Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (266)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O konuların yeri değil ama benim de haşır neşir olduğum mevzular :)
Malesef gümüşe basıyorlar yine tam kuyruğu doğrultacak gibi diyorsun sonra tekrar bam
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muskachips ()Biz bu gümüşü cozersek yeter hocam şimdilik gibi geliyor, ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Konuyu güzel toparladın değiştirdin bizde neredeyse seni evlendiriyorduk tarih de çok uygundu :)))
İlginç konuları severim sayıların, ses dalgalarının ve suyun gizemi de çok ilginçtir ...
Allah'ın yaratım matematiğine hayranım bizim gözümüzle göremediğimiz evrenin şifrelerini okuyamadığımız sınırsız ledün ilmide öyle...
Çok derin mevzulara girdim yine piyasalar geri dönelim ...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()En son Şirince'de millet şirineye dönmüştü:) yine bir maya takvimi vardı:)) arı maya seni:)))
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()aynen hocam cunku bılımsel bırsey sonucda faydalıdır ıllakı bakmak lazım emegıne saglık tekrardan
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani teknik olarak ben takip ediyorum ve genellikle tuttuğunu tecrübe ediyoruz 2 yıldır ki zaten döngüler her zaman önemlidir piyasada Gann olsun Ellilot olsun Wyckoff olsun hep döngü esasına dayanan tekniklerdir ve insan psikolojisi tabiat vs hayatta her şey döngüseldir evrende bilirsiniz
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()tamam kaptan motorlar tam gaz guc ılerı :)
NUTTZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()emegıne saglık hocam:) bu 4 6 subatta alım satım ıle de bır mesaj var denıyor ama bu teknıgı bılmedıgım ıcın arastırıyorum tarıhler fln tutuyor dımı hocam bu teknıkte
0BeğenmedimŞikayet
NUTTZ ()Hiçbir yere gitmiyoruz. Sakin ol! Jüpiter ayağımıza gelecek. Retroya by by diyelim de gerisi bir şekilde gelecek.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hahaha roketle :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben biraz ironik konuşurum ama işin gerçeğine bakarsak Mayalar döneminde dahi inanılan bir durum özel günler ve böyle günlere dünyaca bir inanış var bize ilginç gelse de.
1BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()hocam mekıgı yanastırıp gelın jupıtere gıdecez retro ıle:) @NUTTZ @TheNight
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sen var ya sennn:))
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Aminn inşaAllah
Eylül76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eylül76 ()İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bu kadar yorum, muhabbet yaptık merak içinde kaldık hiç ipucu vermiyorsun Boss maya takvimi o tarih piyasalar içinmiydi biz yanlışmı anladık :((
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Anladım. Guzel yerden satarsın ınsaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Eylül76 ()Bende almak istiyorum ama bilemedim :(
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eylül76 ()Yok kıyamadım kaldı :(
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Kararsızım hala ben alınca düşüyor bu
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Merhaba eylül 9.72 den aldıgını satabıldın mi
0BeğenmedimŞikayet
Eylül76 ()Buralardan mı alacaksın
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Teşekkür ederim alım yapıcam çekiniyorum bu yorum iyi geldi.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel uyumlu günler ama demi Maya Takvimi gibi :))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ya ben yükseliş bekliyorum ne yalan diyeyim ama his biraz biraz da teknik ama ben bilmem spenk bilir :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence de spenk tir o spenk kedidir kedi gibi :))
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) millete tarih gösteriyorum ablam piyasada bir hareket olmazsa en azından öyle kurtarayım paçayı :)))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gelirse kapana kısılacak ondan gelmiyi:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Öyle galiba cevap da yazmıyor biz kendi kendimize yorum yapıyoruz
@BossVurguncu
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)