Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 11:34:36
EUR 36.2257 11:34:36
USD 34.5570 11:34:36
ALTIN ONS $2698.0300 11:34:36

Konu: matıc tl

⭐⭐Onursal5701 ()
Bitcoin

Yorumlar (68)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

5BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Sizler rahat dursanız bakacamda. Ekmeğimize mana olan yine sizlersiniz. Cok kişi burada Onur hocanın attığı grafikten faydalanıp 0.00054 bekledi ve 70 den 80den sattı ne diye like istedi diye laf söylüyorsunuz.

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

lost sizede mi bulasti :)))

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Bosverin hocam takmayın basın engeli geçin en güzeli. )))

0BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Hocam ben burada grafik atan emek veren herkese like veriyorum ayırmam kimseyi like hakkım bittiyse tsk. ederim. Siz seviliyorsunuz cok kişi tarafından zaten . Saygılar Hayırlı Cumalar...

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Kuyruk acıları neden kaynaklanıyor bana bilmiyorum.

doğan43 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Çünkü kendisi lostun yancısı ve lost ile o bende engelli.

4BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Btt de tersde kaldığında burada en cok yazan her hocadan yardım bekleyen biriydiniz Elif hanım. Her sey para grafik değil diyen arkadaşımı like lıyorsunuz

ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

Bir onceki mesajimi ihmal edin lutfen. Bildirimleri okurken karisiklik oldu

Nobunaga için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Acemialtinc ()

Sen ironi nedir biliyormusun? Tanımadığın insan hakkında ne hakla hüküm veriyorsun

maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

Ha tamam:))) Rahat birakin hocalari bana sandim. Bu stres insani alingan yapiyor

1BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Teşekkür ederim.

2BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

Ben sizin dediginizi destekledim aslinda

0BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Ya lutfen diyorum bak ne abarttinız like konusunu ama ya. Rahat bırakın hocaları her biri takip ettikleri coinleri bizlerle paylaşıyor. Allah iyi niyetli olan herkesden razı olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Evren75 ()

Sağolun sayenizde düşmeden birşey satabildim hocam büyük fincan 24 hedefi iptalmi maticte

1BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

Like aslinda sembolik birsey, ben cogu zaman tesekkur amacli kullaniyorum. Paylasim yapan birisi like sayisina gore kac kisinin faydalanmis oldugunu anlayabilir. Eger hic yorum yada like gelmiyorsa bosuna yaziyorum galiba, sayfayi mesgul ediyorum zaten kimse tepki vermiyor diyebilir.

4BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Birde ben burada grafiklerinden faydalanamayıp para kazanmayacaksam burada işim ne 3 tane cocuk okutuyorum kardeş hersey almıs basını gitmiş hangi coin cıkacakda az biraz kar edecem diye canım çıkıyor. Huzur verinde tüm hocalar islerini etsin.

1BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Biz buna dilenme demeyelim . Emeginin hakkı desez daha hoş.

1BeğenmedimŞikayet

Fgs ()

Sen bakma onlara kardeş inan verdiğin grafiklerle coinlerle arkada olan bizler size teşekkür ediyoruz. İnsanlara yarıyor diyerleri kendine çalışıyor birde birşey bilseler. Boş ver takılma onlara sen valla senin sayende zarardan kurtardım. Saol

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Hocam hakınızı helal edin matik coin alımı yapacam burdan alım uygunmudur 18 kadar bi düzeltme gelebilirimi

0BeğenmedimŞikayet

Elazıııığ ()

Verdiğiniz bilgiler için

5BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Bana bu şekilde sataşanların yazdıklarına like atanlar var. O kişiler iyi bilirler bana ne kadar fazla sataşır ise o kadar beğeni alırlar. Ve bu kişiler sayfada değer görür şikayet bile edilmez

Acemialtinc için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

doğan43 ()

Eminim sizlerede atmisizdir emek verip bir grafik paylastiysaniz . Ortalıği karistirmayın lütfen.

0BeğenmedimŞikayet

Acemialtinc ()

Belli belli

0BeğenmedimŞikayet

Güneşin_kızı ()

Onursal hocam iyi geceler, lazıo ortlamam 130. Ne yapmalıyım sizce daha da aşağı gider mi

1BeğenmedimŞikayet

Acemialtinc ()

Niye kıskanıyormusun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum