Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
5BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Sizler rahat dursanız bakacamda. Ekmeğimize mana olan yine sizlersiniz. Cok kişi burada Onur hocanın attığı grafikten faydalanıp 0.00054 bekledi ve 70 den 80den sattı ne diye like istedi diye laf söylüyorsunuz.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()lost sizede mi bulasti :)))
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Bosverin hocam takmayın basın engeli geçin en güzeli. )))
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Hocam ben burada grafik atan emek veren herkese like veriyorum ayırmam kimseyi like hakkım bittiyse tsk. ederim. Siz seviliyorsunuz cok kişi tarafından zaten . Saygılar Hayırlı Cumalar...
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Kuyruk acıları neden kaynaklanıyor bana bilmiyorum.
doğan43 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Çünkü kendisi lostun yancısı ve lost ile o bende engelli.
4BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Btt de tersde kaldığında burada en cok yazan her hocadan yardım bekleyen biriydiniz Elif hanım. Her sey para grafik değil diyen arkadaşımı like lıyorsunuz
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Bir onceki mesajimi ihmal edin lutfen. Bildirimleri okurken karisiklik oldu
Nobunaga için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Sen ironi nedir biliyormusun? Tanımadığın insan hakkında ne hakla hüküm veriyorsun
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Ha tamam:))) Rahat birakin hocalari bana sandim. Bu stres insani alingan yapiyor
1BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Teşekkür ederim.
2BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Ben sizin dediginizi destekledim aslinda
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Ya lutfen diyorum bak ne abarttinız like konusunu ama ya. Rahat bırakın hocaları her biri takip ettikleri coinleri bizlerle paylaşıyor. Allah iyi niyetli olan herkesden razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Evren75 ()Sağolun sayenizde düşmeden birşey satabildim hocam büyük fincan 24 hedefi iptalmi maticte
1BeğenmedimŞikayet
Nobunaga ()Like aslinda sembolik birsey, ben cogu zaman tesekkur amacli kullaniyorum. Paylasim yapan birisi like sayisina gore kac kisinin faydalanmis oldugunu anlayabilir. Eger hic yorum yada like gelmiyorsa bosuna yaziyorum galiba, sayfayi mesgul ediyorum zaten kimse tepki vermiyor diyebilir.
4BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Birde ben burada grafiklerinden faydalanamayıp para kazanmayacaksam burada işim ne 3 tane cocuk okutuyorum kardeş hersey almıs basını gitmiş hangi coin cıkacakda az biraz kar edecem diye canım çıkıyor. Huzur verinde tüm hocalar islerini etsin.
1BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Biz buna dilenme demeyelim . Emeginin hakkı desez daha hoş.
1BeğenmedimŞikayet
Fgs ()Sen bakma onlara kardeş inan verdiğin grafiklerle coinlerle arkada olan bizler size teşekkür ediyoruz. İnsanlara yarıyor diyerleri kendine çalışıyor birde birşey bilseler. Boş ver takılma onlara sen valla senin sayende zarardan kurtardım. Saol
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam hakınızı helal edin matik coin alımı yapacam burdan alım uygunmudur 18 kadar bi düzeltme gelebilirimi
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Verdiğiniz bilgiler için
5BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bana bu şekilde sataşanların yazdıklarına like atanlar var. O kişiler iyi bilirler bana ne kadar fazla sataşır ise o kadar beğeni alırlar. Ve bu kişiler sayfada değer görür şikayet bile edilmez
Acemialtinc için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Eminim sizlerede atmisizdir emek verip bir grafik paylastiysaniz . Ortalıği karistirmayın lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Belli belli
0BeğenmedimŞikayet
Güneşin_kızı ()Onursal hocam iyi geceler, lazıo ortlamam 130. Ne yapmalıyım sizce daha da aşağı gider mi
1BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()Niye kıskanıyormusun