Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0465 08:41:21
EUR 36.1856 08:41:21
USD 34.5551 08:41:21
ALTIN ONS $2686.9400 08:41:21

Grafiği gönderen: celik2119

İndirimler başladı

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

Borsada işleri iyi gelirmi buralara
Borsayi öğret desem öğretmez :)

Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Whitestar61 ()

Fotojenik hissediyoruz hocam kendimizi ondan olsa gerek:)

Roubini için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

Roubini usta bayramda dolar inecek cıkacak dedin indi cıktı ee şimdi ne oalcak bir yorum yapmanı bekleriz illaki dolarmı alman gerekli yorum için :)

0BeğenmedimŞikayet

Roubini ()

hocam ben resim çekmem,
telefondan oyun oynanmam.
bana matriksi açsın, şarjı uzun gitsin, alo desin, bir de kulaklık çıkışı güzel olsun bana yeter.

Whitestar61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Whitestar61 ()

Xıaomiye devam hocam onunda güzel modelleri var.. Yeni çıkanlar 11 modeli kamera olayında gayet iyi tr ye yeni düşmeye başladı ama oda 10 bin TL. Alım gücümüz aratmadığı sürece işimiz zor.
Hayırlı günler.

1BeğenmedimŞikayet

OğuzeliGaziantep ()

Sana uysalardi şuan atlet ve don da gidecekti

Özer_cemil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Hocam önemli olan yüzde 50 ötv dilimine inmesi. Puma ve kamiq inmiş. Renegade de inerse alınır. Euroyu beklemeye gerek yok bence :)

WassAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roubini ()

ben 2011 3008'e biniyorum. Sıfır aileme almıştım, sonra onlardan geri aldım. 180 binde.

Hanım da alalım alalım dedi, tamam alalım ama alacaksam urus alırım dedim, o niyetle ulustaki galerilere gittik. Kapıya 3008'le gelince adamlar beni takmadı. aahah Kapıları kitlemişlerdi. Binmeden bu arabayı nasıl alalım dedim :))
sonra da hanım mıy mıy yaptı kaldı.

honda_nc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

silverster ()

Kaynak neresi acaba

1BeğenmedimŞikayet

Roubini ()

maalesef hocam maalesef.
lükse çok düşkünüz.
ıphone, bmw, mercedes...

adam maaşının 4 katı telefon alıyor.

2018'De Telefonum bozulmuştu, telefonlara bakmıştım hisseni sat al o kadar parayı ne yapacaksın dediler. ıphone 7 plus al al, 5,5 k fiyatı vardı. gittim xiaominin 1100 tlye modelini aldım. :)) aralık ayında zorla ıphone 11 aldırdlar bana. Yoksa almazdım ben. Gene xiaomi alacaktım :))

0BeğenmedimŞikayet

Kimsin_sen_ ()

Çok abartılı bir indirim olmaz seneye patlar asıl indirimler

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

honda_nc ()

Bunu bir öğrensek.. mal ile sınıf atlamak statü kazanmak olacak şey değil

0BeğenmedimŞikayet

honda_nc ()

Benim gibi düşünenler çıktığı için seviniyorum..2007 Toyota kullanıyorum.. km söylemiyorum kimse inanmıyor.. değiştirmeyi hiç düşünmedim

0BeğenmedimŞikayet

Dash ()

Borsadamı degrrlendirdiniz

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

Euro da 9.50 gelmese de alıyor muyuz renagade i?
Yoksa 9.50 de gelsin daha hesaplı alalım diye mi bekliyoruz?

0BeğenmedimŞikayet

Whitestar61 ()

Eldekiyle yaşamayı ögrenmemiz lazım her sene araba değiştiriyoruz, telefon değiştirdi gibi toplum olarak bunu ögrenmemiz lazım maalesef..

1BeğenmedimŞikayet

Roubini ()

temmuzda kardeşime 208 alacaktım, 300 k dediler. Hatta bu fiyata bile bulamazsınız demişlerdi.
Bende beynimi kullandım, arabaya para vereceğime ülkede en ucuz kalmış varlıklara yatırdım, toplam 96 k koydu :)

halen araba alınmaz diyorum.
paranızla araba parasını çıkartacak yatırımlar yapın.

0BeğenmedimŞikayet

Whitestar61 ()

Paylaşım için teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bu başlangıç. Eylülde daha fazla model olur

Macquarie için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Whitestar61 ()

Bu fiyatlardan araba alınmaz, yıllarca çalış kredi öde. Giydirilmiş indirilmiş fiyatlar :) 2008 model aracım var 1.6 dizel i30 hyundai yakıtıda ucuz canavar gibi 250 binde. binerim 3 yıl daha.

0BeğenmedimŞikayet

Macquarie ()

@celik2119 hocam araç bulunabiliyor mu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum