Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (139)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETTEVARSA ()Hocam 880 890 onsu gösterecekler herhalde..
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim belirttim alttan alıpta kar gören varsa bir müddet tl de bekleseler cok daha iyi fırsat yakalarlar lakin yukardan alıpta aşırı terse düşenler beklemkten başka alternatif yok
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bu dönemde al sat değil de sadece sat bekle daha mantıklı hocam
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Olabilir hocam yani bir dalga daha bekliyorum doğru söylemek gerekirse daha önceki düşüşte dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ilk derin inişi veren palaydı bugünde ilk derin inişi tekrardan pala gerçekleştirdi yani senaryo aynı gibi
isar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isar ()Hayirli aksamlar hocam... platin hala dusus olurmu hocam.. bu meret ne zamn cikacak... sabir tasi vatlar oldu...
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()680 bekliyordum yanılttı yine beni 666 kadar iğne atmış anlık kardeşim bu saatten sonra pzartesine kadar ekranı kapatmak en mantıklısı
ibonline için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Çıktıda yakalayamadık geçtiğimiz cuma günü sağlık olsun
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim dün belirttim 680 bakıyor diye ama alınan alınmıştır kardeşim inş cuma veya pazartesi inş yollarız Allahın izniyle
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen kardeşim palayada operas yon çekmeye başlaılar kefereler
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()İşten ayrildigimdam beri depresyondayım sizin bu yazdıklarına daha da uzuluyorum
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Beraber çıkarız moralini bozma
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayırlısı olur inş hocam
_işsiz_acemi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bereketli olsun kardeşim inş yem değildir bu iniş 23 kadar inş güzel bir atak yaparda en azından biraz olsun moral düzelir
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Hayırlısı 15gr alıyorum tesekur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Palada son bir çıkış yapmasını bekliyorum yani 753 rakamı veriyor ama heran ters bir dönüş yapabilirde 680 şuan alım noktasında ama yem mi atıyorlar yoksa gerçekten fırsatmı verdiler onu bilmiyorum hocam ytd
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Az nakit var onunla almak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
_işsiz_acemi_ ()Pala için ne derseniz
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla kardeşim Allah yardımcımız olsun inş
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bereketli olsun hocam bu aralar elinde nakiti olanlar çok güzel fırsatlar yakalayabilirler ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Pala dayı asabi kızdımı kesiyor buduyor sevdimide ikramı bol oluyor bu aralar epey kızdırmışlar önümüzdeki hafta yollamak lazım ilk çıkışta çünkü 680 bakmaya başladı kardeşim ytd