Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (178)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ihtimal dahilinde kardesim ama gelecek mi birsey diyemiyorum once asagi kirilim olmasi lazim ki birsey diyebilelim
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Dun gece mışıl mışıl uyurken tombulllar mali önce satmış sonra almışmış öyle diyirlar. Ben dün gece çok güzel uyudum meğer gümüş düşüyormuş... Her inişin bir çıkışı olur ama zaman kaybederiz. Zaman kıymetli
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Vaa bakalim duruma gore eger 23.2 kirilirsa asagi gelebilir. Ytd
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben dibin dibini beklemiyorum ki gelmesi gereken yeri bekliyorum
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben goremedim bile kardesim
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Yani 24 gecebilir mi once ona bakmaliyiz sonra 24.76 sonra da 25.67 bende son simsilik ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()22 de arasaydin alirdim kardesim de 23.9 da gordum alamadim :)
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Onlar zamaninda bimu bizim yaşadığımız tersleri defalarca yaşamış olaya temkinli yaklaşıyorlar. Los bu işi biliyor ama bu piyasada cesaret lazim. Al bak dediği yer geldi alamiyor ama!
Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok dün gece gördüğü rakamı yazdım. Tekrar oraya gelir mi bilinmez. Izliyoruz @Azra35
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metehan_85 ()Valla hepsi gelio 5.80 ne doğru gidio
Muhtar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()Kardeş bu arkadaşda eğleniyor o gelse alırım diyor şu gelse alırım diyor galiba 1 tl olmasını bekliyor
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Los ne yaptin halâ mi almadin? Yeter düşürdüğün al artik
0BeğenmedimŞikayet
emre0072 ()Niye değişsin ki?
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Yasemin hanım hala 6.17 mi 2 saat ince atmıştınız mesajı
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Peki bu simdi 6 85..90 lara gitmeden inecek sence
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Buraya kadar salarmi diyosun
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Abi tekrar bi düşüş bekliyormusun?6.27den alıp burdan satmak vardi:(göz gore gire kaçırdım ya:(
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Dibin dibini bekleme bence sen yine gece dib yapti yeter gümüde bukadar dib
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Sen ciddi misin kardeşim ? Ons inecek gibi duruyor çünkü.
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()5,81 ler mi geliyor yavaştan hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Gece oranın altına çok hızlı inip çok hızlı çıktı. Tekrar aynı hareketi yapar mı bilmiyorum. Keşke uyumasaydım da o güzel hareketi kaçırmasaydım. YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Suan izliyorum eger ki 23.2 altina inerse o zaman 20.8 parca emir girisi yapabilirim
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Allah sabır versin hepimize...
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Hocam kaçtan emir gireceksin? YTD
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Tesekur ederim bende vakif var ama emir var mi bakicam ona
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()kaçtan terssin
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()gumuse tovbe birdaha uc bes kazanalm diye ev parasi kadar kaybetik resmen ya