Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (258)
0BeğenmedimŞikayet
Rest_tu_Rest ()Senin hangi grafik doğdu çıktı da bu da çıksın Sen 9 ay Kısa vade diyorsun o zamana kadar yaşar mıyız Ölür müyüz
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Altta 16,935 üstte 20,126 ve manipülasyon noktası olabilecek 23 civarı var benim hedefim yukarı yukarıyı isteyen destek versin yoksa boşa yazmayayım emeğime yazık
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()Altta açıklama yapılmış teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()türkçe meali ne diyor hocam grafik
0BeğenmedimŞikayet
Rest_tu_Rest ()Yine akıllara yön verecek bir tane grafik daha
Dikkatlice izliyorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Onslar rasyoya göre değişmez diyerek bunu kişisele kopyalayıp beni konfora alanlar nerede ?
Altın onsta uçurum görenler nerede?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Manipülasyon yok diyenler nerede?
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam takipteyim eline emeğine yüreğine sağlık hayırlı cumalar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyoda 89 aşağı kırılırsa önümüzdeki üç hafta içinde 12 TL hatta 12,50 tabelada yanabilir.
Sadece ihtimal ben gümüşleri TL ye dolar ları da gümüşe fırsat olursa da tekrar dolara geçmeye devam Ytd.
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En tepede 386 gördüğümü yazmıştım ama ona çok var ne kadar zaman için soruyorsunuz ben sözümde durdum aşağı gelmesine dee izin vermedim.
Eğer çağrıma kulak verilmiş olsa şu an en az 13 TL tabeladaydı.
Sakalım da var ama beni dinleyen nerede bana hakaret edene like bana da dl verildi.
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Üste nereye kadar gideri olabilir
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()DD)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()D)))
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sadece bu gün geçerli grafiğimiz
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşçüler kalkışa hazırmıyız.
Ben hazır değilim henüz erken
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@TRADERMANT D)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()60,72 den dolar dan gümüşe çaktım
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Tşk ederim hocam kalın sağlıcakla
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Size üç lıke hakkım dolmuş 12 den sonra uyanık olursam borcumu öderim dağ olun rççp
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Tmm hocam 11 100de bı parça geçecem insallah
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()10,99019 dan uzun bir zamandan beri gümüşü TL ile sattım ytd. Yükseldikçe TL ile satıp.
Desteklerde dolar ile gümüş alacağım dolar çok birikti sürekli uyudum işlem kaçırdım.
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Tmm eline sağlık Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Siz bana dönüş yapmışsınız isterseniz az miktarda gümüşten dolar a geçin elinizde ne kadar gümüş var bilmiyorum yoksa önce gümüş alıp dolara geçebilirsiniz şu andan itibaren 1/20 gümüşe geçerek başlayabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Altınlarımı_verinnn ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam eline emeğine yüreğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bana tek bir geri dönüş olmamış şunu bilin ki ben lıke peşinde değilim herkese hayırlı bereketli kazançlar 2 dakika içinde ekranı kapatıyorum
1BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam hayırlı cumalar elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yanlışlıkla gümüşe geçtiğim çok küçük parçayı tekrar dolar a geçtiim 60436 yukseldikçe dolara geri gellmesi halinde gümüşe çakmaya devam
1BeğenmedimŞikayet
Kuyumcu006 ()Murat abi uzun zamandır yoktun hoşgeldin umarım yoktur bi aksilik
TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Temin 59,631 den gümüşe geçtiğimi yazmışım yanlışlıkla tam tersini yapmış dümüş verip dolar almışım Allahtan miktar çok azdı. Atık alttaki Parçaları birleştirip geri alacağım ya da daha yukarıdan bir yerden çıkıp düzelteceğim.