Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Kanki benim ort yüksek bugün parite yaptım toparladı biraz demin baktım ans biraz daha yükselse çok iyi olacak. Bizim dolar alımları yüksekti ya ben gündüz dolar yüksek ons düşükken geçtim hatta sana da dedim dedeme de sor parite yapacaksan banka paritesi @BABY
BABY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()ne kadarda ne kazanıyon mesela ıyı kazanc var mı
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Cidden öğrendim ya basit Bi mantığı var kanka ons düşünce dolar dan ya da euro dan altına veya gümüşse geç yükselince tersi ok @BABY
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()bence sen vazgec kanka :))
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()dogrudur kanka onu ogren bak ısıne yarar anlamazsan sor :)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ons yükselince dolar a ya da euro ya geçecem kanki şimdi netim @BABY
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()ısı kapmıssın bellı :)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ons yükselince geçecekmişiz kanka @BABY emekli dede öyle yazmış
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Aynen kanka öyle yapacam sanırım galiba :))) @BABY
0BeğenmedimŞikayet
BABY ()hayırlı olsun kanka ıyı yapmıssın sımdı gram duserse tekrar dolar amı geccen :) nasıl olcak
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Yapmaz öyle Yunus , kesin terasa çıkmıştır gerçi en son balkonda takılıyordu :)) @TheNight
eskici için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Kanki ben parite yapıp altına geçtim çoğunu az Bi dolar kaldı keşke sende yapsaydın dedim ben sana mb bırakmaz diye @BABY
2BeğenmedimŞikayet
eskici ()Yok yok kesin gönlünden engelledi bizi
Baskalarıyla zaman gecırıyor @TheNight
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_altıncı72 ()Gram alınır mi burdan hocam :))
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()900-850
890-870
Buralar kademeli depo yerleri araştırmama göre
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Bağırmak lazım YUNUSS diye @TheNight :))
eskici için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ndys ()Bu ani düşüş biraz panikletse de sizin paylaşımlarınıza istinaden panik satış yapmadan, düştükçe Altın ve gümüş ekleme yaptım. Elde sürekli Tl bırakarak ilerlemek çok garanti oluyor. Emeğinize sağlık…
0BeğenmedimŞikayet
eskici ()Yunus dıyorum yahuuu sesım sessız cıkıyor
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Üstad piyasadan falan uzak falan değilsin. Tam sana yazmak üzere iken Oğuz kardeşime yazdığını farkkettim. Bizi keklediler yazmışsın. Aynen öyle düşünüyorum. Onslar düşerken dolar niye düşer. Onslar düşüyorsa doları elinde tutar alttan onslara girersin. Ama ne hikmetse onslar düşerken en büyük bunu fırsat bildi bence. Saygılar...
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Zamandan kaybettik o kadar, kaybımız yok.
Serkansener için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Free_sunn ()Hocam keşke demiyorum sabırla beklicez sizinle beraber 935 alım yaptım geç olsun güzel olsun
1BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Hocam ağzın baş yesin 970 falan 935 razıyken ömrün uzun olsun bugün duyduğum en güzel söz:)
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Sağolasın kardeşim ne olursa hayr olsun.
12BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Gram Altın da şöyle bakıcaz hepimiz.
Yakın zirve kaç? 972
Yakın dip kaç? Bugün 882
Ne kadar düşersek o kadar 972 üzerine gideceğiz. 882 dip sayılır ise hedef tekrar 1060
882 altına düşersek, her düşüş hedef yükseltir.
Boskalsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Benim böyle bir izlenimim yok, biraz kopugum piyasadan.
Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BABY ()935 lerde basladı hocam anladıkta gec anladık tam 2 kere yemledıler 1gun arayla ben 2. sını anladım ama cok gectı ılkı farkedemedık :))
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Yapacak birşey yok oğuzum, bizi keklediler:)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tmm abi anladım
Allah cc sana ve sevdiklerine sağlık afiyet versin can abi
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Fatih kardeşim öyle birşey istedin ki:) ustayı emekli edeyim demek gibi birşey bu:)
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()İnşallah yükselir kısada