Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (155)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah güzel kardeşim.
Zaten yeni ve acemi yatırımcılara destek amaçlı çok defa tekrarladığım şeyler ama ara ara hatırlatmakta fayda vardır. Tecrübeli bir çok dostlar üstadlar da bu vb bilgileri belirtiyor hepsine teşekkürler bu vesileyle...
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Yorumlarını okuyorum
Bu yazdıklarının hepsini destekliyorum
Bu dediklerini yapan kişi zarar etmez
Hele yeni başlayanlar için
Ne yapayım
Nerden alayım
Diyenlere en güzel cevap
Daha ne diyesin ki
İyi ki varsın
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sepet sevenler için güzeldir, kademe her zaman güzeldir, elde TL mutlaka bulundurmak güzeldir ve bazen dolara göre pariteli işlem de güzeldir ama bu parite her zaman olmaz çünkü bazen dolar ile birlikte hareketleri oluyor :)
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada benim eskiden beri taktiğim, düşebildiği yere kadar düşsün sonra baktın çıkıyor her şey güzel gidiyor yükseliş kesinleşiyor kritik noktalarda olumlu o durumda dipten 20-30 kuruş yukarıdan olsa da almak mantıklı geliyor garanti olsun maksadıyla. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Tavsiye edebilecegimiz tek sey kademli alim yapmak olabilir su surecte birde sepet diyebilirim :)))
0BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()Yav ben anlatayim zaten bizim sozumuzu kimse hesava almaz:)
Gumus 6.90 a da dusse sonra 8.5 lere 9 lara gidecek sabir etmek lazim ekranin basindan cikin ev isleri yapin diyor:)))
Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Suan en makul olani kademeli almak full islem yapmamak kar az olsun temiz olsun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne olur ne olmaz güzel insanlar kimse zarar görsün istemem sonuçta kul yapısı hiç birimiz kesin bilemeyiz ama ihtimalleri bilmek güzeldir. Gerisi zaten nasip. Bilmukabele cümlemizden inşallah teşekkür ederim.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Bense hic bisi anlamadim sen anladıysan yinei
TEVEKKÜLLÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()Doyduktan yarim saat sonra geliyor benim sinyal o derece almadim sinyali:(
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Erol bey aldığınız sinyali bize verseniz usdan cikmis balık gibi gezinmesem:)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Erol bey sinyali bankada gönder
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun
Düşüncen çok güzel
Kalbi güzel insan
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah herkes bol bol kazanır zararı olanlar kurtarır, duambu yönde. Rica ederim güzel insan
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Masaallah hocam C noktasının altına inmedi cetvelle çizer gibi çizmişsiniz tebrikler
1BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Ben tsk ederim abi zaman ayırıp açıklama yaptığın için saygılar bizden
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Doğrudur evet :)) Lakin geleceği bilmek zor. Çünkü kesinlik yok ve gümüş şaşırtmayı sever.
Şöyle ki değerli dostum hani olaki zarar durumu olursa benim alım bilgimi yazdığımda birileri de etkilenir ve benimle alıp satıp zarara girerlerse vebal büyük sıkıntı. Dua yeterli bize hatta yüzler gülsün yeterli fikirsel anlamda destek sadece :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İşte sadece teknik ve teknik dışı ihtimaller odaklı paylaşımlar yapıyorum. Malesef insanlar etkilenmesin zarardaki dostlara da duyarlılık açısından. Çünkü geleceği bilemiyoruz. Ben burdan alıyorum şuradan alacağım yazarsam ister istemez yanlış etkilenen olabilir o yüzden doğru bulmuyorum. Sağ olasın anlayışınız için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Bende canlida gordum de bankada göremedim siz ne yaptınız aldınız mı ara ara yorumlarınızı goruyorum
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Sinyal alinmistir üstat severim sinyali :)) bazi zamanlarda destek olmak lazim bu sayfadaki guzel insanlara :))
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Evet geldi bende gördüm
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) est. üstadım teşekkür ederim :)
Tekniğe güveniyorum sadece Kelebekleri severim :)) ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Hic sorun degil abi nerelerden kademe acican yazıyorsan eğer takipteyim ben
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Kral adamsin :)) sidmi daha cok merak ettim :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sevgili kardeşim malesef alım satım bilgisi vermiyorum kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum alım satım bilgisi vermiyorum prensip olarak kusura bakmayasın hem kimse etkilenmesin hem zarardaki arkadaşlara karşı duyarlılık açısından
1BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Alim yaptin mi üstat
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Ben bankada gormedim siz aldınız mı 7.2 den azcik aldim azzzciiik sadece
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()7.18 de güzel rakamdı gördük. Daha altı gelmesine gelir mi ons ve dolara bağlı artık. ytd