Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (89)
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()Çok yerinde çok doğru bir yorumlama olmuş aynı fikirdeyim tebrikler
hayat_bir_nefes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayat_bir_nefes ()Bak güzel kardeşim ben çok ciddi bir bataktayim şuan ama şunu anlatmaya çalışıyorum, witch 'ı dinlemek zorunda değildim bu onun suçu değil, kararımı ben kendim verdim dolayısıyla onu suçlamam hiç bir işe yaramaz, ben şuan uzgunum zaten , lütfen sakin düşünelim birbirimize kizmamiza gerek yok engellemeye de gerek yok, şuan benimde onceligim zarardan kurtulmak ama bu benim suçum ben karar verdim yani suç kimsenin değil, kararı kendimiz veririz diğer türlü hayatta kukla oluruz, sorumluluk almadan bu iş olmaz , kaldı ki witch satacak olan satsın dedi, sorumluluk niye kim alsın, o sağ olsun fikirlerini söylüyor canı sağ olsun
Beşiktaş35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beşiktaş35 ()O kızın kendini savunacak durumu yokta sizlermi cevap veriyorsunuz. Ne haliniz varsa görün. Sumdi bende sizleri engelleyecegim... Burada çok ahkam kesmeye gerek yok kimseninde kimseden farkı yok.
hayat_bir_nefes için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hayat_bir_nefes ()Güzel kardeşim engelleyecem derken öyle değil da, yani şöyle sorsanız: siz beklemede misiniz veya sattınız mi derseniz sıkıntı yok bence, alacağınız cevaptan hem kendiniz alacaksanız ona göre karar verirsiniz veya herkese satacaksaniz, hemde engellenmeyeceksiniz, kibiri düşünerek veya dile getirerek siz kibir yapmayın, kız kimseye yardım etmek zorunda değil kaldı ki ytd değildir diyor sürekli, yani dinlemeyebilirsiniz demek benim haddime değil ama gerçekten şu kızı rahat bırakın da
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ():) memnun oldum
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Takip ettiğim bir döviz olmadığı için sordum ustam. 9.67 parçalı alım için uygun mu?
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Bizim mb zaten ayakta uyuyor, umurlarında değil piyasa :))
Cevap için teşekkür ederim sayın @Mennan_usta
0BeğenmedimŞikayet
ÇÖL__ASLANI ()Bulaşık yıkamaktan elleri buruş buruş olmuş. Ellerine ütü yapıyor! :)
@falcon38
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gisoow ()Ben satmadım, çıkacağına inancım var beklemedeyim
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Maliyetiniz nedir?
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()dayı herkez dolarını sattımı bı benmı mal gıbı kaldım
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Nerede kendisi yine kayboldu :)
@falcon38
ÇÖL__ASLANI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ():)))
Zaman acımasız
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Alt yorum da
Sordugu, soru
Çad içindir, cevabımda
Saygılar
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Ok ; ) hakkaten yaşlandık.
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()Kimden hocam, bizim mb den mi? Cad tarafı mı, i?
0BeğenmedimŞikayet
ÇÖL__ASLANI ()Ben unuturumda; @falcon38 unutur mu bilmem ! :)
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Göz atıcam paylaşımlarına :)
Sevgiler saygılar
Rocka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bari sen yapma
Kardeşim
Yaşlandığımı kabul ediyorum
İlgili yorumum
Kanada doları içindir
Her şeyi göze aldılar dedigin kişiler
İki ankete
1200 baz verirler!
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Aralık beklentiniz bu yöndemi mennan kardeşim
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Unutun onu :)
ÇÖL__ASLANI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇÖL__ASLANI ()Aleykümselam. Teşekkürler.
Sema44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Usta sen yaşlanmış sin. Adamlar herşeyi göze aldı. Bu saatten sonra geri vites yapmazlar tam gaz devam edecekler.
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Bizi zorluyorsun kardeşim
Peş, peşe faiz artışı bekliyorum
Karar size aittir!
Saygılar
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozguroza ()Hocam bu makaslara nasıl bir çözüm bulacağız özel kur bile 10, 11 kuruş oluyor bazen tavsiyeniz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Ustam biraz önce CAD ile ilgili yorumunu rica etmiştim.