Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0424 13:28:22
EUR 36.0526 13:28:22
USD 34.5627 13:28:22
ALTIN ONS $2707.4400 13:28:22

Grafiği gönderen: Yaseminnisa

Merhaba arkadaşlar
Gümüş onsta takip edilecek önemli rakamlar grafik içerisinde. Ozellikle görülürse 22.15 noktası dikkat etmemiz gereken yer olabilir. Ytd.
Herkese hayırlı haftalar dilerim.

Yorumlar (100)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Hoş gördüm can kardeşim, değerli hocam. Ne güzel oldu benim için. Bütün değerli dostları görmek, özlemişim, çok iyi geldi bana. Sevgiler saygılar.

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ahh hocam sizi kim üzmüşse hepimize kıydı:( Saygılar

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hosgeldin değerli hocam..

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Allah razı olsun kardeşim. O sizin gönlünüzün güzelliği. Bir faydamız oluyorsa ne mutlu bana..

beratayaz için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Abi can hoş geldin gümüş sayfasına gümüşçü mü oldun yoksa

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

BIST hissesi alır gibi düşünün. Elbette her hisse gibi dip ve tepe noktaları var. Ancak BIST saatleri dışında işlem yapamazsınız. Aracı kurumumuza bağlı olarak işlem ücreti ödersiniz. Ancak banka makası kadar acımasız olmaz.

sfbll için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok şükür iyiyim dostum. Hoş geldin sefalar getirdin. Sizleri görünce bende doping etkisi yapıyor. Ne güzel, iyi ki varsınız. Sevgiler saygılar.

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sfbll ()

Hocam siz gümüş fonu alıyordunuz sanırım. Normal alıp satmaktan daha mı karlı? Nkolay da gümüş fonu denemelik aldım param sadece azaldı tam anlamadım nasıl bir şey olduğunu.

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Selâmlar değerli üstadım. Afiyettesiniz inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Öyle tek taraflı olmaz can kardeşim, takibe aldım seni, hep birlikte olsun, birliktende güç doğsun inşallah. Sevgiler saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

O sizin güzel gönlünüz. Çok teşekkürler bilmukabele

7BeğenmedimŞikayet

beratayaz ()

Benim gordugum kadariyla arada grip bakiyorum @BossVurguncu @USTAMM @Periyot @calculator_ @celik2119 @Erool37 siz @Yaseminnisa insanlara yardimci olmaya calisan duzgun insalar olarak goruyorm iyi insanlar iyi ki var diyorum

2BeğenmedimŞikayet

beratayaz ()

Hcam onun icin iyi insanlar iyiki varlar diyoruz

2BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Haklısın. Ama işte dünya hali. Her şeyi değiştiremiyoruz ve düzeltemiyoruz. Biraz böyle bu şekilde kabullenmek gerekiyor. Çok da aldırış etmemek gerekir.

3BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Sayfadakiler görüşlerini kişiler üzerinden değilde, dayanakları üzerinden yaptıkları zaman her şey yolunda oluyor benim için dostum. Genelde hep tersini gördüğüm içinde fazla uğramama kararı aldım kendimce. Sen nasılsın?

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir ()

Kolay gelsin hakan abim hoş geldin hayırlı işlerin olsun yine canları savunmuşsun her zamanki gibi maşallah sana...

0BeğenmedimŞikayet

Net_X ()

aynen. burda vakit ayırıpda faydalı olmaları takdire şayan

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Gerçekten samimi olarak yazıyorum çok değerli hocalarımızdir, Allah hepsinden razı olsun, lakin burada çok kalp kırıp küstürüyorlar, yoksa onlar buranın medari iftar ları

Net_X için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Dostum @hakan7038 merhaba. Nasılsın. Her şey yolundadır inşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Tuncayxx ()

Abi saygılar bizden afiyet olsun kolay gelsin

0BeğenmedimŞikayet

Net_X ()

uzun zamandır ilk defa bukadar bilgili şahısları birarada görüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun,

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Hoş gördüm Tuncayım. Hatırın var olsun. Bir çay molası verdiydim. Yanınıza kaçıverdim o arada:)))Sevgiler saygılar.

Tuncayxx için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tuncayxx ()

Hakan abi hoş geldin

3BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

İşten vakit bulabilirsem zaten hemen yanınıza kaçıyorum can kardeşim. Sende hoş geldin sefalar geitdin.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hoşgördük abi eyvallah. Aynen ve Özlenenlerde @TANER_Murat @The_RePaN @uzmn @SLAVE @siyahbeyazım @ALTINCIDAYI__ var aklıma gelenlerden.

0BeğenmedimŞikayet

Esrarengiz0666 ()

Hayırlısı olsun ozaman kokay gelsin:) işin zor hemserim:)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Teşekkür ederim tatil biraz zor gibi, boya badana, balkon da çalışma felan:))

Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Haklısın:))

Net_X için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esrarengiz0666 ()

Hadi gözün aydinn hemserimm iyi tatiller:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum