Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0499 11:45:56
EUR 36.5183 11:45:56
USD 34.7578 11:45:56
ALTIN ONS $2640.2900 11:45:56

Konu: Ne yapmak lazım?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (261)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 7 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

10 20 Altın a indi, daha düşer mı hocam

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Takip ediyorum biraz evvel yukarı dönecek gibi yaptığını ama sahte olduğunu düşündüğümü yazmıştı. dolar aşağı gelirse bekletebilir.
Elimde yeterli gümüş var ama gene de 10,20 altına gelirse duruma bakıp al sat için girmeyi düşünüyorum.
@ASRİ6327 Öyle deme kırıcı olmayalım grafik atması şart değil bir eleştiride bulundu.

Bakalım kanalın üstüne çıkabilecek mi 24,052 yi sert bir şekilde kırabilirse doların durumuna bakarak oradan da girebilirim.
@Gayret 40 senedir ne yapabilmiş gümüş 0,28 cent ten nerelere gelmiş. Algıyla oyalamayla nereye kadar. böyle giderse 94 dolarları konuşmamız fazla uzun sürmeyeceğe benziyor ytd.

Torullu29 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Torullu29 ()

Hocam 10,13 te mi alıma başlayacaksınız?

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

dolar güven vermiyor yönü aşağı gene de terste kalmayı göze alıp parçalı başlamayı düşünüyorum az kaldı Ytd 10,13279 10,21473

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ons 23,889 da alt yorumu yazmışım.

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf_krç ()

Üstadım ons çook düşer mi yuksa buralardan yukarı dener mi Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

14 sat önce bu alt yorumu göndermiştim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

dolar TL fiyatını dikkate almak şart. Bir gözümüz de dolar da şahsi kanaatim ytd alt yorum ve onun altı.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Girdiğinin çoğunu tutup parçalı çıkmak geri girmek şartıyla aralıklı parçalı. Şahsi kanaatim yanılabilirim Ytd

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Elimde hiç yoksa Bİr parça 0,786 Altın da da aralıklı olarak toplar arada çıkışlar yaparak devam ederdim 24,20 sert kırarsa da gene fazlasını girerdim ytd. 10,28 lere kadar düştü.

Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetguzel ()

Ben yapmadım hocam şuan Tl de bekliyirum ama burdan dalmak mantikli mi suan yön bulamıyorum. siz olsanız ne yaoarsinzi

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumu görüp işlem yapan oldu mu?

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sadece sayfamdan takip edenler
Geceki yorumu ve alt yorumu sayfamdan takip eden olduysa ses versin.

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Bende az dolar , gümüş, bi parça tl olarak beklemekteyim bugünü hakkımızda hayırlısı

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Elinde TL olmayanlar için dedim. Alt yorum yükseliş devam ederse birazı aralıklı parçalı çıkılabilir. Şahsi kanaatim yanılabilirim Ytd.

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şanssız_gümüşçü ()

Zeyce birşey sorucam, profil ismi degistirilebiliyormu

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Ons olarak mı gram olarak mı çıkış yapmalı dediniz hocam?

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu ara elinde çok ürün olup TL olmayanlar için büyük bölümünü sabit kalmak şartıyla bir kısmını parçalı çıkış fırsatı gibi görünüyor. Gümüş gene bu gün girene aynı gün çıkış fırsatı verdi.
23,979 sert bir şekilde kırılırsa çıkılanın daha üstü rakamdan daha fazlası girilip gene bir kısmı çıkılarak düşük maliyetle çok toplamaya devam. Şahsi kanaatim yanılabilirim. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

El8ne saglik abi

1BeğenmedimŞikayet

Prolife_23 ()

Allah razı olsun

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hangi ürün için dip soruyorsunuz bunu önceden kimse bilemez diye düşünüyorum. Mum hareketleri destek direnç momentum ve açıya bakarak tahmin etmeye çalışabiliriz ama manipülasyonların çok olduğunu göz önüne aldığımızda her zaman yanılma ve terste kalma riskinin olduğunu da bilmemiz gerekir.
Dip rakam ürüne ve süreye göre değişmekle birlikte rakamlara en son yaptığı dipten tepeye fibonacci çekerek bakıyorum. Yükseliş yönlü ise 0,618 civarı dip buradan kademeli olarak başlarım.
Önce genelden sonrada en alt zaman diliminden yukarı doğru karşılaştırma yaparak eğilimi görmeye çalışıyorum, mantık çerçevesinde de olaylarla bütünleştirerek detaydan bütüne ulaşmaya çalışıyorum.

Örnek 0,618 e yakın yerden dönmüş ama oraya inmeye bilirdi de.
Zaman dilimine göre farklı yerlerden bakabilirsin üstteki teknik grafiğe tıkla ordan denemeler yap derim.
@Prolife_23 life okuduğunuz için ben teşekkür ederim.

mesela güniçi giriş çıkış için dolar a baktığımızda 0,618 seviyesine yakın dönmüş ve yukarı gitme ihtimali devam ediyor tepeyi geçebilecek mi bakacağız 11,38 aşağısı düşüş gösteriyor
tabi nereden geldiğine açıya momentum kaybınabakıp aynı zamanda olayları mantık çerçevesinde değerlendirmek gerek. Yanılmak her zaman mümkün onun için parçalı derim
Tekerleği yeniden icat edecek değiliz. Analiz metodlarını kullanmak şart.
Ama yetmez çok daha fazlasını yapmak zorundayız yoksa bu zamanda at arabası bizi idare etmez.
Ytd.

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Prolife_23 ()

Reşat bey teşekkür ederim
3 like

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hangi üründen bahsettiğinizi bilmiyorum. Bilgisayar mause yi kitliyor her şeyi sil baştan yapıyorum. Cevap yazıyordum hepsi gitti. En dipten tepeye fibonacci çekerseniz 0,618 civarı yukarı dönüş yeri ilk kademeye başlıyorum 0,786 kırılırsa düşüş manasına gelir ama nereden döneceğini bilemem artırarak kademeli olarak arada kar çıkışı yapmak kaydıyla girerim sert düşüşlerde mum hareketlerini takip ederim.
Çoğunlukla hiç bir şey sürekli düşmez ve çıkmaz dalgalanır
Genelden bakıp sonra en alt zaman dilimine kadar inerek momentum kaybı olup olmadığını kontrol eder mantık çerçevesinde olayları değerlendirerek işlemimi yaparım.
Daha fazla çok detaylı yazarsam sayfada çıkmıyor.

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Dibi bulmak zordur abi ama srnin beklentin nedir dip olarak

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Tamam hocam Allah razı olsun her soruya cevap veriyorsunuz bende dolar ı yarına göre onsa parite ederim duruma bakarım artık. elimde dolarda var TL de var gümüşte.

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

4 şubat / küçük değişimler bu tarihte gözlemlenmiş. YTD

ENFLASYON KARARI VAR. YTD

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

TCMB, yılın ilk Enflasyon Raporu'nu 27 Ocak Perşembe günü açıklayacak.

TCMB Başkanı Kav cıoğlu?

Enflasyon Raporu 2022- I"in tanıtımı amacıyla 27 Ocak'ta Ankara'da bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. YTD

TCMB'den yapılan açıklamaya göre, saat 10.30'da TCMB Başkanının sunumuyla başlayacak. YTD

TCMB Başkanı daha sonra basın mensupları ile ekonomistlerin sorularını yanıtlayacak. YTD

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

Düşüncemi okudun yaw? YTD

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@ASRİ6327

DXY düşüşe geçecek gibi görünüyor M B alım yönünde müdahale etmezse dolar TL de düşebilir.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben her ikisini de dikkate alıyorum dolar TL tepeye yakınken TL ye geçip dibe yakınken müsait olanı makasa da dikkat ederek giriyorum. Kısa dönemde bir kısmını çıkıp TL ye geçmek şartıyla bu ara direk parite de yapsanız uygun olur diye düşünüyorum.
Ben TL fiyatını da dikkate alıyorum bu gün için geçerli olmak kaydıyla AUD 9,60 gibi fırsat verirse gene bir kısmını çabuk çıkmak kaydıyla biraz da AUD a gireceğim.
JPY ye 0,11788 den girdim az çok demedim en son 0,11845 tan çıktım üçte ikisi düşük maliyetle duruyor uzun süre inşaallah onu da bekletmem. 3 senelik dönemde dolar TL sürekli yavaş yavaş aşağı gelirse telafi etmek biraz zor olabilir. Şahsi kanaatim böyle yanılabilirim ytd.

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum