Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bozulmadan ilerleyen tek grafik şimdilik bu inişli çıkışlı gelecekteki hedefine gidiyor şimdilik ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@M_yıldız aylık grafiğe göre gelecekte yada böyle olacak ytd herşey mümkün rsi seviyesine göre çünkü ytd
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()abi cuma günü düşüş dediniz zararla dolar a parite ettim ilk defa gr düşmez gibi ki olumlu kapattı keşke grda kalsaydım
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Adamların amacı o zaten 1 kere müdahale geldi 18den herkes korkuyor bir daha öyle müdahale gelir diye :) adamlar amacına ulaştı yani ytd
Hasanbaba0032 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanbaba0032 ()Uzun vade için bir miktar rubleye yatırdım birazda platin alsat için huyunu suyunu bildigim gümüşle devam ederim ne kadar dolar hala korku salıyor güven vermiyor
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Abi dolar artıcak bence kademe kademe ama doları sabit tutabilirse MB onslerin düşmesi beklenmeli bence ytd
Hasanbaba0032 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanbaba0032 ()Fed den sonramı yoksa mantıklı bir yerden mi grama girelim
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()27,50 üstüne atıncada böyle bir beklentim var eğer çıkabilirse ytd
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()2. ci grafiğimizde alt yorumda bu şekilde fed faiz arttırsa bile piyasa artışa geçerse aylık grafikteki bu çıkışa geçebiliriz ytd
2BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()tamamdır dostum
12,20 gelirse bugün
yüzde 50 satarım
12,20 karar yeri
ya 12,50 ye gider
yada11,80 e geri dönecek
Torullu29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hadi inşallah diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1 haftaya 2200 e çıkarmı xD en kötü burası gelse gümüşte tahmini bir 27,50 felan yapar bir ara bir grafik atmıştım onun hedefi gelir işte, 26xxx beklentim geldi sırada o var bahalım ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Sıkı takipteyim hocam. Özellikle isim etiketlerseniz cok sevinirim.
trader_1978 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()16 mart ile 21 mart arasında
gümüş dip yapar diye düşünüyorum
oradan full gümüş alacağım
mayıs agustos arasında
gümüş tepe yapınca satarim
takip et
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim bu ons buralara gelmişken sizin deyiminizle kulpu yapmadan düşmez herhalde ayın 16/18 ine kadar yukarıya gidecek gibi bir görüntü var Fed zamanı ne olursa orda olacak gibi yinede bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Hocam alımlarınızda beni etiketlermisiniz ? Kârda zararda benim.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()altın en kötü 1900-2000
Gümüş en kötü 25,50
platinde en kötü 1149 hedeflerim geldi
şimdi
üst seviyeler şunlar
Altında 2300-2400 ons aralığı
Gümüşte 29,50-30 ons aralığı
Platinde 1300-1350 ons aralığı seviyeler bunlar tam tepeye çıkabilir çıkamaz onu bilemem tepeler buralar gözüküyor, Aylık grafikte çıkışa geçebilirsek gelebilir buralar ama öyle ha deyince gelmez muhtemelen yıl sonuna kadar düşer çıkar vs önce dip yapmaya gidebilir mesela böyle şeylerde olabilir, çünkü haftalık grafikte dönüş yoluna girerse önce dipleri test edebilir ytd
1BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()aynen doğrudur efem
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Yükselişmi olur seval hanım?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Düşük gelmeyeceği kesinde kaç geleceği muamma xD
0BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()persembe abd enflasyon yüksek gelir ise
gümüş ons !
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()kısa grafiklerde azıcık aşağı kırarsa peş peşe aşağı kırabilir gözüküyor, fakat 4 saatlik stoch dibe yakın olduğundan onun geri çıkması kısa grafikleride toparlayabilir, yani önce düşüp sonra çıkış şeklinde bir gidişat olabilir. Tahminen abd açılışına kadar düşüş sonrası yükseliş gibi geçebilir ytd
Duygum58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()aynen öyle :))
Diverter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aynen öyle yapıyor lar:)
0BeğenmedimŞikayet
Diverter ()Iyi ya 2000 usd destek olursa söyle 2070 usd ye gidebilir ilk etapta o zaman :) 2000 usd grafikte olmayan ancak psikolojik bir direncti sanirim.
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()İyi günler, indikatör yönleri nasıl acaba, bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1-2 saat yemeğe gittim gene mi desteğe gelmiş bu xD tahmin ettim zaten direk çıkarmayacaklar anlaşıldı illa 2000 ons ye bir destek yapacak sonra çıkacak, çıkarsa ytd
0BeğenmedimŞikayet
blackhill ()Üstat gramciyim. Kaçtan realize edelim. alttan görmek için. biraz yorum katarmisin. tesekurler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Zaten bir parça almıştım kardeşim. sabah alacaktım ucuz olmasına rağmen almadık
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()hepsini geçme direk parça parça geç çıkıyor daha xD