Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (190)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Yarınki veri onslere yararsa belki önce üste gidip sonra aşağı düşebilir. Yada veri öncesi onsler dip yapabilir çünkü veri onslere yaramayacak şekilde gelebilir diye düşünürse piyasa önden fiyatlayabilir. özetle dip yapmadıkça aşağı düşme riski hep var ytd
Yaşam_güncel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaşam_güncel ()Gümüş düşer mi
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ABD ve gece dolar düşer ons düşer bir şekilde aşağı inerse bu rakamlardan 9,78 Altın a indiğine göre sırada 9,65 onunda altına inerse 21,90 seviyesine göre 9,56tl var, tam dip 21,40 a gidersede 9,34 var ytd not: 20,30 seviyesi grafiğin altına sarkar ise gelebilir, normal şartlarda oraya düşmesini beklemiyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Alt yorum göremeyenler için ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Malesef burada da ithal muzla salatalık aynı yerli muz daha ucuz. Hayatımda bende ilk kez görüyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Salatalık neymiş don olduğundan 16-17tl olmuş kg fiyatı, muzun kg fiyatı 10tl bu nasıl bir saçmalık :) muzun salatalıktan ucuz olduğunu hayatımda ilk defa görüyorum.
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Aynen bir yuh ta ben ist dan eklemek durumundayım
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Dövizin artması herşeyin fiyatını 2ye 3e 5e katlıyor. Fırsatçılar yüzünden malasef alım gücü çok zayıfladı. Atıyorum adam burda salatalık, muz, domates, portakal, marul, maydanoz yani şöyle baksan meyve sebze cenneti dersin Antalyaya :) burda üretilen ürüne adam hâle 1TL en fazla 2TL ye satıyor, biz alıyoz en ucuz marketten 10-20TL arasına yuh demeyimde ne diyim.
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bu belirsizlik insanı yoruyor gerçekten
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()altın ons toparlamaya uğraşıyor, gene yataya bağlayacaklar anlaşılan, çok kararsız durumda aynı benim gibi düşsem mi çıksam mı diyor, bende alsam mı almasam mı diyorum x)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim elimdeki gramı sattım sadece gümüş var. sanki iyi etmişim gibi. gukus düşerse ortalama dusureyim diye.
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Teşekkür ederim güzel insan
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()kısa grafikler değişkendir, kesin düşecek demek yanlış olur, sadece bilgi amaçlı yazıyorum.
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Emeğinize sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Enflasyon yükseliyor gilrafikler emtialarim düşeceğini gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Üstat tşk ederim bilgi için
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Güncel grafiğe baktığımda saatlik grafik ve 30 dk lık kısa grafikte ons aşağı düşmek için kesişti, düşüş biraz hızlanabilir bilginiz olsun ytd not: Altın ons henüz kesişmedi o yüzden düşmüyor, altın onsde kesiştiği an gümüşüde aşağı çeker muhtemelen tabi toparlayabilirse düşüş iptal olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Filizgrk alt yorumu takip edebilirsiniz. Normalde grafiği açınca gözükmez ama ben gün içinde 9,61 e iğne attığını gördüm, bazen düşmeden önce bir iğne atar grafikte gene o seviyeye düşebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Hocam çok teşekkürler aydinlatiyorsunuz
3BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()4 saatlik grafikte stoch aşağı kırmış durumda, günlük grafikte ise dipte duruyor. buda kısa süre içinde düşüş devam edecek devamında günlük grafikte çıkışa geçmeye çalışacak demektir. Sanırım 4 saatlik düşüşe geçerse önce 22,10 a geri gider, Altın a geçebilirse hedefimiz olan 21,40 a gider ytd not: 21,40 gelirse şayet, dolar a göre alım yapılabilir. son karar sizindir...
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Gümüş sayfasında yorum yapıyoruz ama hiç gümüşten bahsetmemiş sin güzel abim
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Gram Altın 735.00-685.00(orta uzun vade)kademeli takip ediyorum. birde sterlin 17.60-17.50(kısa vadede satmak için) gelirse buralar değerli kardeşim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Valla kardeşim valla sana kanım niye kaynadı şimdi daha iyi anladım sen bu işin piri olmuşsun harbi valla senin hakkın yenmez
0BeğenmedimŞikayet
Akın_akın ()Üstadım senin düşüncelerin çok önemli benim için gerçekten sence düşecek mi ons biliyorum kesin bilgi kimse veremez biliyorum iç güdülerin düşecek yönünde kralsın
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Abi kusura bakma senin için alım yeri neresi ironi yapıyorum hesabında oaran var mı hiç almıyorsun seni uzun zamandır takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba hayır yapmıyorum değerli kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()An itibarı ile grafikte günlük grafik al sinyali vermiş gözüküyor, 1 saatlik grafikten geri dönmezse, sırayla 2 ve 4 saatlik tepe yapar, devamında çıkabilise günlük çıkışa geçer TL bazlı grafikte görünen... ytd not: saatlik grafikten dönerse bu dediğim iptal olur şimdilik izlemedeyim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Kardeşim merhaba alım yapıyor musun gozeden mi kacirdim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Alımlara başladın mı bu arada :)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğine sağlık sevgili dostum