Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (186)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()22.80-85 i kırarsak hayır diyebiliriz bro :) ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Ustam takmisiniz gözlükleri metrikse bağladınız olayı ?
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bro
hayir mi diyelim
buna
")
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah diyelim kritik seviyeleri aşarsa sorun kalmaz, bilmukabele cümleten
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Eyvallah kardeşim emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()galiba#bereketli kazanclar dostum...
0BeğenmedimŞikayet
04barkod ()Dayi nazar edecek
5BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Galiba ons gümüşü uçuş moduna almışlar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
bönbönbakan ()Bırakın Allah aşkına :)) 2021 Ocaktan Hazirana gümüş sağlam kar bıraktı.
NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar ben gümüşte yükseliş beklentisinde olmayan biriydim bilenler mutlaka vardır. Sebebini çok kez açıkladım. 10 yıllık çanağın düzeltmeyi %50 geri alma seviyesi olan 30.5-31 dolar kırılmadan üzerinde aylık kapanış gelmeden yükselişlerde hala tepki seviyesinde kalıyoruz yani ve arada dalgalı yükselişler olsa da aslında gümüş yükseliş değil hala düşüş trendinde çıkamadı uzun yıllardır. Denese de aşamadı.
Bu yüzden belki 1 yıl oldu o seviyeyi aşamazsak ben gümüş yatırımlarıma son vereceğimi açıklamıştım. Ve Reddit vakasında dahi aşamadı. Tabi tam bir düşüş süreci de yok ileri geri yatay bandda 1 yıldır konsolidasyon sürecinde.
Gümüş alın almayın diye karışmam ama uyarıları çok defa yaptım. Bir de yatırım yapma kararı ve analiz konusu başka bir şey. Hem sayfadaki dostlara yardım amaçlı hem de düşüş de olsa yükseliş de olsa fırsat ya da ihtimal görürsem paylaştım. Hatta en son gördüğümüz zirveden aylar önce de düşerken de çok uyardım ama kesin konuşmak da doğru olmuyor. Genellikle 2 yöne de görebildiğim ihtimal paylaşımı yaparım elimden geldiği kadar ama sonuçta kararı veren oyun kurucular.
NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİYAGARA ()2021'in başından beri gümüş yatırımınızın olmadığına çok şaşırdım doğrusu.
Halbuki aylardır sürekli gümüş sayfasında yazıyorsunuz.
Demek ki bu düşüşü gördünüz ki gümüş almadınız.
Keşke siz de simsonlu bir tahtada:
Gümüş almayın
Gümüş almayın
Gümüş almayın
...
diye söyleseydiniz.
İnanın belki bu daha iyi olurdu.
Hayırlı günler, bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Amin İnşâAllah.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne ilgisi var kardeş boş yapan şu an sensin. Ben 7.89 civarı zirve gelmeden önce yükseliş fm atmıştım ama gümüş yatırımını bıraktığım için almadım. Herkesin kendi kararı. Benim kararım da böyle.
mustafayekta32 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O haberi izlemedim ama bi bakarım. Kolay bi iş değil tabi Allah herkesin yardımcısı olsun. Lütfen çok kimse kafasına takmasın. Bizim olan bize geri dönecektir inşallah.
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
mustafayekta32 ()kardeiş bak sende boş yapma duşunce böyle yukselseydi keşke alaydık dersin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında bu konularda bilgi vermiyorum ama bu yılın başlarında gümüş yatırımı yapmama kararımı sayfada açıklamıştım. Kısaca yok yani
honourr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Anladım, problem yok.
İnşâAllah düştüğü gibi hızlı çıksın da moraller yerine gelsin. Yoksa durum vahim. akşam haberlerde genç elektrikçi olayı vardı. Milletin sinirleri çok gergin. Durumu yöneten var, yönetemeyen var.
İnşâAllah dönüş başlar.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim ablacım
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()Sizin hali hazırda gümüş yatırımıminiz var mi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Okudum teşekkür ederim. İnsaallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Yaseminnisa sana yazcam yorum @Hummad dosta gitti :) Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mezar turizm kadar iddialı ve kararlı değil lakin idare edeceğiz ablacım bir umut :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim üstadım
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Zannedersem aynısı tekerrür edecek. ytd
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Nevkar slave nin bi yazısı vardı
Benimde terste kalma diye
hatırladınmı
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim kardeşim. Dediğin çok doğru. Bir şekilde baskı sürüyor ama eğer dolar yükselmese gümüş TL çok düşük bir yerler gelecekti. Esasen her türlü zarar ettirdiler.
Malesef şimdilik ters kolerasyon şekilde ilerliyor onslar ile dolar, önceleri daha doğrusal bi kolerasyon vardı.
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Bos kardeşim dolar yükselecekse önlem alıyorlar gibime geliyor. Onsu düşürüp TL olarak gerilemesi sağlanıyor gibi. Dolar çıkarsa ons düşecek böyle filmi seyredeceğiz:((