Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Geçtim dolar a . TL ye geçmem kardeşim TL ye geçince dolar almak zorlaşıyor bankalar sagolsun
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sepet şeklinde dursun dolar ağırlıklı ama onsde olsun, düşmeye başlarken ben işte olacağımdan parça parça dolara aktarırsınız, risk etmek istemeyen tl ye geçebilir ama haftaya bu dolar bu rakamlarda kalmaz diye tahmin ediyorum. Gene bakarız zamanla net konuşmak istemiyorum. ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ons ne durumda gecelimmi gümüşü dolar a
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Daha dün yazdım dolar beklentim yüksek diye, kimse bana diyemez yazmadı diye xD ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimyahatun ()Rakamlara gelll. Bekliyoruz abi
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()dolar ons el ele cikiyor
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()en az bu rakamın geleceğini düşünüyorum ilerleyen günlerde, ilk başta 12,35 gelecek, satış yemezse ordan daha devamı gelecek 13,50-14,0 hedef ytd not: fede kadar gelir diye tahmin ediyorum gelmezse duruma göre bakarık x) ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1 ve 2 saatlik stoch seviyeleri dip yaptı şimdilik, kısa grafiklerden dönebilirse yukarı atabailir dönemezse 3 ve 4 saatlikleri izlemek lazım ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Gümüş ons 3 ve 4 saatliktede aşağı kırmış gözüküyor düşüş devam edebilir şimdilik ytd
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dostum senin 2000 geldi helal vallaha simdi yap biseylerde iyi yerden alalim alim yeri kac ons olur gumus
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()altın ons 1977 ye destek bulmaya gidiyor olabilir abd açılana kadar, parçalı ons almak isteyen bu bölgeyi takip edebilir artık gümüş ons kaç olursa oraya düştüğünde ytd
Gümüşte rakamlar şöyle 11,95 geçilirse 12,38 a gitmeyi deneyebilir. Geçemezse 11,78-79 gibi bir destek var ordan dönüp 11,95 sonrada 12,38-39 gibi bir yere çıkmayı deneyebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Ons tarafı kısa grafiklerde aşağı kırıyor, 45dk lıkta bir kararsızlık var aşağı kırıyor sonra yukarı dönüyor felan :) 1 saatlik aşağı tam kırarsa devamı gelebilir, düzeltme gelecek gibi ons tarafında abd açılışına düşüp tekrar abd alıma geçerse artabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Tamam teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Levent06_ gece attığım grafik, Altın ons 2000 ons yi geçmeyi deniyor, geçemezse sabah yazmıştım 1 kere test etti 1977 ye gidip destek alıp tekrar çıkmayı deneyebilir diye, akşam abd açılışına kadar çıkamazsa tekrar deneyebilir bu hareketi, ona göre gümüş onsde sabah 25,60ta tutunmuştu gene aynı yerde tutunabilir tahmini ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()önümüzdeki hafta fed faiz arttırır ise haftalık grafikte yataya geçtiği için stoch rsi de tepede olduğundan, günlük grafikte artık bir güzeltme gelebilir diye düşünüyorum, bu olursa şayet dolar dan gramlara bir gram arttırma yapılabilir diye düşünüyorum, orta uzun vadede gram arttırmak isteyenlerde bu tarz önemli tarihleri takip edebilir ytd haftaya kadar dolarında artık yukarı çıkacağını düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()@By_tarafsız_adam.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Insallh hocam. O zmn kadar konumunun dolar da koruyorsunuz yani ok. Bende yüzde 99 dolardayim yüzde bir gumus te . parite düşünüyorum ama tarihi kestiremiyordum.
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dolar ağırlıklı, 1 parça tl ara ara onsye geçip hedefim gelince dolara aktarıp dolar miktarımı arttırıyorum. Şimdilik fedi bekliyorum fed günü doları gümüşe yada Altın a parite edebilirim yada sonrası bilemiyorum o gün gelsin duruma göre gram arttırmak için, geçen yılda böyle yapmıştım tek seferde güzel gram arttırmıştım inşallah bu senede aynı performansı gerçekleştiririz :) ytd
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Suan sizin birikim dagiliminiz nasil hocam
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Bekleyelim bakalım Hocam inşallah güzel bir parite imkanı verir
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Hocam grafik ve yorumlarınız için tesekkür ederim
Emeklerinizin karsılığını alırsınız inşaallah
İyi ki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu arada grafikte 2 saatlik aşağı kesmek üzere keserse tekrar düşebilir ons tarafı, şimdilik tam kesecekken yukarı atmış görünüyor ama genelde yatırımcıyı kandıran bir şema bu, anlamak için abd açılışı beklenebilir, bugün belki 2000 onsyi geçemeyebilir Altın ons hemen geçerse zaten ons tarafı hızlı artışa geçebilir, gümüşte bile bir anda üst bölgelere gidebiliriz ytd
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Tamm hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel güzel basit ve anlaşılır. Svş işleri kızıştırdı
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam ben yanlış biliyor. musum şimdi baktım dediğiniz gibi
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Böyle zamanlarda Altın onsyi takip etmek daha faydalı olabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam oradan döneceğini düşünmedim açıkçası destek 25.45 gelir düşündüm
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()fed faiz kararı 15-16 martta, bizim mb faiz kararı ise 17 sinde yanlışınız var. Önce fed sonra tr faiz kararı var ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Fedden önce bizim banka faiz kararı var hocam faize karşıyız diyorlar ama faiz artışı yapmazlar mi
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Saolasin dostum