Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 06:29:54
EUR 36.2086 06:29:54
USD 34.5321 06:29:54
ALTIN ONS $2686.8500 06:29:54

Konu: Gümüşte şartlar değişene kadar bana müsade ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Gümüş

Arkadaşlar siyah, kırmızı ve lacivert çizgilere odaklanın takip amaçlı ve kendi hareket planımı anlatan bir çalışmadır kimse için yatırım tavsiyesi değildir hiç bir rakamın geleceğinin garantisi yoktur bir haber veri akışı her şeyi değiştirir , her birey kendi riskini alır der hakan hocam

Herkese huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyorum

Yorumlar (118)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Saygıdeğer @Murat5635 hocam bana ulaşan 2. mesajınız bu yorumunuz, 1. olan gece size kopyaladığım,

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Eyvallah bende bilmeden alıp satmıştım. Şimdi baktım da tahrik etti beni:) yüzde 13 düşmüş sattığım rakamdan:)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

kardeşim kırdı sağlam olması için iki kapanış lazım ama gümüşte 2 kapanış beklerken 6.73 te buluruz kendimizi :) ytd

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

yok hiç bakmıyorum ona

Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Abi 6.58 kırıldım i alayimmi

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Murat paladyum takip ediyor musun? Dostum En sattığım pala rakamından 19 Gr artıda. Bugün tek düşen metal heralde:)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Tmm İnşallah Dostum

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

yok sepet iyidir vazgeçme oranları iyi ayarla sadece :)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Murat illa döviz yapmak diye bir şey yok. Ancak full olmaktansa buradan çeviri mantıklı olur diye aklımdan geçen. Yoksa bekleyelim mi? Msjı tekrar okuyunca aklıma geldi:)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Allah razı olsun Dostum tam olarak bunu sordum:)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

altta rakamlar aynı 11.54 üstü kapanış alırsa gider 11.62 üstü alırsa daha herkes arkasından bakar

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Bunu yazdın bu rakamları diyorum zaten, o rakamları 11.39 gördüğü zaman zaten full gümüş vardı, şimdi takip edilmesi gereken aynı yerler midir?

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

düştü cevap verdim

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Murat5635 Murat Hocam demek istediğinizi anladım. iyiliğime kurdunuz bu cümlelere, nezaketiniz için teşekkür ederim. kafamın karıştığı dogrudur sordugum sorularla. huyum kurusun:((

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

alt rakamlar derken 11.40 11.20 arası her yerden alınır sterlin yazdım bunu da

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Kendime cevap yazmışım düştü mü iki msj Dostum

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

49 üstü geldi alt rakamlar kafama takılmıştı. Görüyorsun takip etmek de yetmiyor:(

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Takip ediyorum onu ama rakamlar kafamı karıştırıyor. Bu rakamlar nasıl diye sorsam ne dersin

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Anladım ben soru sorulunca senin rahatsızlığını değil sıranın kafa karışıklığını demek istedim, yoksa seni biliyoruz biz Dostum:)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

@Aa1 bu arada sepete illa döviz konulacaksa ilk tercihim sterlin

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

şimdi burdan @Şeker_kız_Candey_ de yanlış anlamasın çok soru deyince bana soru sorulmasından rahatsız olduğum anlamı çıkmasın onu demek istemiyorum :)
soru sorduğun kişinin yatırım anlayışı ile risk algısı sana uyumlu değilse yanlışa gidersin bunu çok yaşadık gram sayfasında birine uyan kişi gramı sattı 365 lirada arkadaş tl de kaldı gram 540 görünce hocam beni yaktınız dedi hocadan cevap ben sattım borsada falan hisse aldım parayı ikiye katladım oldu bilmem anlatabildim mi

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Bu sefer zaten full olman kolay kolay. Sepet iyidir

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

İşte senin dediğin gibi çok sorup çok kişiyi dinleyince insan hata yapıyor. Ama hatalardan ders almak önemli. Seneye bu msj üzerinde konuşuruz tekrar nasip ise:)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

sepet yapmak iyidir riski bölmek iyidir geçende yazdım 6.27 den almayanlar yine yanlış zamanda trene binecek hatta sen o zaman biz iner miyiz dedin inşaAllah dedim geçen
(eğer işler tahmin ettiğim gibi sarpa sararsa seneye bu vakitler ah geçen sene almadık ve ya ah geçen sene şu fiyata sattık mesajlarını çok okuruz Allah ömür verirse)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

hak gözeterek yaptığım bir iş yok kardeşim tek amacım yardımcı olup hata yapacak potansyeli olan arkadaşları uyarmak

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Evet bu msj düşmemiş yeni gördüm

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Murat5635 bereketli olsun paranız. çok teşekkür ederim. hakkınızı helal ediniz

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

@Aa1 az önce düşmemiş mesaj

3BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Murat5635 (3 dakika önce) Cevap yaz
Konu: Gümüşte şartlar değişene kadar bana müsade ytd

@Şeker_kız_Candey_ çok soru sormak hem kafa karışıklığına hem karşıda kinin size rahat cevap verememesine sebep olur piyasanın her hareketine reaksiyon veremez kimse
şu an elinde gümüş olanlarlar değil 5 lira olacak diye almayanlar stres yapmalı
6.58 ilk satış hedefimdi vazgeçtim kar yeterli diyen sata bilir ama terste ki birinin gireceği risk değil bu 6.72 de satarım diğer parçayı da 6.98 de satarım yukarı giderse elimde parça olur aşağı giderse yerine yine alırım ons altın 1860 bölgesini dener kıramaz ise tüm gram cinslerini dövize geçerim yok eğer kırarsa zaten gümüş 8 hedefine yürür bunu bugünden bilmek yeteneği kimsede yok ytd

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Aynen kardeşim. Bazen Py gibi düşünmek gerekir herkes ağlarken al. Herkes gülerken sat :)) Elimdeki gümüşlerin maliyetini ben bile unuttum. :)))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum