Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (139)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Sana dua edecem ıns hayırlısı olur abım
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Evet ama 271 den yarı yarıya gırdım buseferde:( ıyımı yaptım kotumu bılmıyorum ınnakı evet ibo abıye bende uzuldum ınankı :((
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Herkezin her dediğini yaparmısın sen
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()İboya üzüldüm. sende kurtuldun galiba platindem
Gümüş_platin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Elhamdülillah alâ külli hâl kardeşim sen nasılsın valla evi sattım kardeşim yemi bir ev için bu hafta bir aksilik olmazsa bitti gibi.
Gümüş_platin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Pasam nasılsın ne yaptın sen?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şimdi maneviyatı da gidecek yazık günah evede yansıtacaksin herşeyden kesilecen ne gerek var yazık degilmi sana
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()İbo ne yaptın sen niye yerinde durmuyorsun. madem bozdun niye beklemedin sana dedim ev içinse bozdunsa hicbirseye bulaşma gümüşte dahil.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_platin ()Abi nasılsın ıyısındır ıns ben 271 malıyetlı yarısını gırdım malın ıns guzel seler olur
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Yil 2025 biz gumusten kurtuluruz
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Evet gumüş sayfasindayım
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Hangisi Düşerse alırım düşmesse kalsın bu ara teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Yorumlar sayfaya düşmüyor seninki düşüyormu
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Tl, var daha bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Teşekkür ederim 39, küsürden
1BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Hayırlı geceler hocam biraz dolar aldım saygılar,
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şuan ne dibi görünüyor nede tepesi hocam alanın elinde patlıyor malesefki
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Gidişat o yönde ama hiç belli olmaz bir baktınız ters hamle yaptılar balinalar
KISMETTEVARSA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Belli olmaz hocam tam düşecek derken bir bakmışsınız ters hamle yaptılar yukarı çevirdiler yönü