Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (100)
1BeğenmedimŞikayet
Net_X ()dimi yahu.. ne o öyle birileri geliyor roket.. birileri geliyor batıyoruz..
böyle bilenler gelsinde faydalanalım.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Elhamdülillah iyiyim yıllık izne ayrıldım bugün:))
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hemserim hos buldum iyiyim şükür sen nasılsın sende hoş geldin
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hemşerim de geldi hoş geldin nasılsın iyisin inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hoş geldin hocam, bütün canlar toplandı elhamdülillah, birde @hakan7038 hocam teşrif etse ne güzel olur
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yolunuz açık olsun diyelim o vakit :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Olacak hocam doğru yolda ilerliyorum eminimm:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm hocam teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hem geniş hem kısa vade bakman senin açından iyi olur tabiki :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet hocam çok teşekkür ederim dikkat ederek takip ediyorum ve artık biraz daha zaman açısını uzun tutup bakmam lazım dimi:)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dün senin çizdiklerin çok kısa vadeli kanallardı güneş hocam. Yani yükselen ya da alçalan trend kanalları. Bu ise uzun vadeli bir kanal ve yine dirençler destekler açısından önemli oluyor artık biliyorsun alıştırma olsun diye incelemekte fayda var :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hocam
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet hocam teşekkür ederim dikkat ettim bende baktim incelim:)beni için onemli bunlar egitimime büyük katkı kanallar tabiki önemli orayada gelicez inşallah:)
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Yazdıklarımın oluşması zaman alır çok konusmayim bu konuda korkmasın kimse.
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Keşke ama o rakamlar çok zor artık daha artmazsa iyi
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Nee? :) ciddisin
O kısmını hiç deme. Ortalık fena:(
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()dolar ın değeri 12.5x yazayım taş atsınlar özledim taş yemeyi :)
Cidden alım gücü tamamen bitti daha fazla bu oyun sürmemeli yazık ev alacak evlenecek geçenlere.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bir ona güzellik bekliyorum senden. Yanlış anlaşılmasın burdan kazanırız ama dışarıda hayat pahaliligi çok zorlamaya başladı herkesi:(
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Teşekkürler usd try operasyon bitmedi gitti bir onu düşüremedim mb sağolsun yanlışa yanlış ile karşılık verdi hep :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kilit... eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Rasyo grafiğini uygulayın size yetecektir emin olun 85 altı gümüş satılmaz 85 kırılmaz dönerse gümüş alınmaz :)
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim yorumlar gene düşmez oldu sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Rakamları yazdım geçtiğimiz hafta grafikte attım guc göstergesi olarak rasyo grafiği de var profilde birlestirebilirseniz yönünüzü bulacağınızı düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Kavga dov. üş var sonucu görmek gerek at. es koruklenirse yükseliş devam eder tansiyon düşerse nefesi yukarılara yetmez.