Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Musa37 ()Çok oynak bir piyasa olduğu için yaklaşık yazmıştım kusura bakmayın. Bu arada ben bu yorumu gümüş sayfasına atmıştım bitcoin sayfasına düşmüş. Bitcoin hakkındaki olumsuz düşüncelerimi direk yazdığım için kusura bakmayınız. Sizlerin yatırım aracını eleştirmek gibi bir maksadım yoktu. Tamamen kişisel görüşüm.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alibey0001 ()Üstat bir haberde okumuştum dünya genelinde kripto yatırımcısı 135 milyon kişi diyordu, eğer istatistik doğruysa tüm nüfusu baz almazsak bile (çok yaşlılar, çocuklar, hiç yatırım yapmayacaklar hariç) en azından kripto yatırımcısı 1 milyarın üzerine çıkar diye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Musa37 ()Değerli arkadaşlar, ben teknik analiz grafik vb. pek bilmem ama hem dünya siyasetini hem de ülkemizi çok yakından takip ederim. Olaylara tarihsel yaklaşım yapmayı severim. Buna istinaden altın ons fiyatının 650$ seviyelerine düşmesi mümkün görünmüyor. Her ne kadar dünyada rezerv para birimi $ olsa da paranın asıl kaynağı altındır. İnsanlığın ortak yatırım aracıdır. Dolayısıyla şu anki fiyattan hesaplarsak 650$ demek %70 değer kaybı demek oluyor ki böyle bir şeye Amerika'nın dahi gücü yetmez. Bu doların aşırı değerlenmesi anlamına gelir ve hiçbir ülke kendi para biriminin aşırı değer kazanmasını istemez zira bu üretime ve istihdama olumsuz etki yapar. Beni tek düşündüren konu sanal paralar. Eğer kripto piyasası kontrol edilemez şekilde büyürse ve tüm dünyada yaygınlaşırsa (şu an 2 trilyon dolar civarında) işte o zaman imkansız diye birşey kalmayabilir. Maalesef herşey olabilir. Allah böyle bir şeye fırsat vermesin diye dua ediyorum. Ytd.
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynocuk ()Evet tabiki aslinda btc altin eth gumus seklinde devam edecektim ama öyle yazip gectm
3BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Evet Allah korusun olmaz inşaallah hocam. Sonuçta burda teorik analizinize göre konuşuyoruz. Gerçekleşmesi durumunda usd güçlenecek demektir ons zayıflayacak amerikalı altın yatırımından kaybedecek gibi görülsede yine de kazanan güçlenen onlar olacak bizler değil. Gönlümden geçen tl miz değer kazansın abd batsın yıkılsın
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim katkılarınız için güzel ekstra bilgiler. :)
Lakin bu paylaşımda alt okumalarında geçmişte ve günümüzdeki enflasyon durumu da ortaya çıkıyor. Ayrıca teorik de olsa doların artması ile altın iç piyasa da değer koruyabilse de, enflasyonun gelecekte nerelere gideceği hakkında da fikirler sunuyor olması. Çünkü durumda dolar şimdikinin 2 katına tekabül ediyor olması gerekiyor farazi olarak. Biraz ürkütücü... Ytd tabiki
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Ellerinize emeğinize sağlık hocam. Evet ağustos gibi ons bazında zirvesini yapıp doların devri başlayabilir. Ben amatörce bir yatırımcı düşüncesiyle usd ve altın yatırımında döngüye inanıyorum. Bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz sürekli de kaybettirmez hepsinin bir devri var. Kabaca basit bir örnekle 2011-2018 yılları arası doların devriydi TR. de parasını dolara yatıranlar altina yatirandan daha çok kazandı 2018-2020 arası ise dolara nazaran altın daha çok kazandırdı. 2021 ağustostan sonra ise doların devri başlayabilir. Sizin de öngördüğünüz gibi Tl bazlı olarak ülkemizde altın yatırımcısının kaybi yine olmayacaktır .. amerikalı altın yatırımcısı düşünsün :) loading 650 ons
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet orası ayrı bir dava. Ama gelecek nesiller de var sonuçta.
Diğer taraftan 80 li yıllardan beri yaşayan insanlar da var ya da 2000 li yıllarda doğup hayatta olan.
_Wolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Wolf ()203x kim öle kim kala..
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim Bünyamin dost
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel görüşler gelmeye başladı.
Yine grafiğe dikkat ettiğimde bu 40 yıllık süreçte önemli zirve ve diplerin hep 01 ile başlayan tarihlerde olduğu. Lakin son tepe 03 Ağustos 2020 tabi son tepenin daha gelip gelmediği muğlak. 01 ile başlayan bir tarihe mi denk gelecek acaba, atıyorum 01 ağustos 2021 gibi... ytd ötesi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sende hoşgeldin ozaman diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dogrudur dostum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de 2 aydır pek takılmıyordum dostum siteye farketmedim o yüzden. Son 1 haftadır yeniden başladım
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dostum 2 aydır bu nickle jeton alıp satıyorum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum yeniden hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet dostum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim BünyaminY mi bu dost :)?
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Fantastik like
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet olabilir bir fikir. Ve hatta dolar için de geçerli belki de...
Bir çeşit kıyamet senaryosu... ytd
Teşekkürler görüşünüz için
Zeynocuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Önce milletin elindekileri ucuzdan toplamayibitirsin
Zeynocuk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeynocuk ()Kripto ve btc... altın gumus ve emtialarin yerini alacak
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim ilginize.
geopol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
geopol ()Çok güzel bir paylaşım elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Diğer taraftan 1000-1400 dolar arasında 5-6 yıllık bir güçlü destek hattı var orayı kırıp daha alta gitmesi de öyle kolay bir durum değil. ytd