Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0417 18:10:10
EUR 36.0051 18:10:10
USD 34.5171 18:10:10
ALTIN ONS $2695.1150 18:10:10

Konu: Gümüş kapanış değerlendirmesi YTD

⭐⭐Murat5635 ()
Gümüş
< br />her şey yolunda giderse 6.73 6.83 test edilir
video da da söylediğim gibi hiç bir şeyin garantisi yok rakamları destek dirençleri takip önemli

Yorumlar (59)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

hakan33 ()

Adaşım cuma günü 6.37 gibi kiramadigini düşünüp yarı dolara geçtim lion hocamız 6 8 Ekim'de veriler var diyor gümüşten umutlu sen ne düşünüyorsun gerekirse yarın tekrar ful gümüşe geçip 8 Ekim verileri ile dolara temelli dönüş yapayım diyorum

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

geçmiş olsun arkadaşım, bak sana barıstan nane lımon sarkısını hedıye edıyorum dınlerken yudumla :)

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Selam dostum. Benim yaş da 40 oldu :) Gümüş yorar beni. Zaten hiç anlamam :)

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Aras, gümüş genç işi, uğraşma sen dostum, dolarla uğraş. Ben uğraşırım gümüşle. Hesap ortada, yaş 20-30 arası gümüş,30-50 arası dolar:)))

VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Merhaba . Ben bıraktım gümüş işini. USD de bekliyorum kendi adıma ytd.

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Emeğine sağlık kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Geçmiş olsun hocam elinize emeğinize sağlık. Magusa Limanı adlı fon müziği de anlamlı olmuş :) Bakalim gram gümüş 6.73 limanına demir atabilecek mi?

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Çok güzel bir eğitim de olmuş aynı zamanda, izlerken grafik çalışmış da oluyorum, seni tebrik ediyorum, ellerine sağlık.

6,73 duyduğum zaman siz de aklıma geliyorsunuz @VforVendetta• :)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Okumayanlar için alttaki yoruma dikkat diyorum ve ben de şayet manipülasyon olmamazsa söylediklerine katılıyorum. Büyük emek var 49 uncu lıke ta benden. Bence 100 lıke tan fazlasını hak ediyor.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Mutlu hafta sonları kankim nasılsın iyimisin ustana ve sana bol köpüklü kahve verdim afiyet şeker olsun
Gümüş te biraz daha sabır dibini sıyırdılar iyice ne arıyorlar kankim bunlar:)

ÖzLem_09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TEK571 ()

Teşekkürler. Emeğinize sağlık. Teşekkürler. Emeğinize sağlık. celik2119 ve sizin gibi kişiler bu sitede hayır dua alıyorsunuz. Bilin istedim. Kolay gelsin.

0BeğenmedimŞikayet

Sinay57 ()

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Çok güzel anlatmissiniz emeğinize sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

hkaratas ()

Emeğine sağlık hocam. Allah razı olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Al_Işık ()

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Eline sağlık teşekkürler. Sağol Varol.

0BeğenmedimŞikayet

Kalenderbey ()

Kralovski emegine saglik abi.

0BeğenmedimŞikayet

Egeliinci ()

Emeğinize sağlık Murat bey.

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Teşekkürler @Murat5635.
Saygilar. Geçmiş olsun.

0BeğenmedimŞikayet

scorpio ()

Video nun saniyesini bile 7.0 dan kapatmışsınız bu bana yeter :) .. şaka bi tarafa müthiş bir analiz olmuş yaa . ellerinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

NİYAGARA ()

Güzel anlatım, geçmiş olsun.
İnşaallah artık çıkış yoluna girmiştir.

1BeğenmedimŞikayet

ÖzLem_09 ()

Geçmiş olsun emeğine sağlık ustam

0BeğenmedimŞikayet

37depdep ()

Öncelikle Allah Şifalar versin @Murat5635 hocam. Açıklayıcı bilgiler için çok sağolun. Bereketli kazançlar ve sağlık dolu günler dileriz.

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetsaim ()

Açıklayıcı, anlaşılır güzel bir paylaşım olmuş, Allah razı olsun kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar hocam. Eline diline yüreğine sağlık, Rab'bim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah, çok güzel anlayacağımız dilde bir anlatım olmuş, her şeyin hayırlısı diyelim, iyi tatiller

0BeğenmedimŞikayet

turna58 ()

Murat hoca sağolun emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

murat hocam emeğine ağzına sağlık. rabbim bir an önce şifa verirde eski sesine sağlığına kavuşursun. bu durumda bile takipcilerini düşünüp analiz paylaşıyrsun. Allah razı olsun. hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

BAFRALİ5516 ()

Eline emeğine sağlık abi Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah amin

3BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Emeğine sağlık üstadım, güzel bir paylaşım olmuş.

0BeğenmedimŞikayet

Yasing ()

Geçmiş olsun birader emekleriniz için teşekkürler. Başarılı buluyorum sizi tebrik ediyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah Dostum.
Eline diline sağlık, çok güzel bir anlatım olmuş yine.
@Murat5635

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum