Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0466 09:23:56
EUR 36.2105 09:23:56
USD 34.5747 09:23:56
ALTIN ONS $2687.6050 09:23:56

Grafiği gönderen: celik2119

İndirimler başladı

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

Fişekler.
Elbette ytd.

Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mennan_usta ()

Bende borsacıyım, kendi çapımda
Yıllardır bu sayfada amatörce yorum yazarım
Bir tek gün, hiç bir üyenin yatırımını küçümsemedim, kazandıgımı yazmadım
İsteyen ekranı izler, isteyen parasını yakar!
Bu kişinin kararıdır, saygılı olmakta bizim işimizdir

Saygılar

Kenshin1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

winddr ()

Geçenlerde bundan bahsediyordunuz. Siz gerçekten birşeyler biliyorsunuz. Admin sizsiniz galiba ama starlar eksik :))

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

rakam vermem doğru olmaz ortalama büyükşehir bir daire parası sermaye diyelim çok kısa zaman diliminde 7.2x den 8.2x satıldı akabinde ons 1720 den alındı dolarla beraber çıkan ons 1870 gibi satıldı ilk 8.350 lerde alınan 8.70 lerde satıldı şuan düşüş kanalında olan gümüşü dahi kanal dibi alıp tepki yükselişinde satıyorum düşüş kırımının 3de1 kadar yükseliş tepkisi verir senin anlayacağın dolar ons alıp yatarsan 5 para etmez :) şuanki hedef onslar ve 8.50 altı dolar saygılar.

Karamet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihangir0505 ()

Deniz hnm hangi rakamlar alış yeriniz

Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karamet ()

Ahmet , soğumak istiyorum borsadan, rakam yazar mısın ltfN
(Sermayen nakadar? )

Kenshin, hangi hisse(ler) ¿

82ahmet42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

Buranın borsa sayfasıda var olmadı TALEP EDİN faiz sayfasıda acarlar..
Borsa tavsiyen için teşekkürler..
Ben dolar, altn, gümüş alıp satarım kazandığım paranın 1 yıl içinde rakamını tahmini yazarsam borsadan soğursunuz. Ben al- satcıyım inerkenden çıkarkende alıp satar kazanırım.

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

Konuyu anlamının öneminden bahsetim biraz önce sanırım anlatamadım
saygılar :)

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

adamın 1 krş doları yok parası faizde burda merkez bankası görevlisi gibi çıkacagıda karıyor ineceği varsa onada karışıyor yan herşeye senin tavsiyen gibi ms oluyor konuyu anlamadan :)

1BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

wasaabi sen faizini ye kardeşim herkeze cevap yazma zorunlugun yok biz iki kişi konuşuyorduk :)

WassAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

Hahahahahahha
Dediğim gibi gariban dolar yatırımcısı için endişe yaşam biçimidir, ekmek gibi su gibidir.
Endişe olmadan yaşayamaz, hiçbişey bulamazsa bankadaki dolarların gerçek olup olmadığından endişelenir.

82ahmet42 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

hafta sonuna tl ile girmek istemiyorum ya gümüş yada biraz dolar..
cb faiz düşür dedi enflasyon üstünde faiz vermeye devam dedi
cb faizi düşür dedi pas geçti
mb bşk ben bagımsızım güveni veriyor lakin bir gece ansızından korkuyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

9,50 de gelirse dadından yinmez o zaman

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

82ahmet42 ()

8.5x altına sarkmayan bir dolar var ne yaptın sen aldınmı bişeyler.

0BeğenmedimŞikayet

Kapitalist_ ()

terminatör 2 yi izle..

Roubini için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum