Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (382)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de sizinkini. Versinler başkalarınınkini düzelt. Gene de teşekkür ederim. Aleyna ve aleykum selam.
Eğer arkadaşın söylediği doğruysa dolar ın düşme ihtimali iyice kuvvetlenir diye düşünüyorum. Bundan önce hep öyle oldu önce biraz yukarı sonra daha da aşağı. Yukarı gitse de terste olanlara çıkış fırsatı verse keşke.
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Disk düzelttim demin
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu seviyeler önemli buralardan defalarca yukarı dönmüş ve sert çıkışlar da yapmış şu anki görüntü sert çıkış görüntüsünden çok yukarı dönecekmiş gibi aldatmaya yönelik gibi görünüyor gene de 10,20 Altın da parça girmeyi düşünüyorum elimde yeterli gümüş var 5,33 civarı ortalamayla devam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Güzel_YaRınLaRa_ @By_tarafsız_adam yorumlarım galiba size gelmedi.
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Sürekli parça ekliyoz kısmet olmadı satmak.
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Hocam düşüş devam edermi
1BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()Surekli takipteyim like la bile olsa emeğine saglik.
0BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()talimat verdim bakalim sabaha kadar ne olacak tabi makaslari açmazlarsa
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dünden bu güne 4 kere fırsat verdi sayfamda var.
arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()anladigim kadariyla ben de al- sat yaptim ama o kadar cok degil.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üç hafta önce dikkate alan en az 20 kere giriş çıkış fırsatı buldu. Her yerden yukarı dönebilir tek problem dolar TL. Bankaların bu saatte AUD hariç hiç birine makas koymaması huylandırıyor. İnsanların dolar alıp iki sene terste beklediklerini unutmadım.
arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arap_abdurrahman ()Emeğine sağlık kardeşim aynen dedigin gibi eldekileri degerlendirme zamani tabi fazla hırsa kapilmadan. Hayirli bol bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Yusuf_krç alt yorumu 3 hafta önce yollamıştım hala geçerli terste kalmayı göze almadan olmaz biraz daha takip edip parçalı giriş çıkışa başlamayı düşünüyorum. Alt yorumu yazdığımda herkes düşer diyordu.
Ancak dolar ın düşme riski ve bankaların bu saatte AUD hariç hiç birine makas uygulamamaları bende acaba tuzak mı var hissi uyandırdı.
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()23:54 kırıldı diyebilir miyiz düşüş deva mıı
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İlk dönüş yerine yaklaşıyor ama genede bankaların makası artırmadıklarını ve dolar ı göz önüne almakta ve girdikten sonra bir kısmını kar gördükçe parçalı çıkarak devam etmekte fayda var gibi. Şahsi kanaatim böyle ytd.Alt yorum
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Destekler 23,228 23,005 22,544
Dirençler 23,652 24,052
23,328 ve 0,618 23,005 fibanacci dönüş seviyeleri ve bu noktaları parçalı alım yerleri olarak görüyorum.
22,544 aşağı kırılır ise düşüşe işaret eder 22 dolar ın altını beklemiyorum .
Doların düşme ihtimalini göz önüne alarak düşerse de girdiğimin çoğunu elde tutup bir kısmını parçalı çıkmak şartıyla alıma devam etmeyi aşağılara inmesi halinde yükselişin de daha yukarı noktalara daha hızlı olacağını düşünüyorum. Her halu karda yön yukarı. Şahsi kanaatim yatırım tavsiyesi değil.
0BeğenmedimŞikayet
Atalayy ()Emeğinize sağlık hocam
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1840 üzerinde tutundu.
Teşekkür ederim. Altın çok sağlam duruyor.
Gümüşte iyi bir noktaya geldi. Dünyanın son dönemde içinde bulunduğu duruma bakarak, ne zaman olur bilemem ama ben yukarı doğru sert bir çıkış bekliyorum.
Bu gün daha hareketli olacağa benziyor. Fed açıklama yapsın diye bekleme yapılırken öncesinde veya kısa bir süre sonra çıkış görürsek çoğu kişi düzelteme yapsın diye beklerken arkadan seyirci de kalabilir. Çünkü 0,618 düzeltmesini yapmış görünüyor. Tabi gene de her şey mümkün ytd.
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam eline emeğine sağlık. hocam gece piyasası eskisi gibi hareket yok neden acaba
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarı devam edebilmesi için önündeki dirençler 23,979 24,254 24,699
Destekler 23,756 23,533 23,474
23,217 üzerinde kaldığı sürece yönü yukarı olarak görüyorum.
Yükseliş trendinin başlayabilmesi içinse ilk basamak 26,228 buranın üzerinde kalıcı olması ve yukarı devam etmesi gerekiyor.
Bu grafik için çok erken ama gene de aklınızda bulunsun
0BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()Önünde 8 olsun mu o plakanın :)
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Yok ven bilmem @DOĞU_BEY_ bilirr
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()Sende varsa sen söyle plaka:):)
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu anki güncel destek direnç ve dönüş yerleri altta. Bir önceki kademe 9,80 den girilip bir kısmı çıkılmıştı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Makasa dikkat tabeladaki rakamın bayağı üzerinde
@Prolife_23
Chn_gs için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Emeginze sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Prolife_23 ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim cevap yazıyorum düşmüyor aşağı kur şoku bekliyorsan falan ne diyecek ne zaman hangi veri açıklanacak diye yatırım yapıyorsan bekle açıklamalar veriler bitsin öyle girersin.
Herkesin durumu farklı sizin vadenizi durumunuzu bilmiyorum.
Ben faiz kararı açıklanmadan 10,4338 den çıktığımın daha yukarısından iki katını girmiş birazını parçalı çıkmıştım 10,4338 den girip 10,4928 den çıktığım ilk parçayı henüz almadım bekliyorum çünkü elimde fazlasıyla var amaç öncelikle TL artırmak ikinci planda gram artırmak deha önce ikisi de oldu.
Yukarı kur şoku beklemiyorum hesabımı daha çok TL üzerinden yapıyorum
pariteyi de ihmal etmiyorum 116,40 larda girmediğim JPY yi 115 ler de 0,1178 den parite daha aşağıdayken daha düşük fiyattan girdim şu an parite 113,82
dolar ın yönü hala yukarı mümkün olduğu kadar dolar alt seviyedeyken giriş dolar ve parite yukardayken de tedbir olarak parçalı çıkış yapmayı tercih ediyorum.
24,05 hala kırılmadı yukarı mı aşağımı şu an belli değil.
Elinde hiç yoksa en az 5 parçaya bölerek, 10,39 seviyesinden istersen bir miktar risk alır parça girebilirsin, 10 TL Altın da bir parça 9,40 altında bir parça kar gördükçe parça maliyeti veya ortalama üzerinden bir kısmını kademeli çıkmak şartıyla deneyebilirsin.
Benim şahsi kanaatim böyle yanılabilirim. Ytd.
Prolife_23 için cevaplandı (yorumu göster)