Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()@Onursal5701 bende yaziyorum dusmuyor sanirim yorum hocam. Arpalari satamadim maliyet 1.45 uzmez diye dusunuyorum 2.5 tl hedefi dusununce.
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam Arpa coin leri yine satamadım
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Cevap yazmışımdır veya sizin sorunuz bana gelmemiştir.
dogu23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()ya hocam ben 1 sporu sordum 1 cevap alamadım millet 1 saat içinde aynı kişi size 5-6 soru sordu hepsine cevap verdiniz. galiba benim sorum size çok mantıksız gelmişti. neyse bir daha rahatsız etmem. şimdiye kadar yardımlarınız için size teşekkür ederim. umarım daha çok kazanırsınız hayırlı geceleriniz olsun...
0BeğenmedimŞikayet
60Tktl35 ()Eyvallah kardeşim teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Genel bir yataylık var, alıcı satıcı çekişmesi yaşanıyor. Belirsizlik devam ediyor ama yön belli olduğu zaman mumların boyu 1 mum solundaki mumlardan min.3tanesini yutan mum olur
60Tktl35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
60Tktl35 ()Onursal bey SHIBTRY formasyon paylaşa bilir misiniz rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Ellerin dert görmesin hocam. verdim talimatı hayırlısıyla..
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()0.0008000 de x14 le full satış yapııp çıkma kararı aldım üstadım... btc güven vermedi x10 da stop bekletiyorum ama daha gideri yok gibi... teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal0707 ()12 usd civarı almıştım halen duruyor % 50 satış yapayım gerisi dursun
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()İncelemedim bilgim yok özür dilerim. Hiç takip etmediğim bir coin. İsterseniz o coinle ilgili arkadaşlara danışınız.
Erdal0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdal0707 ()@Onursal5701 hocam iyi akşamlar DOT hedef nedir acaba..?
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Shıp USD de 75 geçişi ile bayrak direği tepesi 8280de kâr satışı veya isteyen full satışı yapıp flama yapmasını bekleyebilir. 21:00 mumuna kadar olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Grafikte ki olasılıkları risk satın alma durumu sizin. En tepe aşılımını beklersin veya orayı test etmesini, ya ikili tepe aşımını veya test etmesini riskini satın alırsın veya bu kadar yeter der alır parayı sayarsın sıcak sıcak evinde.
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Üstad ship x13 de şuan , satayım mı artık , daha gideri yok gibi... sorumluluk benim, fikrini almak istedim.