Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Puanlamaya kapalısın gönlümün yaldızı :(
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
14BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Ben sana ödül vereyim. Altın TL de günlükte flama kırıldı. Flama içindeki Adem eve tabanını da kırarsa teorik hedefi 1120 TL. Seni de kurban da tek kişi tosuna bekleriz.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kim çalışma yapıyorsa verilsin tabii. Geyiğe herseye veriliyor dimi ama. Yok o paylaşımın bir garipligi var, anlayamadım.
Sana da gönlümden like:)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bir güzellik yapalım sana da:). bende basacağım istifayi herhalde 2 yıldır tek yaldız. Birde ödül alıyorum haa:))
Grafik atayım yeter derdim o değil de:)
Sen sıklıkla yaz takipcilerin 1 haftada aldırır sana yaldızı.. kampanyayı başlatıyorum:)
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()eyvallah üstadım.
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()canları sağ olsun, inan like pek önemli değil üstad. Site ahalisi faydalanır 1 kişi dua etse o bana yeter.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()İşte, hep benim muhteşem çalışmalarıma veriyorlar laykları, arkadaşlara kalmıyor:D ben de verdim bu arada ama herhalde beğeniye kapalı.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Benimki siliniyor dostum anlayamadım. Diğer yorumlarına atabiliyorum
5BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Bana da bir şeyler düşün :)))
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Birileri senin özenle likeni siliyor . bilgin olsun.
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Emeğine sağlık , güzel çizimler üstadım. Tebrikler
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Emeğe saygı 1, ikincisi gayet te başarılı, 3 cusu de seni 3 yaldızlı yapalım.. eksiğin yok fazlan var kardeşim. Maşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende diğer yorumlarına verdim 3 lokumu:) napalim idare edeceğiz
@emrah19
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben attım likesini . ben görmesem cıkmazdı :)
7BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()mühim değil, yararlansın site ahalisi like'a gerek yok hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()He tmm bu oydu hatırladım. Ama verdigim like siliniyor:( ilginccc
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()çalışma görünmüyordu, site yönetimine yazdım yorumun engelini kaldırdılar sağ olsunlar.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bu çalışmaya nasıl like atılmamış hayret! Yeni gördüm bende burada. Emeğine sağlık. Ilk like benden:)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben baktım sayfana grafikleri gördüm . hersey olabilir. ve hepsi nerdeyse aynı değerde . yukarıdaki formasyonlar . ytd
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()ders nitelikli aslında grafikler, biraz çalışarak harmonikleri ve çalışma mantıklarını öğrenebilirsiniz hocam.
Mahşerin_atlısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mahşerin_atlısı ()Üstadım eline sağlık. Like . Fakat bu grafiklere ekg kağıdına bakar gibi bakıyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()bu arada site yönetimine @admin teşekkür ederim, grafiklerimin engelini kaldırdığı için
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()bu da mı görünmüş :) sonuncudan bir önceki aktif 15 aralık tarihinden başlayan ve 1788'de tamamlanan bat fm. milimetrik çalışıyor şu an.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yarasa. kelebek. yengeç ve derin yengeç ytd