Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (190)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Oooo @___Elif___ yıldızlı Elif hayırlı uğurlu olsun inşallah. Etiket yapmak için yıldızı beklemiş mübarek. Yıldız eccük eğri durii:)))
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()faiz artarsa dolar artabilir tl bazlı gene fazla düşmeyebilir, madem satacaktın 50deyken satar insan xD ben çıkarken düşecek grafiği attım, 10,59 a çıktı ben grafiği atarken :) günlük grafik tepe yapınca düşüş bekliyordum, fed haftasına girmeden belki 25,30-25,50 gelir diyordum ama gazı yetmedi :) muhtemelen sabit bırakacak. açıklama düşürmezse gene buralarda dolanır. Akşam abd verisi dolara yaradı onsler o yüzden belki bir normal düşüş yaşar o kadar. benim grafikte attığım rakamların hepsi fed korkusundan dolayı hızlı düşer diyorum yoksa yavaş yavaş düşer düzeltme olsa bile ytd
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Hocam en 10.26 dan bı parca almıstım onu cıksammı:) bak bu yorumları okudukta korkuyorum
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şu an gümüş günlük grafikte rsi kesişme noktasında eğer üste gidemezse kesiştiği an düşüş hızlanabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Düşüş olursa burdan takip edersiniz. Çıkış olursa etmesenizde olur nasılsa alan kârda :))
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Fatihsultan @___Elif___ @Zeyce61 düşüyor bu gene bah tutun... :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Detaylı düşüş ihtimali ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Şu an dolar saatlik grafikte düşüşe geçti, gümüş ve Altın onsde saatlik çıkışa geçti, bittiğinde tekrar günlük düşüşe geri devam edebilir, yukarı çıkıyor sanıp full girmemeniz konusunda uyarayım şimdiden, genede son karar sizlerindir tabiki, şimdilik ilk destek gösterdiğim 23,60 seviyesinden saatlikte döndü. 2. ci kez düşerse fede doğru daha aşağılara gitmesi muhtemel, kademeli çıkış başlamışsa şayet yarıya kadar düşüp düşüp, yukarı çıkması lazım böylece kademeli çıkarak üst bölgeleri zorlayabilir. Ben bu çıkışın geçici olduğunu düşünüyorum, fed günü sert düşecektir en az 22,80-22,40 seviyesine kadar düşüş bekliyorum, kesin düşer demiyorum borsa sonuçta ama normal şartlarda buraya düşmesi yüksek ihtimal. tam dip yaparsa grafikteki seviyelere kadar inebilir dikkat edin ytd not: grafikte rsi sarı çizgi ile mavi çizgi kesişemeden yukarı attığı için şimdilik düşüş iptal oldu, 1 saatlik ile 4 saatlik grafiklerde çıkış gözükürken günlük grafikte düşüş henüz bitmedi diyor, buda kısa vadede çıkış ons bazlı devam edicek fakat günlük grafikte düşüş başlayacak tekrar demektir ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Zeyce61 altın ons toparlandığı için abd verisi olumsuz gelince onslere yaramış gözüküyor, gümüşte biraz toparlandı gibi, bu düşmeyeceği anlamına gelmez ama şimdilik altın ons gümüş ons nin düşmesini engelliyor gibi gözüküyor, bahalım fede kadar üste çıkmayı zorlayabilecek mi yoksa fed korkusu baskın çıkıp geri mi düşecek :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Zeyce61 @Fatihsultan bı grafikte daha anlaşılır görünüyordur düşüş :) öncekinde rsi yi koymayı unutmuşum açıklamalı attım bakabilirsiniz ytd