Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (534)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Senaryo yazanlar bu oyunun kazananlarıdır :)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Dolar neden düşmüş olabilir sayın @M_yıldız
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İki gostergem var. fisher ve scolastic. Birinde kesisim olmak üzere diğeri daha var . ytd
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Aylık al yaktı mı hocam
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu noktası virgülü :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Beklenti ytd
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Lale_ alt yorum
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Senaryo hep :( ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nehit ()@ellilot üstat yorumlarınız bekleniyor…
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Selamunaleyküm
3 gündür istirahat ettin hocam
Yarın gel artık sayfaya bekliyoruz:)
İyi ki varsın
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Alt yorum yardımcı olabilr belki ben de takip ediyorum ytd. @Akın3535
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederm değerli arkadaşım siz de iyi ki varsınız. Mutlu pazarlar
37depdep için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Hayırlı ve bereketli haftalarınız olsun @Yaseminnisa hocam. Söylediğiniz gibi Böyle sıkıntılı süreçte bizleri yalnız bırakmayan öngörülerini paylaşan @BossVurguncu ve diğer kardeşlerim veya büyüklerime
saygılar, selamlar. İyi ki varsınız.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Levent06_ Boyle bir dusumcemiz var sadece okuyabilirsin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bazen yazıyorum . ytd
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Üstadım alınca yazıyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yok biraz daha seyredip duruma göre olabilir. ytd
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@M_yıldız hocam sizde gümüş var mı? Dün 6.35 den aldım yine terse düştük. Herhalde sizin dediğiniz 21.80-22.50 arası gelecek gibi..
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Aylikta al yakması ayrı trend desteği ayrı :)
Aylikta al yakmasını beklersek bi 4 $ kaçar.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Acıklamada oda var zaten . ytd
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Ikili dip değil trend desteği dostum kırılırsa ortalik karışır 21 altına düşmemeli düşerse anında tepki almalı
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Kimsin_sen_ ytd
1BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Degil mi haziran 1 ve 2. Haftasına dikkat 3. Hafta düşüş başladı :)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba Sayın hocam. Bu hafta gümüş Ons sizce ne olur teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Üstadım daha önce de sitede beklentileriniz hedefleriniz vakit ve rakam olarak çok tutarlı oldu bize göre en önemlisi rakamdan ziyade öngörülen zaman 3 aşağı 5 yukarı bilende bildim diyor sitenin çoğunun terste olması bu sebeble
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Çok yakın bir akraba düğünü bugün ve Pazar günü de dâhil, beni bloke etti. Birkaç gündür bakamıyorum. Sadece platin biraz umut verir gibi gördüm. Onun haricinde, zombi gibi sür diyorlar sürüyorum bizim emektar arabayı. Beni unutmamanız çok sevindirdi. Var olun. 26 görse, kısmi olarak dolara parite edeceğim ama, hayırlısı olsun inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@iknownothing ytd