın mi aldın duyup mu aldın
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Çok birşey vermez gibi katılım çok olabilir. T1- T2 bakiyesinden alım yapılmıyor. Yarın akşam satıp cuma da alım yapayım diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BU_Sİ ()Bilgim dahilinde elimden ne gelirse yardımcı olurum. İstisare edin mutlaka hepimiz yanilabiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Uyy çokmuşşş yazık. olmuş..