Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()@Gırdali buradaki yengeç formasyonu olan ihtimale bi göz atın hocam.
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam günaydın kuveyt 11,26 sat bana 11.60 dan al diyor. )))
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FATİHMSC ()@calculator_ hocam dolar /altın veya dolar /gümüş parite si için uygun mu yön yukarımı hocam sorumluluk tabiki bana ait.
bilgi veririseniz sevinirim.
Asrn hocamda üzdü bizi iyidir inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()En iyisini yapmışsinız hocam ekran başında takip insanı hem yoruyor hemde bitiriyor
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Bereketli olsun. Pusuda bekle.
Elimdekileri biliyorsun zaten.
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Buradayım ablam,
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Hocam yüzde 75 TL ye geçtim ne olur ne olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Dostum ben mali yukleyip beklemedeyim isler yogun ele tl gectikcede aliyoruz biseyler o yuzden ekrandan uzagim yattik pusuya spek bizi yakalamasin balinalara yem olmayalim diye bir kaya dibinde rizkimizi bekliyorum agam ole didi @calculator_
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Ona suphe duysam paramizi bankalara teslim etmezdim hocam sayenizde rizkimiz bollasiyor sukur rabbime vesile olan kullarindanda allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Hayırlı sabahlar
öncelikle @ASRN hn çok geçmiş olsun açil şifalar diliyorum.
Artık üyelikten çıkma konusu kapandı sanıyordum.
Arsa yatırımınızı yaptınız hayırlı olsun.
Kalan ile buralardayım demiştiniz. bunu da kabul ettik. günde 1 yada 2 yorumlarınız bile bize yardımcı oluyor.
Ayrıca like larımız boşa gitmesin diye kalınız:- ))
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah amin @ASRN hocamıza
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet bende yazdım. Umarım iyidir. Rabbim tez şifasını verip aramıza bir an evvel sağlıkla katılmayı nasip etsin. Amin.
@ASRN
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sana gönül koyar mıyım? Sadece düşüncemde ciddi olduğumu bil diye yazdım.
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Hocam nasılsınız iyimisiniz uzun süredir göremiyorduk sizleri
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Latife ettik hocam gonul koyduysaniz hakkinizi helal edin sizleri uzmek bizi daha cok uzer
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @ASRN üstadıma yazdım ama bilgi gelmedi. Sanırım ameliyat sonrası dinleniyor. Kendisinden bilgi alırsam paylaşacağım. Rabbim şafi ismi şerifi hürmetine tez şifasını versin.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bencede:) Zaten silemezsin silmemelisin... @ASRN hocamdan müsaade çıkmadığı sürece hiccc kalkışma bile. En son olanları biliyorsun. Bende gidiyorum dedi akla karayı seçtim. Ama farkında olmadan güzel birseye
de vesile oldu:) Artık 2 kişilik düşünmek zorundasın:)) yalnız değilsin
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Ben seninle maytap geçer miyim sence?
4BeğenmedimŞikayet
calculator_ ():))) Üstad ablam, sen benim fevriliğimi biliyorsun. Artık al satlarda yapmıyorum ama üyelik işinde bir kaç kez oldu :)) Bol yazldızlı üyelikleri sildim. Sanırım daha silmem :))
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Bencede hocam ayrılasın bir daha:)))
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():))) dimi bir de o var.. prangayı takmak lazım @calculator_
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Teşekkür ederim ben acemi bir yatırımcıyım like la y. ıldızla işim olmaz ben size yollayım:))
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Benim liklere size hocam
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Like ları veriyoruz tam yıldızı alıyor hocam sonra bir istifa başa dönüyoruz:)))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
-1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():)) niye geçsin yahu
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Gümüşcüler ne olur hocam koç mu kurtarır)))
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ahmet abi nasılsın hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()@calculator_ agam benle maytap geciii herhall @Yaseminnisa hocam
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Benimde yıldızım sizlersiniz üstadım. Eksik olmayasınız. Var olasınız. Çok teşekkürler.
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Saygıdeğer @calculator_ hocam, sizde sağ olun var olun, teklifim ciddi yönetim kabul ederse benim yıldızım sizsiniz...