Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()VET/USDT haftalık grafikte şuan görünüm pozitif ve haftalık MA20 seviyesi olan güncel olarak 0.10560$ bugün itibariyle bu seviyenin üstünde kalması, tutunması yukarı yönde pozitifliğini sürdürecek olması ve altkoinler çoğu şuan akümüle sürecinde ve BTC'yi bekliyor diyebilirim.. Grafiktede gözüken ve günlük 200 MA'yi zorladığı görünüyor, şuan 0.27983$ seviyesinden gelen alçalan trend desteğinin üstünde ve bu desteğin üstünde kaldıkça 200 günlük MA'nin üstünde her daim yukarı yönlü hedef hedefinin grafiktede belirttiğim gibi bir tobo görünümü de mevcut kısa vadede hedefler 0.14420$-0.15722$ seviyeleridir.. Şuan BTC ve BTC. D'nin yükselen bir görünümü mevcut şayet aşağı yönde salınım yaparsa BTC. D kısa vadeli altlarda yeniden yükselişler yaşanması sözkonusudur..
Aliby için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aliby ()vet yorumu yapabilir misiniz arkadaşlar sene sonu 2.20 dolar tahmini var ama
1BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()4-4,5 ilk hedef insallah :)
seke için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seke ()Merhaba büyük kaptan. Total 4 trilyon hedefimiz güncelmidir
Nicotinee için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()İçeriz tabiki memnuniyetle @Ar_er :)
Ar_er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ar_er ()Ooo okey mi tamamdır. tas çalabilirim ama :)
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Keşke geçilse hocam bıktı usandırdı çekilmez oldu ama sabrediyoz :)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Bermuda Seytan üçgeni gibi olduk :). Olur , olur. Okeye 4. Lazimdi zaten.
Ar_er için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ar_er ()Allah muhabbetinizi daim etsin, paslasmalariniz hedeflerinizden bile güzel sayın @Sherloch @CoDeX© :) pesinizdeyim hedefi karsimiza aldık yola devam. @Nicotinee kaptanlada hedeflere varınca sizlerle bı çay içmekte nasip olur inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Dursun iota raven ve holo al
New_world_Bitcoin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Diğerleri dursunmu
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Sat iota raven ve holo al
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam altlar bu arada yukselecekmi
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Satıp senin dedigindenmi alsam
0BeğenmedimŞikayet
tigres ()Doge'den hiç ümitli değilim
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Avax daha x yapmaz
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Bende çok çeşit var balina hangisine girerse onu hemen satıyorum çıkmayan coinlere geçiyorum
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Sepette avax doge fill btt trx ve son aldığım vet var:)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Yasağı kaldırmak istemez mi:)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()İota dikkat et çıkacak bide raven
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Loopring dende yüzde 20 aldım grt den yüzde 15
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ():):)sağlık olsun şimdi kâr cebe yakışıyor alıp bekleme zamanı degil
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()@Sherloch usta paylaşın hedeflerinizi de size güvenen lerde bilgi sahibi olsun,
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Az çok tahmin edebiliyorum ama bizim milletimizde maalesef ki o sabır yok hemen kar etmek ister kar etmezse şayet, EOS'ta olduğu gibi kafanın etini yerler.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Benimki ucuz a gitti 13.88 )))
2BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()@CoDeX© hocamiz zaten son mesajinda bir kuble bahsetti.
Toygold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch (); ) zebun zaten bak hedeflefim bi türlü gelmiyor. Iyicene geriliyorum. Benim bile sabrimi tüketiler neredeyse.
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Bende sattım magici paribuda 21 gördü 16 ya yetisebildim:)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bereketli olsun bugün Güney Kore borsasında listelenme ve CRV ile ortaklıkta yaptılar..