Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (139)
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Kar gordumu çık demiştiniz 276aldiklarimi282cikmistim hocam 278aldigim duruyor
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla alttan alıp ta kar yapan varsa onslardan çıkıp tl alsalar hepsinden karlı çıkarlar hocam şu aralar
_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen kardeşim resmen onsları buduyorlar
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Platin çıkıp biraz palami alsak hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Diyorsunki kuzuyu kovalarken 1 tonluk danayı kaçırdım hocam :))
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Para bankaya kaldı He
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Ne kadar zararına sattın
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Allah yardımcın olsun hocam ben zararına sattım rahatladım artık buralsr iş değil gercekten
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Yemınle nısanda almadım çıktı günüsü sattım üstüne 1.5tl koydu nerden aldık bağladı benı bırakcam bu ısı 3bın kazanam derken 20bın ıcerdeyım oderım borcumu bakarım ısıme
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bağladılar bizi malesef hocam kıpırdayamıyoruz bir yere
Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()249a kadar devam mı düşmeye bakıyoruz elimiz paramız bağlı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen hocam önceki 315 trendinden bahsediyorduk cuma aslında palaları göndermek lazımdı kaçırdık treni
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Palalar duruyormu herhangi bir adım attın mı kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şu ortamda bütün iş dolara bağlı hocam ki dolarda 8 30 lara göz kırpıyor buradan hesaplayın ytd
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Aşağı yukarı kaça kadar iner tahmin
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şuan için görür gibi duruyor kardeşim çünkü bu sefer dolarda inişe destek veriyor
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()8. 16 trend var demiştim ama nereye kadar çıkar o da voltaliteye bağlı olduğunu belirtmiştim 315 rakamı nerden çıktı kardeşim :))
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hocam 265 de görürmü
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()315 bekliyordunuz derken kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Fed üyeleri, hali hazırda ayda 120 milyar dolar olan varlık alımlarının azaltılmaya başlanması konusunda bir uzlaşma noktasına geliyorlar.
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun hocam sizlerede inş
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Teşekkürler Hayırlı kazançlar