Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0404 15:31:43
EUR 35.9714 15:31:43
USD 34.5506 15:31:43
ALTIN ONS $2698.1800 15:31:43

Konu: Gümüş Ons ve TL Aylık Grafik ihtimaller 7.03.2022

Aylık grafik Ons Grafiğidir(Normal şartlarda oluşması zaman alabilir)

Yukarıda gümüş ons aylık grafiği yer almaktadır, grafikte gördüğünüz gibi orta alan 29,50-30ons dir, bu bölge geçildiğinde tepe noktası 37-38 ons dolar a denk geliyor tahmini, fed sonrası daha iyi anlaşılabilir bu çıkışın olup olmayacağı çünkü fedin alacağı karar sonrası piyasa ne yapacak ona bakmak lazım... ytd

Aylık grafik TL Grafiğidir(Normal şartlarda oluşması zaman alabilir)

Yukarıdaki gümüş TL aylık grafiği yer almaktadır, grafikte gördüğünüz gibi grafiğin tepesine çıkmaya başlıyoruz, stoch seviyesi ve macd seviyesi destekliyor, buda bu yıl içerisinde muhtemelen dolar yada ons bazlı belkide her ikisi birden artışa geçerek 13,80-14TL gibi bir rakama ulaşabileceği gözüküyor. Not: bence en kötü burası gelir fazlası bile gelebilir ama kalıcı olabilir mi bilemiyorum... ytd

Not: Yukarıdaki grafikler benim kişisel analizlerimdir, kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir... Bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (78)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ons Altın 1977 ye düştüğünde gümüş ons 25,60 ı destek yaptı ordan girilebilirdi mesela ytd

Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ons 1977 Altın a düşmediği için beklemiyorum düzeltme felan, çıkışa devam gibi gözüküyor :) ytd not: belki tekrar 2000 i geçemezse bir daha düşebilir ytd

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

geçen ay 5,4 milyar dolar a müdahale gelmiş, haberlerde yazıyordu, ona rağmen bu seviyelerde ise fed faiz arttırınca siz düşünün ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

aylık grafik olduğu için haftalık grafikte tepe yapmadan atmak istemedim bu grafikleri, aslında eski bir çalışmam daha öncede bu konuda uyarmıştım sayfayı bence haftalık çıkışa geçtik artık diye, çünkü günlük grafikte düzeltme gelmeyince 24 onsde 22,80den dönünce çıkış dalgası başlamış olabilir demiştim, aynende öyle oluyor svş nedeni ile aslında kademe kademe çıkacağını atacaktım fakat baktım hızlı çıkıyor demek ki haftalığa geçtik diye önce haftalık grafik attım buda aylık grafikteki çıkış yeri, bu uzun vade grafiği aslında ama svş nedeni ile hızlıda oluşabilir ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Hocam onsa döndüğünüzde bilgi verir misiniz, birde dolar da bu seviyeden müdahale gelebilir mi sizce

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Gumusde durum ne dostum boyle gidiyorlar duzeltmesiz al vermezmi acaba indikatorler neder

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel çalışma olmuş bro :)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

yok duruyor şimdilik Altın ons 1977 den döndüğüne göre ons tarafını düşünebiliriz aslında, svş devam ettiği sürece ons tarafı artış yönlü ilerlemeye devam edecek gözüküyor. Düzeltme yaparmı diye bekliyorum acele etmek istemiyorum, düzeltme yapmazsa muhtemelen attığım grafikteki seviyeler kademe kademe uzun vadede gelebilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Hocam siz dolar ı çıktınız mi

0BeğenmedimŞikayet

Peyzajcı ()

Hocam tskler isik oldunuz varolun rabbim razi olsun

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Teşekkürler emeğine sağlık

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Zeyce61 @Gbahar ve göremeyenler varsa gece attığım grafik ytd not: altın ons 1977 üzerinde tutunduğu sürece 2000 ons yi geçmeye çalışabilir altın ons tepe hedefide 2300-2500 ons aralığıdır. profilimden grafik bölümünden altın ons grafiğinede bakabilirsiniz ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@___Elif___ tersten kurtulmana az kaldı xD ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

profilimde parite yazısını okursanız, ordaki gibi 4te1 parça ile sadece işlem açarak dolar a gidip gelebilir, gram arttırma yoluna gidebilirsiniz, genelde fed faiz kararları zamanlarını seçerseniz daha az hata yapmış olursunuz ytd

Yurt_turan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yurt_turan ()

altın onsu dolar a satış vereceğimiz takip edeceğimiz direnci söyleyebilir misin ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Paraya ihtiyacınız yoksa acil değilse, orta uzun vade bekletmek lazım, grafikte hızlı çıkış olursa mart sonu mayıs sonuna kadar bu çıkışlar gelebilir gözüküyor, ben tarih vermem genelde çünkü bu direk çıkarsa gelebilecek tarihler :) yataya bağlarsa bu rakamların gelmesi uzun sürebilir, bu grafik aylık grafiktir oluşması aylarda sürebilir, belkide seneye oluşabilir bilemeyiz bunu, ama svş var diye hızlanırsa 1-2 ay sürmedende gelebilir ytd

Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetselin007 ()

Merhaba yani 30 ons olana kadar elindekini tutmak midir mantıklı olan şimdiden çok teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

Mido ()

Emeğinize sağlık hocem

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum