Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (310)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()1 2 rakam sallasana be dostum :) dusus uyi bir alim yeri ytd zaten tutar bence yine
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Nereye kadar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Dususte alim noktalari gumus ons olarak kisa vade neresidir ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Strani ()Sağol hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Göstergeler evet diyo :) ytd
Strani için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Strani ()Düşüş devam mı?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Diyar2135 @kavuncu @Arslan3311 grafige bakarsınız . ytd
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bir grafik paylaşacam bütün hakkını ve bundan sonraki bütün like haklarını o grafikte kullanmalısın.. )))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@xxbirzamanlarxx buyur bak istersen . ytd
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()dolar daha düşerse dolar alırım düşene göre tl var yarı yarıya ama Gümüşü 26 onsları görmeden parite yapmayı düşünmüyorum geri. Onay varmı üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Chn_gs ()Hocam suan için ne yapmaliyiz
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim sizede saygılar . elimizden geldigince cevap veriyoruz işte.
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yine haklı çıktınız yazacaktım az önce. Hatta dolar ları gümüşe parite yapmıştım geri. Dur dedim zaten yoğun yazma. Bu ablacığından saygılar efendim.
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()dolar da 13,46 döner düşüncem vardı geldi. şimdide kararsız kaldım.. sizin fikriniz nedir düşüş devammı dönermi.?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@deniz88 dolar için :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi 9.99gelirmi buralardan alsam makasla gram eksiltiyom
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@umuut81 bunlarda hep yükseliş haberi . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Sağolun hocam hepimize İnşaAllah
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Usta sen ne düşünürsün
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İyi kazanclar kardesim
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()çok doğru anlamışsınız :)
aslında uzun vadeciyim. mesela bir buçuk yıldır sepetimde bekleyen Altın , gümüş ve platin var. aylık tl gelirimden kalanın da değerini korumak isterim zira alım yapmadan her ay bir miktar tl havuzu oluşuyor
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()olmaz olurmu.. peki öngörünüz nedir.. ben az yukarı yapıp dönecek düşüncesindeyim..
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sizin tiyo ihtiyacınız yoktur diye tahmin ediyorum :) arazi geniş sadece direnc destek sallıyoruz işte :)
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Şu anda kaç kişi nin gözü tyolardadır ben gibi)))
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()elinde az tl kalmış. onunlada alım yapimmi yoksa kalsınmı diyor sanırım.. hadi ver tüyoyu bizde sebeplenelim..)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Pek anlayamadım demek istediğinizi. lakin orta vadeci iseniz uygun yerlerden ilave etme düşüncesi olabilir. ytd
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()%5-10 kadar tl si olanın beklemeye devam etmesini nasıl değerlendirirsiniz?
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler . seninde emeğine sağlık grafik güzel.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)