Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (310)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()960 sonrasinida
sallasaydin .
belki tutar
")
ustat
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasılsa yazmış made in myz.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sağol dostum
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TL bazlı v formasyonu var 14 hedefleyen . ortalarda takılıyor suanlık.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ok. Dostum sağol. Sırası geldikçe paylaşırsın zaten.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TL bazlı adam eve formasyonu var . biraz zaman isteyen .7.70 8.55 gösteren .
Tabiki haberlere baglı . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gideyim geleyim dedi yaptı . :) Ytd
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Ya sonra everese mi gider guam çukuruna mı iner. Uçuk oldu benimkisi)))
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Hocam ons için bi rakamın var mı yada gümüş tl nereye kadar düşer
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@deniz88 haftalık aralığı yazdık ::) geziniyor işte . ytd
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Sıcak gelişmelerde yorumsuz bırakmayın bizleri görüşlerinizi önemsiyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Şükür. Seni gördük daha iyiyiz. Ne diyorsun döner mi buralardan bizimki yoksa gidecekmi dibe? Bir amcamiz vardi Rock.. lu birsey? Yokmu formasyon?
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Mrb dostum . hosbulduk devamlı buradayız da pek yorum yazmıyorum . nasılsınız?
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ahaaa geldi:) hosgeldin dostum
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Grafik leri inceledim eline sağlık
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()grafik attım profilimde grafik yerinden bakabilirsiniz, 3 tane farklı grafik attım neden düşebilir diye... önceki haftalarda uyarmıştım zaten ytd
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Evet yardımlarınız desteği niz icin saolun varolun düşüş varmı dostum gümüş için alım bekliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Altınlarımı_verinnn ()Allah razı olsun hocam biz sessizce takip ediyoruz minnet duyuyoruz hepinize saygılar
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Biz hoca değiliz desekte bize saran hocalar diyen bir kesim var malasef :) millet zarar etmesin diye uğraşsakta bazıları kızıyor işte... sanki düşüş olacak dediğimizde biz dediğimiz için oluyor, zaten olacak gözüken bir olayı göstermeye çalışıyoruz, yoksa ben gafik atmasamda mesela düşeceği varsa düşecek, sadece atmadığımızda burdakiler düştükten sonra farkedicek. Bizde önceden farketsinlerki önlemini alsın diye uğraşıyoruz, ama iyilikte yaramıyor bazılarına :)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Saygıdan hitap şekli bizimkisi hocam (:)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Takip edecekleri insanları doğru seçiyorlar demek ki hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Biz sallıyoruz, birileri gazlıyor, uzun vade bekleyenler bu düşüşlere aldırış etmeyebilir, yada gram arttırmak için fırsat olarak değerlendirebilir, fakat biz yeni alanlar terste kalmasın diye uyarıyoruz, yoksa banane milletin almasından satmasından zaten alan kendine ediyor satan kendine kâr yazıyor, kazanınca banamı veriyor ki kaybedince benim tasam olsun x)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam nasıl sallıyorum?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Rica ederim . hoca degiliz :)
Ahmetguzel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bazen nasıl denk getiyorlar merak etmiyor degilim :) . bizimi takip ediyor bunlar acaba?
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasıl denk getiriyorlar acaba ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Hocam tebrikler teşekkürler ons olarak nerede alıma baslayabiliriz ongorunuz önemli benim için
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()20 Aralığı atlatmışım burdan mı korkacam diyecem şimdi büyük konuşmayayım yinede :)